Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmleri pek hatırlamasam da defalarca izledim.
    1-)Buna rağmen kitabı okusam sıkılır mıyım?
    2-) Kitapta filmlerden fazla olay var mı?
    3-) Kitabı okumak zor mu?(karakter,olay fazlalığından dolayı)
    4-) Kitabın dili akıcı mı?
    5-) Filmler kitaba paralel mi?
    6-) Tek cilt ile 3 kitaplı setin farkı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Hayır kitabı okursan sıkılmazsın
    2-Evet daha fazla olay var
    3-Kitabı okumak kolay kitabın kültürü ne kadar farklı olsa da içine girmekte zorlanmazsın
    4-Fantastik klasik desek yeridir çok ağdalı bir dili var ama düzenli kitap okuyorsan akıcı gelir
    5-Filmler kitaba paralel
    6-Tek cilt puntoları daha küçük, büyük bir kitap ayrıca çok güzel bir cildi var normal tek olanlarsa daha rahat taşınıp okunmak için
  • 1- Kitap okuma alışkanlığın varsa, Tarihin en önemli eserlerinden birisini okumaya hazırlan, çok seveceksin.
    2- Evet daha fazla ve bazı olaylar kitapta farklı.
    3- Aklın yetiyosa sorun yok.
    4- Aksine akışı gayet güzel ve net bir şekilde anlatılmış.
    5- Genel olarak ever, sadece sinemasal bazı farklılıklar var.
    6- Bir fark yok ama Tek Cilt al.
  • Kesinlikle sıkılmazsın. Filmleri defalarca izlememe rağmen kitabı iki kez okudum. Zor değil, dili gayet akıcı. Filmlerle paralel ancak bazı farklar var. Ciltli ile karton kapaklı kitaplar arasında içerik olarak fark yok. Ciltli olan kitabın baskısı mükemmel ve arşiv değeri taşıyor. Ancak yanında taşıma şansın yok. Çok ağır, uzun süre elinde tutamıyorsun bu yüzden masa veya sehpanın üzerine koyarak okuyabiliyorsun. Karton kapaklı kitaplar hafif, koy çantana istediğin yere götür. Okuması çok rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar o zaman tek cilt olanı alacağım elimdeki kitaplar bitince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Sıkılmazsın ama sık sık kitabın en sonundaki sözlük kısmına bakman gerekir, hatta bir karakter haritası çıkarıp okurken elinin altında bulundur - kim kimdi? kim kimin neyi oluyordu oradan bakarsın..

2 Filmler üçer saatten oluşuyor, filmler 2002de ilk gösterime girdiği zaman eğer eksiksiz be kitaba sadık olarak çekilseydi toplam yirmi saatı bulacaktı gibi bir bilgi aklımda kalmış...

3 Kitabı okumak çok da kolay değil, çok fazla olay ırk yer ismi kişi ismi karakter falan var,,

4 Dil çok akıcı değil bence, ama kaptırınca gidiyor,

5 Filmler kitaba tam paralel değil, misal kitaptaki Tom Bombadil kısmı filmde yok, direk atlanmış...ve bazı karakterler misal Gondor Vekilharçı Denethor kitapla filmde farklı yansıtılmış, daha doğrusu filmde saçma sapan yansıtılmış - kitaptakinden çok farklı - romandan çok hatırlamasam da farklı yerlerde okuduklarıma göre

6 3 cilt seti alırdım ben olsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.