Şimdi Ara

Yüzük ve Serçe Parmak Destekli Mouse Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palm tutuş şekline sahibim mouse kullanırken yüzük ve serçe parmağım boşta kalıyor ve serçe parmağım yüzeyle temas halinde oluyor yada hava tutmak zorunda kalıyorum serçe parmağım yüzeyle temas edince mouse kullanımım oyunlarda kısıtlanıyor ve serçe parmağımı hava da tutarsam da elim ağrıyor bu soruna çözüm getirmiş bir mouse öneriniz var mı veya kendimiz ek bir aparat alıp mouseye ekleyebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 27 Eylül 2018; 19:33:47 >

• Hocam pek kaliteli değil ama aşağı linkini attığım mouse sanırım işinizi görür. Bu mouse kasası aynı özellikleri farklı olarak birçok markada satılıyor (everest gibi).

www.hepsiburada.com
    Frisby FM-G3265K Kablolu Optik Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/frisby-fm-g3265k-kablolu-optik-oyuncu-mouse-mouse-pad-p-BD801224?magaza=Hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Hocam pek kaliteli değil ama aşağı linkini attığım mouse sanırım işinizi görür. Bu mouse kasası aynı özellikleri farklı olarak birçok markada satılıyor (everest gibi).

https://www.hepsiburada.com/frisby-fm-g3265k-kablolu-optik-oyuncu-mouse-mouse-pad-p-BD801224?magaza=Hepsiburada
    Aynı mouse abimde var denedim bunu serçe parmak aşağıya kayıyor tam oturmuyor. Yine bulabildiğim en iyi model Viper Patriot V560 ama Türkiye de satışı yok Amazon'dan 40 dolara geliyor kargo ücreti ile umarım üreticiler artık bu sorunu çözer tavsiyesi olan lütfen yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 27 Eylül 2018; 23:13:47 >

• hocam çözüm bulabildildiniz mi?büyük diye razer darthadderv2 aldım hala serçe parmağın yere sürtüyor ve yüzük parmağımla serçe parmağımı nereye koyabileceğimi bulamadım

• Salimceg S kullanıcısına yanıt

Razer naga modelleri ve Corsair Dark Core rgb pro modeline bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.