Şimdi Ara

Z-5500 Alıp Sony bravia 40 kdl 3550 lcd tv'me bağlıyabilrmiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Son bir ek not olarak! MediaMarkt'ta 1000 Ytl'ye kadar komple hazırlanmış A/V Receiver'i, Dvd Player'i ve Kolon takımı dahil, Deck Paket sistemler var. Eğer vaktin, fırsatın ve niyetin varsa onlara da bak. Bir de yakınsan tabiki.

Şimdiden alacağın sistem hayırlı olsun.

Saygılar...
  • Sistemi aldım kurdum. İlk filmi mi de izledim. Lcd tv yi aldım alalı film izlediğim filmlerden ilk defa bu kadar zevk aldım gerçekten harikaydı.

@teknika
    @theraptorx
    @gaziemir
    @alpika

Hepinize çok teşekkür ederim saolun..
  • Biz de sana biz teşekkür ettiğin için teşekkür ederiz.

Hayırlı olsun.

Güle güle, iyi günler de kullan.
  • Arkadaşa hayırlı olsun =) benim sorunumda TV yayınlarından tüm hoperlörlerden ses alamamam, kanalları izlerken öndeki amfilerden ses gelirken arka taraftakiler sessiz kalıyor, anca ses sistemine koyduğum cd vs ile onlardan ses alabiliyorum, bir şekilde tv'den de bütün amfilerden ses alabilme imkanım varmıdır. Ses sistemi digitürk e bağlı (Rgb ile bağlı). Bunu optik kablo ile değiştirmem birşey farkedermi acaba surround olması önemli değil yeterki arka anfilerdende ses gelsin =p

2. Sorun ayrı bir hd player var bunu nasıl bağlayabilirimki hem ses sisteminle hem tv ile uyumlu olabilsin surround ses çıksın, çok şeymi istiyorum acaba hehe.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.