değerli arkadaşlarım bugun vatandan z2300 ü gidip aldım forumdan alicanates arkadas sagolsun almıs tavsıyesını belırttı eve bı hevesle getırdım kurdum cok surmedı zaten 4. dakıkada komsu zile bastı vallahi bebek irkildi uykuda kısarmısın dedi ve bende özür dileyerek sesi kıstım ben toshıba satellıte m70 model bı laptop kullanmaktayım bunu alsam mı almasammı 6 ay arastırdım ve iyiki almısım dıyorum yalana gerek yok ben hiçbir ses kaybı yasamadım ne tiz kayboldu ne mid hersey super ama birazdaha ıyı ses almam ıcın basda açılması lazım değilmi? ve bır sorumdaha olacak 30cm uzunlukta 2 ucu kırmızı ve beyaz dişi jak diger ucu beyaz dişi jaklı bir kablo çıktı bunu nereye takacagımı bılmıyorum soylersenız cok sevınırım valla yemın ederım benım gıbı almak ısteyıpde dusunen varsa gitsin hemen alsın vallahı bosuna 6 ay beklemısım bu kadar iddalı konusuyorum
Orijinalden alıntı: erenxx değerli arkadaşlarım bugun vatandan z2300 ü gidip aldım forumdan alicanates arkadas sagolsun almıs tavsıyesını belırttı eve bı hevesle getırdım kurdum cok surmedı zaten 4. dakıkada komsu zile bastı vallahi bebek irkildi uykuda kısarmısın dedi ve bende özür dileyerek sesi kıstım ben toshıba satellıte m70 model bı laptop kullanmaktayım bunu alsam mı almasammı 6 ay arastırdım ve iyiki almısım dıyorum yalana gerek yok ben hiçbir ses kaybı yasamadım ne tiz kayboldu ne mid hersey super ama birazdaha ıyı ses almam ıcın basda açılması lazım değilmi? ve bır sorumdaha olacak 30cm uzunlukta 2 ucu kırmızı ve beyaz dişi jak diger ucu beyaz dişi jaklı bir kablo çıktı bunu nereye takacagımı bılmıyorum soylersenız cok sevınırım valla yemın ederım benım gıbı almak ısteyıpde dusunen varsa gitsin hemen alsın vallahı bosuna 6 ay beklemısım bu kadar iddalı konusuyorum
Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle kullanın. İlk dinlemelerde sistemi fazla zorlamazsanız iyi olur. Alet ısınsın biraz :). Aslında ses kartı almaktan vazgectim. Suan için gerek görmüyorum. Hele bugünkü yaşadığım olaydan sonra fikrimi tamamıyla değiştirdim.:)
@Shift41
X-Fi Mod'un üretimi durdu diye biliyorum.Ürün 5.1 kanal ses çıkışı desteklemiyor.İleriye dönük ses kartı alınacaksa X-Fi Surround biraz tuzlu olmasına rağmen daha iyi bir alternatif olacaktır. Usb Audigy 2NX'te kaliteli bir karttır ancak o serinin üretimi durdu ve şu an piyasada 0 olarak bulmak çok zor gibi. X-Fi mod yerine Audigy 2NX daha alınası bir karttır.
@erenxx
Hayırlı olsun.Güle güle kullanmanız dileği ile. Bahsettiğiniz kablo iki adet uyduyu bağlamak ve yeterli besleme sağlandıktan sonra subwoofera gerek kalmadan uydulardan ses alabilmek için. Yani subwooferı için alınan Z2300'de gerek duyulmayan bir aparat.
haklısın rome o aparata gerek duymuyorum shıft41 arkadasım ısınsın demıs yavas yavas dogru sekılde nasıl kullanmalıyım ve ayrıca yok ses kartına falan gerek bosuna para verıpde almayın oyle olacak olsa ben zaten bunu aldıkdan sonra onuda kesın alırdım ben cok net temız ses alıyorum
@erenxx
Hayırlı olsun pişman olmucaksın her kuruşunu hak eden bir sistem bazı arkadaşlar ön yargıyla baksada
@erenxx
%50 ses düzeylerinde sisteminizi yarım saat kadar kullanırsanız körüklerin yanması diye tabir edilen subwoofer civarındaki lastik benzeri gergin kısımlar(körükler) zamanla açılır ve daha derin ve güçlü basslar elde edilir. Sisteminiz kapalıyken ve kaynak ses sonuna kadar açıkken sistemin gücünü bir anda devreye sokmayın.Subwoofer zarar görebilir. Kaliteli ses sistemleri buna önlem olarak kaynak ses ne kadar açık olursa olsun,sistem gücü devreye girdiğinde sesi kademe kademe yükselten bir sistem kullanırlar ancak Logitech gibi multimedia sistemlerde bu sistem maalesef yok. Sistemi harici bir ses kartında denemediğiniz için ses kartına gerek yok diyorsunuz ancak harici bir ses kartında Z2300'ü tekrar dinlemenizi tavsiye ederim.