Şimdi Ara

Yüzümdeki Benleri Aldırdım.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
8
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafam biraz karışık gerçekten ne demek istediğinizi anlamadım şuan? Yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Sınır var mı?

Tek seansta en fazla 3 ben alınıyor hocam.

Hocam güneşten yara tamamen iyileşene kadar sakınmak lazım. Krem için eczaneye danıştım en iyisi contractubex'miş. Hocam bence tırnak kesmek kadar kolaydı 3 ben 30 dk sürdü pazartesi de dikişleri aldıracağım. @crankestain

Doğuştan değildi sonradan çıktı hocam ama yüze bitişik mercimek büyüklüğünde idi. İz kalmama olayı merhemi kullandıktan sonra belli olacak. ama öyle çok matah bi iz kalmazmış. hatta bilmeyen anlamaz bile diyolar. @Jracool

contractubex bu konuda fazla etkili değil bir tüpü 65 tl zaten en kesin krem xeragel krem kullanabilirsiniz ve silikon bazlı olduğu için oldukça etkili ve zamanla yara izi geciyor ben yüzümdeki yanaktan kocaman ben aldırdım 4 dikiş vardı su anda iz kalmadı
    xeragel eczanelerde satılmıyor sadece medikal dükkanlarda bulabilirsiniz
    https://www.zeymed.com.tr/Products/Xeragel-Yara-ve-Yanik-Kremi.html
    günde 2 kez 12 hafta kullanırsan iz kalmaz bununla ilgili xeragel hakkında googleden bakabilirsiniz

Dostum bu kremler sivilcelerde de etkili olur mu ?

• Benimde burnumun ucunda var. aldırsam bi sorun olurmuyki, dikiş falan atıyolarmış. iz falan kalırmı yada acıtıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Sınır var mı?

Tek seansta en fazla 3 ben alınıyor hocam.

Hocam güneşten yara tamamen iyileşene kadar sakınmak lazım. Krem için eczaneye danıştım en iyisi contractubex'miş. Hocam bence tırnak kesmek kadar kolaydı 3 ben 30 dk sürdü pazartesi de dikişleri aldıracağım. @crankestain

Doğuştan değildi sonradan çıktı hocam ama yüze bitişik mercimek büyüklüğünde idi. İz kalmama olayı merhemi kullandıktan sonra belli olacak. ama öyle çok matah bi iz kalmazmış. hatta bilmeyen anlamaz bile diyolar. @Jracool

contractubex bu konuda fazla etkili değil bir tüpü 65 tl zaten en kesin krem xeragel krem kullanabilirsiniz ve silikon bazlı olduğu için oldukça etkili ve zamanla yara izi geciyor ben yüzümdeki yanaktan kocaman ben aldırdım 4 dikiş vardı su anda iz kalmadı
    xeragel eczanelerde satılmıyor sadece medikal dükkanlarda bulabilirsiniz
    https://www.zeymed.com.tr/Products/Xeragel-Yara-ve-Yanik-Kremi.html
    günde 2 kez 12 hafta kullanırsan iz kalmaz bununla ilgili xeragel hakkında googleden bakabilirsiniz

Dostum bu kremler sivilcelerde de etkili olur mu ?

etkisi olmaz sadece yara ve yanıklar içindir

@Eminem_Stan bir yıla kadar izi kalmaz ameliyat esnasında acı duymazsınız kolay bir işlem olup tehlikesi yoktur

@AnarşistKeko yara izi giderici krem kullanmadığınız için izi kalmıştır söylediklerinizi katılmıyorum isterseniz ss atabilirim bende yok gibi bir şey hemde bendeki ben nohut tanesi kadar büyüklüğündeydi ve 4 dikişim vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 25 Ocak 2014; 17:59:36 >

• benden kastın et benmi yoksa normal siyah olandanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Kafam biraz karışık gerçekten ne demek istediğinizi anlamadım şuan? Yardımcı olur musunuz

Bişi demek istemedim hocam video ekledim sadece sizin cümlelerinize.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.