Şimdi Ara

Yüzü en çirkin gösteren özellik çene geriliğidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Astrian

Bende overbite var ve ön çenem çok önde olduğundan alt çenem de geride duruyor. 15 yaşındayım. Tel tedavisi uygulanacak hatta 3 gün sonra takılıyor. Acaba alt çenemin önde durmasını da sağlar mı? Ortodontiste zaten soracağım ama belki biliyorsundur.

telle düzeltilemicek kadar ileriyse ortodontist ameliyat gerektiğini söyleyip seni yönlendirir zaten teller de ona göre takılır. gerek yoksa tel ile birlikte lastik de takıcaksın onlar ön dişlerini geri alacak

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Yani bu alt çenemi öne çıkarır mı acaba? Özellikle ucunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 26 Temmuz 2021; 21:48:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende hem çarpık diş hem de çene geriliği var. Maddi durumum elverişli olmadığı için yaptırmadım. Bu yüzden her zaman dislandim ve hiç sevgilim olmadı olmayacakta. Çene = hayat. Çene yoksa yaşam da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi konu, yüz güzelliğinin en büyük iki faktörü çene ve burundur, burunda da burun ucu çok önemli. benim dişsel problemim yok fakat çene ucunda sıkıntı var o yüzden genioplasti olmam lazım

• dişsel problemi olanlar daha sıkıntı çünkü hem diş teli ile uğraşacaklar hem de vakaya göre çift çene ameliyatı gibi zorlu durumlar mevcut ve genioplastiye göre daha pahalı. 1-2 sene çalışıp halledilir tabi

• Çene büyük faktör çenesi geride olup ortalama üstü olan tek bir arkadaşım var çocuğun çene cidden geride ama burnu çok düzgün, gözleri falan da fena değil bacın reis gibi durmuyor gayet sempatik çocuk. Bir de vücudu iyi oradan baya götürüyor + ağzı felaket laf yapıyor o bunlarla kapatıyor çene geriliğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Astrian

Yani bu alt çenemi öne çıkarır mı acaba? Özellikle ucunu.

lastikle alt çenen çok az ileri gelir belki ama 1-2mm falan öyle çok bi değişim bekleme dişler geri gidince görüntü hafiften düzelir çok bi sıkıntı yoksa göze batmaz ama çene ucun yok gibiyse o kısmını beğenmiyosan ortodontiyle öyle bişey olmaz dolgu yaptırmak gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Bende hem çarpık diş hem de çene geriliği var. Maddi durumum elverişli olmadığı için yaptırmadım. Bu yüzden her zaman dislandim ve hiç sevgilim olmadı olmayacakta. Çene = hayat. Çene yoksa yaşam da yok.

devlette uygun fiyatlı değil mi 3-4k da ayarlanır bunun için sıra gelmesi uzun ama belki hala şansın vardır dene bi ara

• allaha şükür bu konuda bi sıkıntım yok.

• İleriki yaşlarda zor o çene ameliyati.Herşey hayattan beklentiye bakiyor.Sen hayatta ileride iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorsan uğraşirsin yoksa hayattan fazla zevk almayip ömrünün uzun olmadigi bilirsende uğraşmazsin.Hem çenem dar hem çikinti yok hem diş yapisi sıkıntili ugraşmaya gerek yok zaten etraftan insanla evlenicez barbarayla değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

ss atmadan inanmam bundan da gerisi çenesizlik senin çenen geri değil direkt yok o zaman. daha önce diş teli takmadıysan çene ameliyatı ol ama devlet hastanelerinden randevu alıp ameliyat olmak zor ağız çene cerrahisinde asla boş randevu olmuyo

Alıntıları Göster

İnanmaman önemli değil yeterki doğru söylüyormuşum gibi cevap ver yeterli zamanında bazılarını inandırdımda neler oldugunu gördüm maalesef

• quote:

ss atmadan inanmam bundan da gerisi çenesizlik senin çenen geri değil direkt yok o zaman. daha önce diş teli takmadıysan çene ameliyatı ol ama devlet hastanelerinden randevu alıp ameliyat olmak zor ağız çene cerrahisinde asla boş randevu olmuyo

Alıntıları Göster

Param olsa zaten çift çene ameliyatı diş teli kombosu yapıcam hocam ama yok para parayı bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Param olsa zaten çift çene ameliyatı diş teli kombosu yapıcam hocam ama yok para parayı bulamıyorum

Alıntıları Göster

devlet hastanesine gittin mi daha uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Bu kız değil miydi zaten
    Kafaya takıyorsan ameliyat ol çözümsüz bir şey olduğunu sanmıyorum

ne kızı hocam? , erkek bu eleman ya  

ismide "Bekir arslanca"  

• quote:

devlet hastanesine gittin mi daha uygun

Alıntıları Göster

gittim hocam ama ona bile paramız yetmiyo her tarafımız borç dolu birde devletin yaptığı çene ameliyatlarına baktım onlar ameliyat değil bildiğin rezilce yapılmış kandırmaca

• quote:

gittim hocam ama ona bile paramız yetmiyo her tarafımız borç dolu birde devletin yaptığı çene ameliyatlarına baktım onlar ameliyat değil bildiğin rezilce yapılmış kandırmaca

Alıntıları Göster

sen ben misin hocam hem fakir hem tipsiz

• quote:

sen ben misin hocam hem fakir hem tipsiz

Alıntıları Göster

evet öyle hocam maalesef senin aile borç batağına mı girdi yoksa hep mi ekonominiz kötüydü

• quote:

evet öyle hocam maalesef senin aile borç batağına mı girdi yoksa hep mi ekonominiz kötüydü

Alıntıları Göster

hep kötüydü zamanında 2 kişi çalıştılar nasıl böyle kötü aklım almıyo evimiz bile yok hep kirada oturduk mobilyaların çoğu ya benle yaşıt ya da benden yaşlı tatile en son ben ilkokuldayken gitmiştik bidaha da gitmedik geçen gün hava sıcak keşke klima olsa ya da tatile falan gitsek böyle çekilmiyo dedim diye peder kafamı zkti yok ne çok şey istiyomuşum kimde klima varmış kim tatile gidiyomuş da bizde olsun. burnumda deviasyon var nefes almakta zorlanıyorum hastanede kamerayla burnumun içine baktılar falan ameliyat için az bişi at yardımcı ol sağlık sonuçta dedim oralı olmuyo. 21 yaşına girecem bazı şeyleri onlardan beklememem lazım ama şuanki özgüvensizliğimin ve rezil tipimin sebebi de onlar o yüzden bu konuda acıyamıcam ne çocukluğumu yaşattılar ne gençliğimi hiç doğmayaydım daha iyidi ya

• mewing falan da deneyebilirsiniz ama bu çene geriliğinin asıl sebebi ağızdan nefes almaktır, istediğiniz kadar ameliyat olun burnunuzdan gece nefes alamıyorsanız o çene gene bozulur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.