Şimdi Ara

Yüzme öğrenmek için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • izmirde 50 tl 40 tl ye yetişkinler için 1 aylik kurslar var.. sizin belediyelerdede vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL 22

quote:

Orijinalden alıntı: 15KisiyeSaldirdim

hayatımda ilk defa geen sene gittim havuza abimle ilk defa giriyordum bi atladım abooow :D 1,40 1,60 alışa alışa gittim ama tabi yüzemiyorum ayaklarım yerde yürüyorum :D abim diyo kaldır ayakların kaldırmaya çalışıyorum kalkıyor ama bu sefer gövdem batıyor :D tüm vücut suyun üstünde kalmıyor haliyle su yutuyordum neyseki birkaç kere abimin yardımıyla tüm vücudu suda tuttum kulaç falan atmayı öğrendim ama tabikide boş ve güya suyun üstünde çırpınmadığım sürece batmıyacaktım öyle öğrendim. neyse öyle salak salak havuzun ortasında milleti seyrederken bi turliyim dedim zaten yüzemiyorum bari yüriyim :D baya gittim 1.80 bide baktım 2metredeyim batıyorum arkadaş panik falan tabi havuz baya doluu su haliylen daha yüksek 2 değilde 2,10 gibi bata çıka çırpınıyorum bi baktım suyun dibinden biri yakaladı beni ensemden taa 1,40 a kadar götürdü :D olm yüzmeyi bilmiyorsan 2 likte ne işin var diye haklısın abi falan dedim öyle kaldı işte :D

+ sı eğlendik işte biraz öğrendim gibi - si suyun üstünde yürümekten zıplamaktan kasıklarımda inanılmaz ağrılar oldu :) tabi baya su yuttum genzim falan çok yandı veee tabiki güneş yanığı

uzun lafın kısası arkadaş çevren abin falan varsa biliyorsalar git onlar öğretsin yoksa tek başına olacak iş değil veya profesyönel yardım alacan eğitim kurs vs.

olsun allah uçak kazası vermesin kardeş.

suyun üstünden kastım suyun tabanı olacaktı :)

• adam gibi bilen 1-2 aile veya arkadasla ciddi sekilde denersen cok kolay 2-3 gune ogrenirsin birazda iyi biliyolarsa teknik ogrenirsin
  • Temiz ve kızılaydan ulaşımı kolay bir havuz bulursan yardım edebilirim belki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.