Şimdi Ara

Spor Ayakkabısı Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhab arkadaşlar, günde 9 ile 10 saat arasında ayaktayım ve ayaklarım bir hayli yoruluyor. Kinetix bir ayakkabı aldım ancak, akşam eve geldiğimde ayaklarım bembeyaz oluyor ve çok acıyor.

Güzel uygun fiyatlı bir ayakkabı önerirmisiniz. Ayak numaram.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Topuk Dikenine Sahip Kişiler için Spor Ayakkabısı Tavsiyesi

Topuk dikeni, topuk kemiğinin alt kısmında oluşan ağrılı bir kemik çıkıntısıdır. Bu rahatsızlık, ayakta uzun süre durmak, koşmak veya sert yüzeylerde yürümek gibi aktiviteleri zorlaştırabilir. Topuk dikeni için uygun bir spor ayakkabı seçimi, ağrıyı azaltmaya ve rahatsızlığı gidermeye yardımcı olabilir.

Topuk Dikenine Sahip Kişiler İçin Spor Ayakkabı Seçimi

Topuk dikeni olan kişiler için ideal bir spor ayakkabı, aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:

• İyi destek: Ayakkabının yeterli destek sağlaması, topuktaki baskıyı azaltmaya yardımcı olur.
    • Yüksek topuk kısmı: Yüksek topuklu ayakkabılar, topuğu yükselterek topuk dikenine uygulanan baskıyı azaltır.
    • Yastıklama: Yastıklamalı bir ayakkabı, topuğa gelen darbeyi emer ve ağrıyı hafifletir.
    • Esnek taban: Esnek bir taban, ayağın doğal hareketini destekler ve topuk dikenine uygulanan baskıyı azaltır.

Marka Önerileri

Topuk dikeni için özel olarak tasarlanmış çeşitli spor ayakkabı markaları ve modelleri mevcuttur:

• New Balance: New Balance, topuk dikeni için özel olarak tasarlanmış 990 serisini sunar. Bu ayakkabılar, olağanüstü destek, yastıklama ve yüksek topuk kısmına sahiptir.
    • Nike: Nike'ın Air Max serisi, topuk dikeni olan kişiler için iyi bir seçenektir. Bu ayakkabılar, mükemmel yastıklama ve destek sağlar.
    • Adidas: Adidas'ın UltraBoost serisi, topuk dikeni için tasarlanmış bir başka seçenektir. Bu ayakkabılar, yüksek düzeyde destek ve yastıklama sunar.

Erkekler İçin Tavsiyeler

Topuk dikenli erkekler için önerilen spor ayakkabı modelleri şunlardır:

• New Balance 990v5
    • Nike Air Max 270
    • Adidas UltraBoost 22

Kadınlar İçin Tavsiyeler

Topuk dikeni olan kadınlar için önerilen spor ayakkabı modelleri şunlardır:

• New Balance 860v13
    • Nike Air Zoom Pegasus 39
    • Adidas UltraBoost 21

Topuk dikeni için doğru spor ayakkabıyı seçmek, ağrıyı azaltmaya ve konforu artırmaya yardımcı olabilir. Yukarıdaki öneriler, topuk dikeni rahatsızlığı yaşayan kişiler için uygun spor ayakkabı seçenekleri sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fiyatları sana nasıl gelir bilmem ama new balance' ın tüm ayakkabıları rahattır. rahat olduğu için o kadar rağbet gördü zaten. Birde rahatlığına garanti verdiğim diğer ayakkabı modeli ise nike free serisi. ayağına giydiğiniz ayakkabı yokmuş gibi hissediyorsunuz o kadar hafif ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlitzHan34

Merhab arkadaşlar, günde 9 ile 10 saat arasında ayaktayım ve ayaklarım bir hayli yoruluyor. Kinetix bir ayakkabı aldım ancak, akşam eve geldiğimde ayaklarım bembeyaz oluyor ve çok acıyor.

Nike airmax modellerine bak dicem ama biraz tuzludur öte yandan adidas ın kalın tabanlı modellerine bak adidas son senelerde ergonomik ayakkabılar üretmeye başladı hayretler içerisindeyim

Edit: sofiman'ın dediği gibi NewBalanceyi es geçme biraz paraya kıyarsın ama aldımmı tam alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derindarbe200 -- 7 Şubat 2015; 2:22:18 >

• jel tabanlık al öyle dene bide olmadı alırsın bi ayakkabı. Deichmanda fiyatları uygun
  • fitness a giderken cardio için nike reslon motion fit dart10 almıştım süper çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 7 Şubat 2015; 11:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlitzHan34

Merhab arkadaşlar, günde 9 ile 10 saat arasında ayaktayım ve ayaklarım bir hayli yoruluyor. Kinetix bir ayakkabı aldım ancak, akşam eve geldiğimde ayaklarım bembeyaz oluyor ve çok acıyor.

new balance alacaksan ankara forum avm de çok ucuza alabilirsin,benim tavsiyem skechers al gayet rahat ayakkabıları,hatta bence dünyanın en rahat ayakkabılarını üretiyorlar.
  • süperga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ayakkabı önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BlitzHan34 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10-12 yıllık yarı profesyonel spor hayatım öğrenciliğim boyunca nike ta ki part time çalışmalarım sonucunda. nike ın tüm spor ayakkabılarından kullandım. nike'ın en rahat ayakkabısı vomero dur bi altı pegasus da kullanabilirsiniz. Ama her ayakkabı kişinin boyuna kilosuna ayak şekline göre farklı konfor sağlar. Lunar tabanlı ayakkabılar her zaman konforludur. kilolu biriysen airmax havada süzülüyomuş gibi olursun. Bana o kadar konforlu gelmedi sırf havalı duruyo diye almıştım . gramaj olarak da en ağır ayakkabıdır. Hafif olsun ayaklarım rahat hareket etsin diyosan free runlar ı kullanablirsin. 5.0 lar daha uygun olur kullanım açısından. yokk ben pantolan altında çok kaba durmayacak bi şey istiorum dersen vortex ler var şahane ayakkabıdır. hem görüntüsü hem rahatlığı mükemmel. Vortexin her rengini alan müşteilerim vardı. Bi dene derim. Vomeroyla kıyaslanamaz o da ayrı.
  • ikisini de kullandım asics ince ayaklı olanlar için yapılmış, puma normal ayaklı olanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulan64ude -- 10 Şubat 2015; 14:32:52 >

• Nike Pegasus
    Nike Lunarglide
    Nike Air Max

Bu 3 modele bak fazlasıyla memnun kalacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer maliyet çok önemliyse decathlon'da satılan ayakkabılara bak. kalenji marka koşu ayakkabıları hafif, rahat ve ucuzdur.
  • Annemde topuk dikeni problemi vardı ayak tabanı çok acıyordu. Skechers marka ayakkabı aldık, aylardır kullanıyor ve ağrısı falan kalmadı çok memnun. Fiyatı pahalı ama nike adidas gibi markalara para vermekten iyidir. Ayakkabıyı incelediğinde kalitesini anlayacaksın zaten. Git incele YKM lerde satılıyor yada kendi mağazaları da var birkaç AVM de sanırsam.
  • Adidasta %50 indirim var acele edersen al bir şeyler hepsi güzeldir ve kalitelidir.
  • camper, ama pahalıdır 300den aiağı bulamazsın heralde ben giymedim de amcam hep bunlardan alıyor çok rahatmış o da ayakta hep :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.