Şimdi Ara

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
14.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat önemli değil. Hangisi kütüphanemde daha güzel durur o önemli . Tek cilt hakkında zor okunur filan diyoalr doğru mudur ? Ciltli olduğu için tek cilt 1-0 önde başlıyor. Fakat yüzüklerin efendisinin tek tek ciltli olduğu bi yayın var mı bimliyorum. Varsa nasıl ulaşabilirim ?

Kısacası hangisini önerirsiniz ?

• Tek cilt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Tek cilt.

Okurken zorlanmam dimi ? O kadar sayfa zaten kitaplara çok değer veririm, asla okurken tam olarak açmam kanatlarını kitabın incinmesin diye . Bir de Kapağı nasıl bişey onun ? Madde bakımından ? Deri gibi bişey mi yoksa düz karton mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

quote:

Tek cilt.

Okurken zorlanmam dimi ? O kadar sayfa zaten kitaplara çok değer veririm, asla okurken tam olarak açmam kanatlarını kitabın incinmesin diye . Bir de Kapağı nasıl bişey onun ? Madde bakımından ? Deri gibi bişey mi yoksa düz karton mu ?

Kalitesi konusunda kuskun olmasin. Kapaksiz bile kullanabilirsin bence. Kapagi karton + kartonunun ustu bez gibi bir sey ile kapli. Sahsen kapak olmadan bile harika kitap. Hem sende ben gibi biraz kitaplara titiz davraniyorsun. Kitabi almadan once yine bir incele ama ben memnun olacagindan eminim.

• quote:

quote:

quote:

Tek cilt.

Kalitesi konusunda kuskun olmasin. Kapaksiz bile kullanabilirsin bence. Kapagi karton + kartonunun ustu bez gibi bir sey ile kapli. Sahsen kapak olmadan bile harika kitap. Hem sende ben gibi biraz kitaplara titiz davraniyorsun. Kitabi almadan once yine bir incele ama ben memnun olacagindan eminim.

Abi kaç tane kitabım var. Birinde bi yırtık, kırışıklık, yada başka bişey bulamazsın. Arada bu şey aşırılığa kaçıyo. Kitabın kapağı aça aça kalkar ya kalktığında indirmeye çalışıyorum. İnmeyince sinirleniyorum.

• Metis yayincilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Sterling

Metis yayincilik

Tek cilt'te Metis Y. tek tek 3 kitapta. Hangisini kastettin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LOTR Tek Cilt'te öyle bir sıkıntın olmaz emin ol. Kapağı mı kalktı. ; ütü bas , üstünde tepin birşey olmaz kitaba. Kapağı çok sağlam. Aman diyim çocukların erişeceği yere koyma kitabı da. Başlarına falan düşer iş çıkarırsın.

edit; üstteki mesaja ithafen , metis de tek cilt. Daha dogrusu bizim tek cilt dedigimizin yayin evi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 23 Ocak 2014; 21:05:36 >
  • quote:

LOTR Tek Cilt'te öyle bir sıkıntın olmaz emin ol. Kapağı mı kalktı. ; ütü bas , üstünde tepin birşey olmaz kitaba. Kapağı çok sağlam. Aman diyim çocukların erişeceği yere koyma kitabı da. Başlarına falan düşer iş çıkarırsın.

edit; üstteki mesaja ithafen , metis de tek cilt. Daha dogrusu bizim tek cilt dedigimizin yayin evi

Ya bide bi arkadaş şey demişti. Bi kitabında bi harita mı ne varmış. Ama o tek ciltte olmayabilirmiş. O kadar önemli mi o detaylar ? Ben sayfa sayısı azlığının kitap boyutu ve boşlukların azalmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında fikriniz var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red Sterling

Metis yayincilik

Tek cilt'te Metis Y. tek tek 3 kitapta. Hangisini kastettin ?

Tek cilt, daha cool duruyor

• quote:

quote:

LOTR Tek Cilt'te öyle bir sıkıntın olmaz emin ol. Kapağı mı kalktı. ; ütü bas , üstünde tepin birşey olmaz kitaba. Kapağı çok sağlam. Aman diyim çocukların erişeceği yere koyma kitabı da. Başlarına falan düşer iş çıkarırsın.

Ya bide bi arkadaş şey demişti. Bi kitabında bi harita mı ne varmış. Ama o tek ciltte olmayabilirmiş. O kadar önemli mi o detaylar ? Ben sayfa sayısı azlığının kitap boyutu ve boşlukların azalmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında fikriniz var mı ?

Harita sonradan birlestirilmistir , yoksa tek ciltte tum haritalar mevcut.
    Kitabin sayfasinin azligi/fazlaligi ise , kitabin ebatlari ve kullanilan yazi boyutu ile alakali.

• Tamamdır. Tek cilde karar verdim. 72 TL BKM de. en fazla 15 gün dayanır ama olsun. Cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar
  • Gatsb B kullanıcısına yanıt
    http://www.ilknokta.com/kitap/j-r-r-tolkien/yuzuklerin-efendisi-tek-cilt-ozel-basim.htm

Tek cilt çok hoş duruyor ve geçen gün incelediğimde pek de zor okunan bir kitap izlenimi uyandırmadı bende.Otobüste vs.okumak baya bi zorlar ama evde okuyan için bir zorluk falan göremedim puntosu da iyiydi.YKY delta dizisinin puntosunu görürsen ne dediğimi çok iyi anlarsın.
  • elimde mevcut istersen resmini çekip atiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca_1907

elimde mevcut istersen resmini çekip atiyim :)

Lütfeeen . Bi ön kapak at bi arka at bi sayfasını at bide
  • kitap bu :)

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caca_1907

kitap bu :)

YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ? YÜzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Seri mi ?

sayfalarından da 1-2 tane foto atabilir misin?yazı boyutunu merak ettim.

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Edgar abimiz duymasın bakışları sertleşir:)
  • Bende tek cilt var güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Tüm kitaplara hükmedecek tek cilt...

Hepsini o bulacak. Ve karanlıkta birbirine bağlayacak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.