Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Fan Klübü [200'ü geçtik!] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
14
Favori
26.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim herkesi artık yarın çekiliş sonuçlarını ilk sayfada görebilirsiniz. Saygılar...
  • Benide yaz
  • Yaz benide
  • çekiliş niye yapılmadı kıymetlimissss
  • çekiliş ne oldu bea
  • nedense ben filmin hep Orta Cag olarak olarak yaziyordum üyeler nediyosun falan diye yazarken sebebini aciklamiyorlardi
    megersem Orta Dünyamis
  • quote:

Orijinalden alıntı: VÖSLAUER

nedense ben filmin hep Orta Cag olarak olarak yaziyordum üyeler nediyosun falan diye yazarken sebebini aciklamiyorlardi
    megersem Orta Dünyamis

olur öyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: VÖSLAUER

nedense ben filmin hep Orta Cag olarak olarak yaziyordum üyeler nediyosun falan diye yazarken sebebini aciklamiyorlardi
    megersem Orta Dünyamis

benim başıma da bir kere gelmişti
  • çekiliş beyler 2-3 evde olamadığım için yapamadım. Yarın yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForJusticE**

çekiliş niye yapılmadı kıymetlimissss

Çekiliş bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

Çekiliş bitti.

bana bişe yazmamışsın küstüm

• Hurin Olarak eklesene beni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

Çekiliş bitti.

bana bişe yazmamışsın küstüm

Tekrar bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün kitaplarını okumuş biri olarak beni de ekleyin
  • Çekiliş olmuş ama bana bir şey yazmamışsınız?

Not: 45. sıradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonbaro -- 25 Ağustos 2013; 14:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbaro

Çekiliş olmuş ama bana bir şey yazmamışsınız?

Not: 45. sıradayım.

Bakabilirsiniz.

• Ulmo , Denizlerin Efendisi ’ ydi . Arda ’ ya indiğinde tüm Valar denize hayran kalmıştı . Lâkin Ulmo hepsinden daha çok denize hayran kalmıştı . Onun için deniz her şeydi . Ulmo bir gün Eru ile konuştu . Eru ona dedi ki ;

“ Melkor ’ un senin egemen oldun bölge için savaştığını – Zamanın Derinliklerindeki bu küçük ülkede , burada - nasıl göremiyorsun . Melkor kendini keskin ve sınırsız bir soğuk olarak düşünmüştü . Lâkin daha henüz pınarları ve denizleri dondurmadı ,kurutmadı . Bulutların yüksekliğine ve görkemine , daima değişen sislere bir bak ; yağmurun düşüşünü dinle ve bu cezp edici bulutlarla arkadaşın Manwe ’ye daha da yaklaş .”

O günden sonra Ulmo Manwe ’ nin en iyi dostu oldu . Ancak sonra gördükleri görüntü kısıtlandı ve Ulmo kendini denize verdi . Batıya çok az uğradı . Valar ’ la pek yakın olmadı . O hep denizin üstündeki sularda ve denizin altındaki sularda yaşadı . Eru ’ nun Çocukları onu az sıklıkla görürlerdi . Çünkü o diğer dostları gibi belli bir surete bürünmezdi . Eru ’ nun çocukları onu gördüklerinde korkarlardı hem de çok korkarlardı . Zira onun başının üzerinde göğe yükselen miğferinin tepesi köpüklüydü . Üzerinde donuk yeşil tonlarında bir zırh vardı . O Orta Dünya kıyılarına gider ve görünmez şekilde oralarda dolaşırdı . Sesini deniz kabuklarına söylerdi . Böylece deniz kabukları duymasını bilene onun sözlerini iletti . Denizin şarkısı da hep ilk doğanları etkiledi .

İşte bu benim ayık olun

Unvanı , Diğer adı : Suların Efendisi , Denizin Kralı

İsminin anlamı : Akıtıcı , Yağdırıcı

Irkı : Valar , Aratar , Ainur

Silahı : Üç Başlı Mızrak

Doğum tarihi : Başlangıç

Ölüm tarihi : Ölümsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknG8 -- 25 Ağustos 2013; 17:54:38 >

• quote:

Ulmo , Denizlerin Efendisi ’ ydi . Arda ’ ya indiğinde tüm Valar denize hayran kalmıştı . Lâkin Ulmo hepsinden daha çok denize hayran kalmıştı . Onun için deniz her şeydi . Ulmo bir gün Eru ile konuştu . Eru ona dedi ki ;

“ Melkor ’ un senin egemen oldun bölge için savaştığını – Zamanın Derinliklerindeki bu küçük ülkede , burada - nasıl göremiyorsun . Melkor kendini keskin ve sınırsız bir soğuk olarak düşünmüştü . Lâkin daha henüz pınarları ve denizleri dondurmadı ,kurutmadı . Bulutların yüksekliğine ve görkemiKar,zmne , daima değişen sislere bir bak ; yağmurun düşüşünü dinle ve bu cezp edici bulutlarla arkadaşın Manwe ’ye daha da yaklaş .”

O günden sonra Ulmo Manwe ’ nin en iyi dostu oldu . Ancak sonra gördükleri görüntü kısıtlandı ve Ulmo kendini denize verdi . Batıya çok az uğradı . Valar ’ la pek yakın olmadı . O hep denizin üstündeki sularda ve denizin altındaki sularda yaşadı . Eru ’ nun Çocukları onu az sıklıkla görürlerdi . Çünkü o diğer dostları gibi belli bir surete bürünmezdi . Eru ’ nun çocukları onu gördüklerinde korkarlardı hem de çok korkarlardı . Zira onun başının üzerinde göğe yükselen miğferinin tepesi köpüklüydü . Üzerinde donuk yeşil tonlarında bir zırh vardı . O Orta Dünya kıyılarına gider ve görünmez şekilde oralarda dolaşırdı . Sesini deniz kabuklarına söylerdi . Böylece deniz kabukları duymasını bilene onun sözlerini iletti . Denizin şarkısı da hep ilk doğanları etkiledi .

İşte bu benim ayık olun

Karizmanın diğer adı Ulmo .

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbaro

quote:

Ulmo , Denizlerin Efendisi ’ ydi . Arda ’ ya indiğinde tüm Valar denize hayran kalmıştı . Lâkin Ulmo hepsinden daha çok denize hayran kalmıştı . Onun için deniz her şeydi . Ulmo bir gün Eru ile konuştu . Eru ona dedi ki ;

“ Melkor ’ un senin egemen oldun bölge için savaştığını – Zamanın Derinliklerindeki bu küçük ülkede , burada - nasıl göremiyorsun . Melkor kendini keskin ve sınırsız bir soğuk olarak düşünmüştü . Lâkin daha henüz pınarları ve denizleri dondurmadı ,kurutmadı . Bulutların yüksekliğine ve görkemiKar,zmne , daima değişen sislere bir bak ; yağmurun düşüşünü dinle ve bu cezp edici bulutlarla arkadaşın Manwe ’ye daha da yaklaş .”

İşte bu benim ayık olun

Karizmanın diğer adı Ulmo .

aynen öyle

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.