Havuzda kullanmak için Yüzücü gözlüğü Bonesi ve Deniz havuz ayakkabısı tavsiyesi istiyorum.Hepsiburada 120₺ Trendyol 35₺ hediye çeki kuponumuz var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüzücü Gözlüğü Bonesi Ayakkabısı Tavsiyesi?
-
-
Ben hepsini decathlon'dan aldım gayet memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marka modeller?
Hepsini nabaiji marka aldım
Gözlüğü şeffaf mı renkli mi Boneyi kumaş mı silikon mu tercih ettiniz?
Gözlük şeffaf , bone de kumaş hocam .
Gözlükte kapalı havuzda şeffaf açık havuz denizde renkli camları tercih edin diyorlar ama bonede ki silikon kumaş farkını tam bilmiyorum
Şu üçünü 260 lira almıştım. Şimdi gözlük 400 lira olmuş.
-
Bu gözlüğü son zamanlarda 200’e yakın 100 küsürlerde indirimde gördüğümü zannediyorum arena markaydı ama farklı bir modeli olabilir bir sene geçmiş memnun musun hocam arena markasının geri bildirimlerine biraz baktığımda uzun kullanımda da çok memnun kalan vardı ama sana da yine bir sorayım dedim
Evet, oldukça memnunum. Diğer gözlümlerimden bir tık daha büyük ve göze tam oturuyor. Kaliteli olduğu belli oluyor.
-
Nabaiji ve Delta markaları hakkında ne düşünüyorsun hocam daha önce deneyimleme tecrüben olmuş muydu?
Hocam senin gözlüğün tam harbi modeline baktım gerçekten 400₺ yüzde 5 indirimle 380’e düşmüş 300 üzerine 60₺ indirim var 320₺ 50₺’da kuponumla 270’e gelir tavsiye ediyor musun şu an bu parayı hak ediyor mu? Yoksa 50 60 arası nabaiji veyahutta 80 110 arası delta almayı planlıyorum
Ben tavsiye ediyorum. Konforlu ama Delta da iyiydi. Ben ucuz diye almıştım bunu. 270 lira iyiymiş ama. Uzun süre ve düzenli kullanacaksan bunu al ama kısa dönemli bir şeyse Delta al bence.
-
Hocam senin aldığın 400’den 250’ye Bu da 200’den tüm indirim kuponlarla falan 100’e geliyor bunu mu alsam acaba? Sadece Fotodan bile hem görüntü olarak şık hem de çok rahatmış gibi premium duruyor.Bu arada silikon boneden memnun musun delinme yırtılma falan yaptı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 21 Haziran 2022; 20:38:51 >
Çok benziyorlar birbirine. Kaçırma bence bunu. Boneden de memnunum. Delinmeye yok da diye delinsin yahu.
-
Kapalı havuzda akşam 6’dan sonra su bulanıklaşınca görüşün kaybolduğuna dair bir kaç yorum okudum.Bir kaç az da olsa su kaçırdığına dair geri bildirimlere de rastladım.Hocam Şeffaf camlı ve ucuz bir şey alacağım zannedersem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 22 Haziran 2022; 7:21:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X