Şimdi Ara

Yüzünde ben olanlar ve onları yok etmek isteyenler [ EDİT GELDİ YÖNTEM PAYLAŞILDI ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pm
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

• pm

• Pm

• Pm.

• pm

sağ kulak arkasında var.. Haseki de temizleyecekler..Siz geçirebiliyorsanız oraya gerek kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 24 Şubat 2017; 11:49:23 >
  • Pm

• pm
  • pm
  • PM bro

• Öncelikle biraz riskli bir iş bunu kabul etmeniz lazım benleri yok etme mantığım ise benin yerine yara açıp kabuk düştükten sonra benin yerine temiz deri gelmesi.

bu işlem işe yarıyor ben yaklaşık 5-6 benden kurtuldum(hepsi de yüzümün üstündeydi).

nasıl yapılır?
    bir tabağa sirke koyuyoruz ve bir kürdanın ucuna hafif ince bir pamuk yerleştiriyoruz ve kürdanın ucuna yerleştirdiğimiz pamuğa sirke sürüp benin üstünde kürdanı döndürüyoruz yaklaşık 1 dk boyunca döndürünce zaten hafif kanıyor(kanamazsa bir daha sirkeye bandırıp birdaha deneyin) kanadıktan sonra 5-10 sn daha devam ediyoruz orda yara oluşuyor ve 1 hafta içinde kabuk bağlıyor ve kabuk düşüyor ardından ise ben yok oluyor.

tabi bu işlem benin boyutuna göre değişir eğer ben kürdan ucundan büyük ise kulak çöpü ile yapabilirsiniz bu işlemleri fakat biraz yara büyük olur.

gördüğüm sorunlardan biri ise bazı benler yeniden nüksedebiliyorlar.

not : kabuk bağladığında sakın kabuğu kendiniz çıkarmaya çalışmayın iz kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztealth -- 26 Temmuz 2018; 13:19:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.