Şimdi Ara

z 10 Paypal sorunu(error 30972)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. 2 hafta önce z10 aldım. Ödeme seçeneklerinden Paypal'i kaydetmek istediğimde 30972 numaralı hatayı veriyor. İnternette biraz araştırdım başkalarının da başına gelmiş, hatta sanırım z10 dan eski bir problem çünkü forumlarda 2010 tarihli girişler var bu konu ile ilgili. Bu forumlarda tam bir çözüm olmasa da BB ID'nin 25 karakterden uzun olması, paypal hesabının ticari olması gibi nedenlerden kaynaklandığını bunların düzeltilmesi halinde düzeleceği yazıyor. Bazıları için işede yaramış. Ama kesin çözüm değil. Mesela bende işe yaramadı, zaten BBID'im 25 karakterden kısa, paypal hesabımda bireysel. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• ben de bahsettiğiniz sorunu yaşadım.
    olmadı zannettim ama bir baktım hata mesajı almama rağmen paypal hesabım kaydedilmiş ve o şekilde ödeme bile yaptım.
    yani bir kontrol edin. belki de çalışıyordur.
  • Ben de aynı hatayı aldım, sorun devam edince Blackberry World'ün sitesinden kaydettim hesabımı.Şu an sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 22 Nisan 2013; 20:21:40 >
  • world'den kaydedince sorun çözüldü. cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Ben de aynı hatayı aldım, sorun devam edince Blackberry World'ün sitesinden kaydettim hesabımı.Şu an sorunsuz kullanıyorum.

siteden nasıl kaydettiniz acaba ben yapamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.