Ericsson'un bu modeli özellikle ve görünüşüyle çok hoşuma gitti.Almayı düşünüyorum.Ne diyorsunuz?Sizce bu telefonu almalımıyım yoksa bana altarnatif önerileriniz var mı?
Bu telefon piyasaya çıktımı ki yafs????
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Bu telefon piyasaya çıktımı ki yafs????
tabiki de çıktı sen çok geride kalmıssın...
quote:
Orjinalden alıntı: isobjk
Ericsson'un bu modeli özellikle ve görünüşüyle çok hoşuma gitti.Almayı düşünüyorum.Ne diyorsunuz?Sizce bu telefonu almalımıyım yoksa bana altarnatif önerileriniz var mı?
öncelikle bi telefondan neler beklersin telefonda olmasını istediğin özellikler nelerdir??? eğer bunları sölersen bizde ona göre önerilerimizi söleriz...
quote:
öncelikle bi telefondan neler beklersin telefonda olmasını istediğin özellikler nelerdir??? eğer bunları sölersen bizde ona göre önerilerimizi söleriz...
Aslında istediğim özellikler bu telefonda mevcut.(Mevcut parama göre tabii) Beni asıl düşündüren arkadaşımın bana telefonun kapaklı olması sorun yaratır demesi.Belki forumdan bu telefonu kullanan arkadaşlar vardır.Onların tavsiyelerini alayım istedim.
biraz saçma olacak ama w810i diyorum hem fiyat hem işlev açısından o para yok
quote:
Orjinalden alıntı: isobjk
quote:
Aslında istediğim özellikler bu telefonda mevcut.(Mevcut parama göre tabii) Beni asıl düşündüren arkadaşımın bana telefonun kapaklı olması sorun yaratır demesi.Belki forumdan bu telefonu kullanan arkadaşlar vardır.Onların tavsiyelerini alayım istedim.
eğer özellikleri sana uygunsa ben önerebilirim... gayet başarılı bi dizaynı war.... kapak kousundada bi sorun çıkaracağını sanmıyorum... gönül rahatlığıyla alabilirsin...
Guzel cihaz ama Z550İ COPPER - Bakır rengini beğeniyorum ben.
Görüntüsü ve duruşuyla belki çok iyi bir telefon fakat istediklerimi onda bulamadığım için 2.el w800 aldım.Şarjı 45-50 saat gitmesi hariç herkese ve telefon alacaklara ericsson w800i yi tavsiye ediyorum.Emin olun,verdiğiniz paraya değcek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme