Şimdi Ara

Yuzdelik Dilimlerle İlgili Buyuk Yanılgı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen yıl 391 ile alan liseye 428 puanla girer miyim sizce? Yüzdelik dilimim %9,21 onun şu an %11 yazıyor
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Reha alemdaroğu mu bu (inşallah doğru yazdım )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Reha alemdaroğu mu bu (inşallah doğru yazdım )

Hayır sağmalcılar anadolu lisesi sence girebilir myim?
  • Beyler mebin siyesindeki soyle mesela kabatas gecen sene 488 tabanla aldi ama mebin sitesinde 1. Yerlestirmedeki yani 493 puanlik yuzdelik dilim 0.11 yaziyor. Aslinda 4. Yerlestirme sonucu olan 488 puan 0.45 e tekabul ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

Beyler mebin siyesindeki soyle mesela kabatas gecen sene 488 tabanla aldi ama mebin sitesinde 1. Yerlestirmedeki yani 493 puanlik yuzdelik dilim 0.11 yaziyor. Aslinda 4. Yerlestirme sonucu olan 488 puan 0.45 e tekabul ediyor.

Allah senden razı olsun. Kaç gündür anlatmaya çalıştığım buydu aslında. Ama örnek vermemiştim. Teşekkürler
  • Hocam başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama bir şey daha sormak istiyorum.
    Geçen seneki liselerin taban puanlarını buldum fakat I. yerleştirmeden sonra olan taban puanlarını nerden öğrenebilirim ?
    Araştırdım 2012 senesinin taban puanları çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

Beyler mebin siyesindeki soyle mesela kabatas gecen sene 488 tabanla aldi ama mebin sitesinde 1. Yerlestirmedeki yani 493 puanlik yuzdelik dilim 0.11 yaziyor. Aslinda 4. Yerlestirme sonucu olan 488 puan 0.45 e tekabul ediyor.

Allah senden razı olsun. Kaç gündür anlatmaya çalıştığım buydu aslında. Ama örnek vermemiştim. Teşekkürler

Ben de aynini aileme anlatmaya calisiyorum. Bir anda evde abarttigimi soylemeye basladilar ancak ben 0.23 ile kabatas a girebilecegimi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yugiohcu

Hocam başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama bir şey daha sormak istiyorum.
    Geçen seneki liselerin taban puanlarını buldum fakat I. yerleştirmeden sonra olan taban puanlarını nerden öğrenebilirim ?
    Araştırdım 2012 senesinin taban puanları çıkıyor.

Estağfurullah ama gerçekten bilmiyorum
  • 147 yi aradım malesef durum böyle değil.En son giren öğrencinin yüzdesiymiş orda yazan dilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: harsh

147 yi aradım malesef durum böyle değil.En son giren öğrencinin yüzdesiymiş orda yazan dilim..

147 ye bakarsan yarın bayram. Tabi öyle diyecekler. Ben kendim biliyorum geçen sene Gazi için 0,99 yazıo ama 1,14 le gireni tanıyorum.

Edit: Tabi herkesin kendi kararıdır. Ben bişey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 11 Temmuz 2014; 12:13:13 >
  • Güzel kardeşim sen harika bi insansın.Senin mesajlarını okuyunca yeniden umutlanıyorum. Aynen senin dediğine benzer bir durumda bizde var.İnşallah sonu hayırlı olur..
  • quote:

Güzel kardeşim sen harika bi insansın.Senin mesajlarını okuyunca yeniden umutlanıyorum. Aynen senin dediğine benzer bir durumda bizde var.İnşallah sonu hayırlı olur..

İnşallah herkes için en hayırlısı olur. Bu en baştan beri bahsettiğim durum daha çok iyi liseler için geçerli olacak yani mesela bi lisenin yüzdesi 0.10 yazıyoduysa o 0.13 gibi bişey olabilir. Çünkü bi sebep de özel okul sayısının artması ve dershanelerin kapatılması. Yani demem o ki forumda bazı arkadaşlar kendilerini bişey sanıp herkese sen o liseye giremezsin, imkansız türünden şeyler yazıyolar. Bunların zaten kim olduğu belli. Onları çok kaale almayın mümkünse. Ha bu arada cezalıydım ondan şimdi cevap veriyorum

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Ankara dilimi mi önemli tr mi mesela benim tr 0,69 il 0,97 girebilir miyim gazi ve aaal e

• quote:

quote:

Güzel kardeşim sen harika bi insansın.Senin mesajlarını okuyunca yeniden umutlanıyorum. Aynen senin dediğine benzer bir durumda bizde var.İnşallah sonu hayırlı olur..

İnşallah herkes için en hayırlısı olur. Bu en baştan beri bahsettiğim durum daha çok iyi liseler için geçerli olacak yani mesela bi lisenin yüzdesi 0.10 yazıyoduysa o 0.13 gibi bişey olabilir. Çünkü bi sebep de özel okul sayısının artması ve dershanelerin kapatılması. Yani demem o ki forumda bazı arkadaşlar kendilerini bişey sanıp herkese sen o liseye giremezsin, imkansız türünden şeyler yazıyolar. Bunların zaten kim olduğu belli. Onları çok kaale almayın mümkünse. Ha bu arada cezalıydım ondan şimdi cevap veriyorum

Hocam benim yüzdelik dilim 6,63 lisenin 5 ama kontenjan 200 girme ihtimalim var mı

• Biraz zor gibi ama yedekten girebilirsin belki

• quote:

quote:

hocam birde şöyle bi durum var biliyorsunuz ki öğretmen liseleri dönüşüme uğradı fen,sosyal bilimler ve anadolu lisesi oldular bu durumdan da puanlar biraz daha esner okul arttığından dolayı

• Yanlış, geçen sene sınava giren kişi sayısı kaçtı şimdi kaç ? O problem olacak bizim için bence . Yani geçen sene 3 ile alan busene 2.70 ile felan olabilir,ki daha fazla da olabilir kontenjan artan liseleri bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin

• quote:

quote:

Rica etsem benim durumla ilgili bi yorumda bulunabilirmisiniz?
    Puan 472 küsür
    Yüzdelik dilim 2.32
    İstediğim okul yüdelik dilim 1.81 gözüküyo ama yedekler hariç senin bahsettiğin sebepten ötürü.
    Kontenjan sıkıntılı; geçen yıl 120 idi bu yıl 90 a çektiler ancak ilçelerdeki dönüşümlerden dolayı 2 Fen lisesi daha açıldı ve il bazında toplam 4 Fen lisesi oldu.
    Bu durumda sence ihtimal nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: efkarli_adam

Yanlış, geçen sene sınava giren kişi sayısı kaçtı şimdi kaç ? O problem olacak bizim için bence . Yani geçen sene 3 ile alan busene 2.70 ile felan olabilir,ki daha fazla da olabilir kontenjan artan liseleri bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin

İyi sen illa kötü düşünmek istiyosun. Düşün o zaman. Kardeşim sınava giren sayısının arttığını ben de biliyorum ama birçok okulun kontenjanı da arttı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efkarli_adam

Yanlış, geçen sene sınava giren kişi sayısı kaçtı şimdi kaç ? O problem olacak bizim için bence . Yani geçen sene 3 ile alan busene 2.70 ile felan olabilir,ki daha fazla da olabilir kontenjan artan liseleri bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin

İyi sen illa kötü düşünmek istiyosun. Düşün o zaman. Kardeşim sınava giren sayısının arttığını ben de biliyorum ama birçok okulun kontenjanı da arttı.

İzmir 420 ustu liselerin biri kontenjan arttırdı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.