Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Fan Klübü [200'ü geçtik!] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
14
Favori
26.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef konuyla ilgilenecek vaktim yok, kimseyi ekleyecek vaktim de yok. Bir süre böyle takılın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radgolan10

Malesef konuyla ilgilenecek vaktim yok, kimseyi ekleyecek vaktim de yok. Bir süre böyle takılın.

O zaman niye açtın konuyu? Online olmaya vaktin var da üye eklemeye vaktin yok mu?
  • Benide ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Beyler Hobbit filmindeki cüceler benim bildiğim soylu cüceler.Hatta biri Gİmlinin babası.PEki bu cüceler o kadar ezikmi 30-40 tane orktan kaçsın veo nları bir elf kurtarsın.Benim bildiğim cüceler baya güçlüdür.Fİlmde crafting yetenekleriyle savaştılar hep.

Bahsettiğin yer sanırım varillerle kaçış sahnesindeydi orada silahları vs yoktu oyüzden kaçmak zorundaydılar. Beorn 'un evine giderlerkeni söylüyorsan oradaki orklar warg üstündeydi buda çok büyük dezavantaj olurdu başkada hatırlamıyorum.Yüzüklerin Efendisi iki kuleyi izlersen warg üstündeki orkların az daha Aragornu öldüreceğini görürdün.

Kesinlikle yanlış biliyorsun. Eğer hobbit kitabını okursan varillerle kaçtığı sahnenin çok farklı olduğunu anlarsın. En basitinden kitabında cüceler elflere görünmeden ve yakalanmadan varillerin içinde ağzı kapalı şekilde orman elflerinden kaçtılar. Filminde olduğu gibi onları ne ork-goblin kovalıyordu. Ki yine hobbiti okursan beornun evine giderken beorn evindeydi ve arkalarında warglar yada onları kovalayan herhangi birşey yoktu. Filminde olduğu gibi beornun evine koşa koşa girmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Beyler Hobbit filmindeki cüceler benim bildiğim soylu cüceler.Hatta biri Gİmlinin babası.PEki bu cüceler o kadar ezikmi 30-40 tane orktan kaçsın veo nları bir elf kurtarsın.Benim bildiğim cüceler baya güçlüdür.Fİlmde crafting yetenekleriyle savaştılar hep.

Bahsettiğin yer sanırım varillerle kaçış sahnesindeydi orada silahları vs yoktu oyüzden kaçmak zorundaydılar. Beorn 'un evine giderlerkeni söylüyorsan oradaki orklar warg üstündeydi buda çok büyük dezavantaj olurdu başkada hatırlamıyorum.Yüzüklerin Efendisi iki kuleyi izlersen warg üstündeki orkların az daha Aragornu öldüreceğini görürdün.

Kesinlikle yanlış biliyorsun. Eğer hobbit kitabını okursan varillerle kaçtığı sahnenin çok farklı olduğunu anlarsın. En basitinden kitabında cüceler elflere görünmeden ve yakalanmadan varillerin içinde ağzı kapalı şekilde orman elflerinden kaçtılar. Filminde olduğu gibi onları ne ork-goblin kovalıyordu. Ki yine hobbiti okursan beornun evine giderken beorn evindeydi ve arkalarında warglar yada onları kovalayan herhangi birşey yoktu. Filminde olduğu gibi beornun evine koşa koşa girmediler.

Biz filmden bashsediyoruz yukarıda filmde de böyle aktarılmış.

• Ekleyecek vaktin olursa yaz beni de.
    Ve Arwen Undomiel imzasi istiyorum :)
  • Herkesi ekledim akşam yeni imza yapmayı düşünüyorum.
  • ekle
  • quote:

Herkesi ekledim akşam yeni imza yapmayı düşünüyorum.

Hocam 3. defa yazıyorum Allah aşkına ekleyin artık ya
  • quote:

Herkesi ekledim akşam yeni imza yapmayı düşünüyorum.

Arwen Undomiel imzası lütfeeen çok rica ediyorum
  • Merhabalar , arkadaşlar bende sizler lotr hastasıyım. Her yıl tüm seriyi birkaç defa tekrar izliyorum. Sanıyorum sizlerde artık sadece extended versiyonu izliyorsunuz. Diğer eski kısa olan versiyon çok keyif vermiyor.

Arkadaşlar extended versiyon dışında daha sonradan çıkan daha da genişletilmiş bir versiyon var mı ???

• quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

Merhabalar , arkadaşlar bende sizler lotr hastasıyım. Her yıl tüm seriyi birkaç defa tekrar izliyorum. Sanıyorum sizlerde artık sadece extended versiyonu izliyorsunuz. Diğer eski kısa olan versiyon çok keyif vermiyor.

Arkadaşlar extended versiyon dışında daha sonradan çıkan daha da genişletilmiş bir versiyon var mı ???

ben duymadım daha genişini. Yani yoktur bence extended en genişi

• Bilgisayarımda PS olmadığı için bu kadar yapabildim. Hoşunuza gitt mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 26 Haziran 2014; 17:06:44 >
  • quote:

Merhabalar , arkadaşlar bende sizler lotr hastasıyım. Her yıl tüm seriyi birkaç defa tekrar izliyorum. Sanıyorum sizlerde artık sadece extended versiyonu izliyorsunuz. Diğer eski kısa olan versiyon çok keyif vermiyor.

Malesef dediğiniz gibi yok. Sadece extented editionlar var. Fakat ben onların arkasına kamera arkasını da ekleyip 7-8 saat izliyorum
  • quote:

Bilgisayarımda PS olmadığı için bu kadar yapabildim. Hoşunuza gitt mi?

çok teşekkür ederim, güzel tabiki. Vaktiniz olunca daha güzellerini de yaparsınız değil mi çok rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Undomiel. -- 26 Haziran 2014; 17:34:27 >

• Eklermisin hocam

• quote:

quote:

Malesef dediğiniz gibi yok. Sadece extented editionlar var. Fakat ben onların arkasına kamera arkasını da ekleyip 7-8 saat izliyorum

Sanki 1-2 yıl önce ilk hobbit filmi çıkmadan önce Lotr special extended edition adıyla piyasaya yeni bir versiyon çıkacak diye duymuştum, hatta internette falanda okudum diye hatırlıorum ama emin değilim.
    Hocam insan istiyor işte biraz daha sahne olsun hiç görmediğimiz izlemediğimiz şeyler olsun.
    Bu peter jacksonun elinde kesin vardır hala piyasaya sürmediği extended a bile koymadığı bi sürü sahne o yüzden hep takipte olmak lazım,

• quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

quote:

çok teşekkür ederim, güzel tabiki. Vaktiniz olunca daha güzellerini de yaparsınız değil mi çok rica etsem

Elbette yaparım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

quote:

Bende Aragorn'u severim çok, ortaya karışık oldu bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 26 Haziran 2014; 18:25:04 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.