Şimdi Ara

Yüzümdeki Benleri Aldırdım.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
8
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Arkadaşlar yüzümdeki benleri aldırdım sorusu olan var ise cevaplayabilirim.

eski halin ve yeni halin ss atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derek Vinyard

Benim yüzümde de geniş bir leke var da 1 tl para büyüklüğünde diyeyim.Doktora gidince bu güneş lekesidir kremle felan geçer demişti krem kullanınca geçmedi açıkcası leke de sinek kaydı tıraş olunca belli oluyor ancak bu konuda bir fikriniz var mıdır?

Malesef bi bilgim yok hocam. @Derek Vinyard
    Hocam benler yüzüm ile aynı hizada yükseltisi olmayan mercimek büyüklüğünde idi. @MoonDeath
    Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi @momenthe
    Hocam direk plastik cerrahiden sıra aldım benlerimi aldırmak istiyorum dedim aynı güne randevu verdiler gittim aldırdım. Bi zorluğu yok. @Di3Young
    Hayır hocam anestezi olduğu için acı hissi yok. @Not Afraid
    Ücret ödemedim hocam ameliyat videoları internette mevcut. @PleasantSinger0
    Koyarız hocam b/a :) @Karıncayiyen Yiyen Adam
    Görsel olarak hiç bi sıkıntım yoktu sağlı sollu elmacık kemiğimde mercimek tanesi kadar yükseltisiz idi. hatta sevgilim aldırma dedi ama ben aldırdım. Ücreti yok devlet karşılıyor hocam. Acı falan hissetmedim kaşıntı illaki oluyor. aynı tonda deri falan koymuyolar normal dikiş yapıldı. @Hacci Emmi

• Arkadaşlar daha dikişi aldırmadım aldırdığım zaman before/after yaparız mutlaka.
  • Volkana söyleyin aldırsın.Özel hastanelerde uğraşmayın
  • Nerede ne zaman niçin neden sonuç ?
  • quote:

Arkadaşlar daha dikişi aldırmadım aldırdığım zaman before/after yaparız mutlaka.

Hocam yaş kaç bu arada ?

Benleri yok etmek için test oldunmu ? doktor iyimis normalde bazı doktorlar yapmaz ameliyat
  • Bende aldırdım cok kolay işlem 10dk..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Sınır var mı?

Tek seansta en fazla 3 ben alınıyor hocam.

Hocam güneşten yara tamamen iyileşene kadar sakınmak lazım. Krem için eczaneye danıştım en iyisi contractubex'miş. Hocam bence tırnak kesmek kadar kolaydı 3 ben 30 dk sürdü pazartesi de dikişleri aldıracağım. @crankestain

Doğuştan değildi sonradan çıktı hocam ama yüze bitişik mercimek büyüklüğünde idi. İz kalmama olayı merhemi kullandıktan sonra belli olacak. ama öyle çok matah bi iz kalmazmış. hatta bilmeyen anlamaz bile diyolar. @Jracool

contractubex bu konuda fazla etkili değil bir tüpü 65 tl zaten en kesin krem xeragel krem kullanabilirsiniz ve silikon bazlı olduğu için oldukça etkili ve zamanla yara izi geciyor ben yüzümdeki yanaktan kocaman ben aldırdım 4 dikiş vardı su anda iz kalmadı
    xeragel eczanelerde satılmıyor sadece medikal dükkanlarda bulabilirsiniz
    https://www.zeymed.com.tr/Products/Xeragel-Yara-ve-Yanik-Kremi.html
    günde 2 kez 12 hafta kullanırsan iz kalmaz bununla ilgili xeragel hakkında googleden bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 24 Ocak 2014; 22:45:15 >

• Ben de düşünüyorum ama kararsızım SS atarsanız sevinirim
    Çok uğraştırıyor mu ameliyat öncesi, o telaştan yeni kurtuldum tekrar girmek istemiyorum o telaşa
  • Yere dusen benleri ne yapiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once ve sonra diye ayirip koysan ise yarardi

• Kurtaj yasaklanmamis miydi

• Mevcut "ben" in üzerini batikon ile silip , uyuşturucu iğneyi "ben" in tam üzerine batırıp işlemin 1. safhası tamamlanır. daha sonra bistüri ucu ile (genelde oval uçtu olan 20-21-22 numaralar kullanır) çember şeklinde kesilir. İğneyi "ben" in tam üzerine yapmasının sebebi ; içerisi ve alt tabakasında sıvı toplanıp balon gibi şişmesidir. Bu işi kolaylaştırma yöntemidir. Daha sonra atravmatik yada vikril iğne ile büyüklüğüne göre 1-3 dikiş atılır. Yara üzeri h.alerjik flaster ile kapatılıp max 1 hafta kadar su değmemesi istenir. Belli periyod ilacı kullanılır, bunun nedeni ise, kesilen yerde dikiş izi kalmaması yada görüntünün daha sağlıklı olması amaçlanmaktadır.
  • sivilce izleri içinde var mı böyle bi şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Arkadaşlar daha dikişi aldırmadım aldırdığım zaman before/after yaparız mutlaka.

Hocam yaş kaç bu arada ?

Benleri yok etmek için test oldunmu ? doktor iyimis normalde bazı doktorlar yapmaz ameliyat

Yaş 22 hocam. Hayır herhangi bi test olmadım ama çıkartılan lezyonlar patolojiye gönderildi.
  • Önce / Sonra SS koysana?

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Mevcut "ben" in üzerini batikon ile silip , uyuşturucu iğneyi "ben" in tam üzerine batırıp işlemin 1. safhası tamamlanır. daha sonra bistüri ucu ile (genelde oval uçtu olan 20-21-22 numaralar kullanır) çember şeklinde kesilir. İğneyi "ben" in tam üzerine yapmasının sebebi ; içerisi ve alt tabakasında sıvı toplanıp balon gibi şişmesidir. Bu işi kolaylaştırma yöntemidir. Daha sonra atravmatik yada vikril iğne ile büyüklüğüne göre 1-3 dikiş atılır. Yara üzeri h.alerjik flaster ile kapatılıp max 1 hafta kadar su değmemesi istenir. Belli periyod ilacı kullanılır, bunun nedeni ise, kesilen yerde dikiş izi kalmaması yada görüntünün daha sağlıklı olması amaçlanmaktadır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

nasıl aldılar, sorun yaratmıyormu benlerin ellenmemesi gerekir diye duymuştum

Hocam plastik cerrahi müdahele ile aldılar. 3 tane. birisi sol elmacık kemiğimde birisi sağ elmacık kemiğimde diğeri çenemdeydi. 30 dk falan sürdü. Acı hissetmiyosun anestezi yapılıyo. 2 yada 3 er dikiş atıyolar. Yüzüm hala dikişli pazartesi gidip aldırcam. İnternetten araştırdım hocaylada konuştum aldır dedi bende aldırdım.

hocam ben de geçen sene 15 nisan da aldırdım
    sana söyleyeyim izinden rahatsız olacaksın 7-8 ay boyunca.Çok belli edecek kendini.benim de sakal bölgemdeydi sol yanak tarafında.4 ay kadar sonra bir yıl olcak daha yeni yeni iz cilt rengini almaya başladı.Yani 7-8 ay boyunca o pembeye yakın renk tonuyla gezmek zorundasın.Ben sana söyleyeyim
    ama sonucuna değer

• korkacak arkadaşlara söyleyeyim ,
    O lokal anestezi masasına yattığımda nasıl pişman oldum bilemezsiniz.. Bi de yüz bölgesinde olguğu için o makas sesleri , dikiş atarken yüzünün gerilmesi.. hiç acı yok ama hissediyorsun sonuçta.Aldırmak için arada kalan arkadaşlara söyleyeyim 5 dk lık bi pişmanlık sonrası huzur..
    Kurtuldum şahsen o lanet şeyden.. Her güneşe çıktığımda ağrı yapıyodu
    ama iyileşmesi 1 yılı buluyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.