@karn-ı bahar(hay nickine) niye öyle dedin sebebinide söyle
o çocuğun amacı dikkat çekmek.yalancının tekidir kendisi.ondan akıllıca tavsiyeler beklemek saçma olur
Ben İstanbul da yüzmeye gidiyorum.Aylığına 104 TL veriyorum ve hafta da 4 gün(Çarşamba-Cuma 18:00-19:30 Cumartesi-Pazar 20:00-21:30) gidiyorum ve oldukça güzel olimpik havuz.Gerçekten çok faydalı bütün kasların çalışıyor.Eğer maddi yönden sıkıntı çekmezsen hergün git derim ama çok yorulursun. Ancak bazı şeyleri başarmak için yorulman lazım değil mi ?
3 günde bir
@bilmemne dayz yazlığımızın altında çok şükür deniz var her gün giriyorum bazı günler 2 kere giriyorum hiç de sıkılmıyorum denizden sıkılınır mı hiç? ama tabi tek taşınaysan sıkıla bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
quote:
Orijinalden alıntı: Off Topic
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchitekt
Spor salonuna falan gidiyorsan bilirsin, bir gün spor sonra bir gün dinlenme yapılır genelde.. O dinlenme gününde de yüzmeye gidilir yani bir gün durup bir gün gidilir.. Kişiden kişiye değişebilir bu sen bilirsin ama bence iki güne bir git.
vallahi bişe anlamadım hocam spor salonuna gitmiyorum
arkadaş spor yaptığın günden sonraki gün vücutta kırgınlık, yorgunluk olur demiş. bazıları ertesi güne aşırı dinç çıkabiliyor, şayet öyleysen sen de her gün git.
Evet aynen öyle..
@Off Topic
Konuya yazdığın 4. postta ''spor falan'' yazınca spor salonuna falan gidiyorsun diye düşündüm o yüzden yukarıdaki postu yazdım.. Yorulmuyorsan, ağır spor yapmıyorsan yorulana kadar yüzebilirsin bence de.
SG
Şişmansanız yüzmeye gidin varmı şişman olan.Yüzme çok zayıflatıyormuş.
her gün git ama illaki yüzmek sorunda değilsin etrafa bakıp piyasa yapmakta önemli
2 günde bir git kasları dinlendir hemde biraz beslenmene dikkat et yüzme öğrenirken kanatta yaparsın
sağolun beyler yarın 1 hafta olacak ondan sonra hergün giderim heralde
ankaralı sen de pipinle havada çiş spiralleri yapmaya çalış başarınca haber ver
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme