dediklerinizin tamamen aynısını yaşıyorum hocam okurken şaşırdım |
Yüzü en çirkin gösteren özellik çene geriliğidir (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01hep kötüydü zamanında 2 kişi çalıştılar nasıl böyle kötü aklım almıyo evimiz bile yok hep kirada oturduk mobilyaların çoğu ya benle yaşıt ya da benden yaşlı tatile en son ben ilkokuldayken gitmiştik bidaha da gitmedik geçen gün hava sıcak keşke klima olsa ya da tatile falan gitsek böyle çekilmiyo dedim diye peder kafamı zkti yok ne çok şey istiyomuşum kimde klima varmış kim tatile gidiyomuş da bizde olsun. burnumda deviasyon var nefes almakta zorlanıyorum hastanede kamerayla burnumun içine baktılar falan ameliyat için az bişi at yardımcı ol sağlık sonuçta dedim oralı olmuyo. 21 yaşına girecem bazı şeyleri onlardan beklememem lazım ama şuanki özgüvensizliğimin ve rezil tipimin sebebi de onlar o yüzden bu konuda acıyamıcam ne çocukluğumu yaşattılar ne gençliğimi hiç doğmayaydım daha iyidi ya
Alıntıları Gösterbirader bi zahmet anne baban zor durumdayken estetik paranı onlardan isteme :D git çalış kazan ol 21 yaşına gelmişsin yaptığın şeye bak
-
Hocam benimde çene ucu keskin değil dudaklar hizada değil fakat annede babada dayılarda böyle bir durum yok hepsinin çenesi keskin yaşım 19 neden böyle sence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Jonesbirader bi zahmet anne baban zor durumdayken estetik paranı onlardan isteme :D git çalış kazan ol 21 yaşına gelmişsin yaptığın şeye bak
Alıntıları Gösterestetik değil bu nefes alamıyom diyorum geniz akıntım da oluyo her sabah boğazım ağrıyo iş bulayım da iş mi var zaten beni inanılmaz özgüvensiz yetiştirdiler hep baskı kısıtlama ne olcağını düşündülerse şuan insanlarla normal konuşmak bile zor geliyo. hala da aynı muamele devam ediyo mental olarak 21 değil 12de kaldım ayrıca zor durumda olmaları da kendi hataları ikisi de ortalama üstü işlerde yıllarca çalışmış 4-5 çocuklu amele ailelerin bile evi var en azından bi ev bile alamadın onu geçtim tatil yapacak klima takacak paran da mı yok. benim peder aşırı inatçı bi ara evimiz vardı başka şehre taşındık kirada oturuyoz git o evi kiraya ver ordan aldığınla burayı öde yok kiracıyla kim uğraşacak kalsın dedi neyse yıllar sonra o evi sattı yeni alacak ama evler çok pahalı bekleyecem fiyatlar düşsün öyle dedi 6-7 yıldır sırf hata yaptığını kabul etmemek için de bekliyo diyom alacan mı ev şuan para yetmez düşecek bunlar alacam diyo düşün 100bin liraya 7 yıl önce ne gelirdi şuan ne geliyo o durum yani beni bağlamaz onun işi de sırf kabullenmemek için ve inattan yanlış yapıyo
hem kendisinden geçirdiği kötü genlerini de düzeltsin ben mi dedim o genlerle çocuk yapın diye ceremesini çekecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 28 Temmuz 2021; 0:4:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sensesahmetHocam benimde çene ucu keskin değil dudaklar hizada değil fakat annede babada dayılarda böyle bir durum yok hepsinin çenesi keskin yaşım 19 neden böyle sence
küçükken ağızdan nefes alıyoduysan öyle olmuştur
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01estetik değil bu nefes alamıyom diyorum geniz akıntım da oluyo her sabah boğazım ağrıyo iş bulayım da iş mi var zaten beni inanılmaz özgüvensiz yetiştirdiler hep baskı kısıtlama ne olcağını düşündülerse şuan insanlarla normal konuşmak bile zor geliyo. hala da aynı muamele devam ediyo mental olarak 21 değil 12de kaldım ayrıca zor durumda olmaları da kendi hataları ikisi de ortalama üstü işlerde yıllarca çalışmış 4-5 çocuklu amele ailelerin bile evi var en azından bi ev bile alamadın onu geçtim tatil yapacak klima takacak paran da mı yok. benim peder aşırı inatçı bi ara evimiz vardı başka şehre taşındık kirada oturuyoz git o evi kiraya ver ordan aldığınla burayı öde yok kiracıyla kim uğraşacak kalsın dedi neyse yıllar sonra o evi sattı yeni alacak ama evler çok pahalı bekleyecem fiyatlar düşsün öyle dedi 6-7 yıldır sırf hata yaptığını kabul etmemek için de bekliyo diyom alacan mı ev şuan para yetmez düşecek bunlar alacam diyo düşün 100bin liraya 7 yıl önce ne gelirdi şuan ne geliyo o durum yani beni bağlamaz onun işi de sırf kabullenmemek için ve inattan yanlış yapıyo
hem kendisinden geçirdiği kötü genlerini de düzeltsin ben mi dedim o genlerle çocuk yapın diye ceremesini çekecem
Alıntıları Göstertamam da şartları değiştiremezsin, en kötü git inşaatta amelelik yap ne bileyim insanlarla konuşmaktan çekinmesen garsonluk filan yap diyeceğim ama o da yok. hem çalışmak psikolojine de iyi gelir emin ol
-
Hocam horlayan birisi değilim ve ağzım açık uyumamda ağzı açık uyumayla genetik çene yapısı nasıl değişir benim dedem horluyor ama çene geriliği yok ne saçma şeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilgi verme. Ağızdan nefes alma çene geriliğine sadece çocukluk döneminde sebep olur. Bundan sonra çeneye herhangi bir etki söz konusu değil. Mewingi çıkaran adam da sahtekarin teki zaten ortodonti topluluğundan atıldı genç insanlara boş umut satiyor. Bozulan çeneyi mewingle duzeltemezsiniz ameliyat tek çare.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X