Şimdi Ara

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
14.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi1995

quote:

Orijinalden alıntı: caca_1907

kitap bu :)

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

sayfalarından da 1-2 tane foto atabilir misin?yazı boyutunu merak ettim.

Şuan değilde yarın atarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdi1995

quote:

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

sayfalarından da 1-2 tane foto atabilir misin?yazı boyutunu merak ettim.

Şuan değilde yarın atarım :)

tamam unutma ama ona göre alacağım

• Tek cilt falan alma, tek tek kitapların kapakları daha güzel. Hem okuması da daha rahat olur hem ağırlıktan hem de fonttan dolayı.
  • Kutsal kitap gibi tek cilt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bir Otostopçunun Galaksi Rehberini tek cilt olarak almıştım ona da pişman oldum.
    Yinede isteğe bağlı birşey ama rahatlık açısından seri olarak alınması daha iyi.
  • sayfalar bu şekilde :)
     YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

• quote:

sayfalar bu şekilde :)
     YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

güzelmiş teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Tek cilt.

Okurken zorlanmam dimi ? O kadar sayfa zaten kitaplara çok değer veririm, asla okurken tam olarak açmam kanatlarını kitabın incinmesin diye . Bir de Kapağı nasıl bişey onun ? Madde bakımından ? Deri gibi bişey mi yoksa düz karton mu ?

Kalitesi konusunda kuskun olmasin. Kapaksiz bile kullanabilirsin bence. Kapagi karton + kartonunun ustu bez gibi bir sey ile kapli. Sahsen kapak olmadan bile harika kitap. Hem sende ben gibi biraz kitaplara titiz davraniyorsun. Kitabi almadan once yine bir incele ama ben memnun olacagindan eminim.

Abi kaç tane kitabım var. Birinde bi yırtık, kırışıklık, yada başka bişey bulamazsın. Arada bu şey aşırılığa kaçıyo. Kitabın kapağı aça aça kalkar ya kalktığında indirmeye çalışıyorum. İnmeyince sinirleniyorum.

Resmen kendimi gördüm sende

• Bana sorarsan ayrı ayrı al. Okuması daha rahat olur.
  • Bende ayrı ayrı olarak mevcut ama koleksiyon için 1 de cilt olarak alıp ekleyeceğim kütüphaneye.

• ayrı al.

• Tek cildi tavsiye ederim.
    Bir konuda eleştirim olacak:Dünyadaki en değerli fantasik eserlerden biri olan Yüzüklerin Efendisi kitabının Türkçe versiyonunu 3.hamur kağıda basmasalardı daha iyi olurdu(Kuşe veya 1.hamur kağıt kullanılabilirdi).Tabi bu tarz kaliteli kağıt kullanılarak kitap basılırsa maliyeti artacaktır.Yine de dünya çapındaki kitaplarda kağıt kalitesi önemli.
    Ek olarak Alan Lee'nin çizimleri Yüzüklerin Efendisi'nin Türkçe versiyonuna eklenebilir.Hobbit kitabının resimli versiyonunda Alan Lee'nin resimleri mevcuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 25 Ocak 2014; 23:18:17 >
  • Ayrı al kapak resimleri ayrı bi haba katıyo ayrıca tek ciltte sayfa sayısı fazla olduğu için yıpranabilir gerçi ciltli ama kendin bilirsin
  • Çok teşekkürler bende almayı düşünüyorum bunu yazı boyutu gayet büyük ben çok küçük sandım zaten olması gereken bu çocuk kitabı gibi large olacak değil ya.
    Bitmemiş Öyküler kalıyor bunu da alınca.
  • Tek cilt güzele benziyor

• Seri alman daha iyi olur bence
  • quote:

Güzelliye bak doğum günümde alınsa en çok sevineceğim hediye olur herhalde

• Üç ayrı kitap olarak aldım,kapağı kolay yıprandığı için koleksiyon olarak tek kitap düşünülebilir.

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

• tek kityabın sadece görüntüsü güzel olur, okuması aşırı zor ayrı ayrı almanı tavsiye ederim
  • Seri
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.