Şimdi Ara

Z-5500 Alıp Sony bravia 40 kdl 3550 lcd tv'me bağlıyabilrmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben lcd tv me ev sinema sistemi alıcaktım ama Z-5500 deki performans/fiyat kalitesini hiçbir sistemde bulamadım (baktığım modeller arasında). Z-5500'ü lcd tv ye bağlayabilr miyim? Surround yaparmı? pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_y_86 -- 27 Temmuz 2008; 22:13:22 >

• Normal Tv yayını mono olduğu için surround yapamazsın diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Normal Tv yayını mono olduğu için surround yapamazsın diye biliyorum
    Hımmm surround olmaz ama tv ye bağlıyabilirmiyim? bütün kolonlardan ses gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_y_86

Hımmm surround olmaz ama tv ye bağlıyabilirmiyim? bütün kolonlardan ses gelirmi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caner_y_86

Surround zaten bütün kanallardan ses gelmesi durumu TV'de optik çıkış yok galiba.Ama RGB ile bağlayabilirsin

• quote:

quote:

Surround zaten bütün kanallardan ses gelmesi durumu TV'de optik çıkış yok galiba.Ama RGB ile bağlayabilirsin

Alıntıları Göster
    RGB derken hocam pek bilgim yok kusura bakma yani bütün kolonlardan ses alamam hımmm o zmn pek bi işe yaramaz yaa :(

• quote:

RGB derken hocam pek bilgim yok kusura bakma yani bütün kolonlardan ses alamam hımmm o zmn pek bi işe yaramaz yaa :(

Alıntıları Göster
    quote:

RGB derken hocam pek bilgim yok kusura bakma yani bütün kolonlardan ses alamam hımmm o zaman pek bi işe yaramaz yaa :(

Önemli değil.Kablo dediğim şu, sarı, kırmızı,beyaz olan 3'lü kablo.Onlardan sarı görüntü, kırmızı ve beyaz ses taşıyor.Onları bağlayabilirsin.Ama surround konusunda birşey diyemem.Prologic modu varsa olabilir.Yada kablolama yaptıktan sonra stereo yada mono olarak tüm haparlörleri kullanabilirsin.Z5500'ü bilmediğimden net yanıt veremiyorum

• quote:

quote:

RGB derken hocam pek bilgim yok kusura bakma yani bütün kolonlardan ses alamam hımmm o zaman pek bi işe yaramaz yaa :(

Önemli değil.Kablo dediğim şu, sarı, kırmızı,beyaz olan 3'lü kablo.Onlardan sarı görüntü, kırmızı ve beyaz ses taşıyor.Onları bağlayabilirsin.Ama surround konusunda birşey diyemem.Prologic modu varsa olabilir.Yada kablolama yaptıktan sonra stereo yada mono olarak tüm haparlörleri kullanabilirsin.Z5500'ü bilmediğimden net yanıt veremiyorum

Alıntıları Göster
    he o kablodan bende var. Verdiğin bilgiler için çok saol. daha fazla bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm.

• Daha kesin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Daha kesin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    tüm hoparlorlerden ses gelir.
    yayınlar 5.1 değil. surround ses alamazsın. zaten neden tv ye bağlıyorsun ki?
    tv ye bağlamanın tek sebebi ya kablolu kullanıyorsundur ya da çatıda anten vardır :)
    bu durumda tv ye bağlarsın ve multi channel stereo tüm kanallardan ses gelir.

Ama öyle ya da böyle tüm kanallardan ses alırsın :)
    ama digiturk, uydu receiver ya da d-smart kullanıyorsan bunların zaten optik çıkışı vardır. Direkt olarak z5500 e optik kablo ile bağlarsın. Ama tr de 5.1 yayın yok o ayrı :) yine multi channel stereo ses alırsın

sevgilerr.

• Logitech Z5500'ü Tv'ye direkt değil, Uydu Receiver'inin Coaxial digital çıkışından veya Optik digital çıkışında bağlayabilirsin ve bu girişler Z5500'de mevcut.
  • quote:

Daha kesin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    Merhaba Arkadaşlar,

Bende Caner arkadaş gibi aynı sorunla karşı karşıyayım. 40D3500 üm var Z-5500 almayı düşünüyorum. Dün bu sistemi görmek için Teknosa ve Darty e gittim. her iki mağazada da Z-5500 kuruluydu ve canlı dinleme olanağım oldu ve söylemeliyimki o gürültü arasında bile bu sistemden çıkan ses içime işliyordu(çeyrek ses seviyesinde) Teknosada cihazın sadece sesini açıp kapamasını bilen birini koymuşlar bende hemen darty e gittim. buradaki arkadaş cihazda optik çıkış olduğunu söyledi ve gösterdi ayrıca 40D3500 de de optik girişin olduğunu söyledi.

Benimde sormak istediğim bu optik bağlantı ile tv yayınlarında surround ses alabilirmiyim.

Bu konuda bilgilerini ileten arkadaşlara şimdiden teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: alpilka

Merhaba Arkadaşlar,

Bende Caner arkadaş gibi aynı sorunla karşı karşıyayım. 40D3500 üm var Z-5500 almayı düşünüyorum. Dün bu sistemi görmek için Teknosa ve Darty e gittim. her iki mağazada da Z-5500 kuruluydu ve canlı dinleme olanağım oldu ve söylemeliyimki o gürültü arasında bile bu sistemden çıkan ses içime işliyordu(çeyrek ses seviyesinde) Teknosada cihazın sadece sesini açıp kapamasını bilen birini koymuşlar bende hemen darty e gittim. buradaki arkadaş cihazda optik çıkış olduğunu söyledi ve gösterdi ayrıca 40D3500 de de optik girişin olduğunu söyledi.

Benimde sormak istediğim bu optik bağlantı ile tv yayınlarında surround ses alabilirmiyim.

Bu konuda bilgilerini ileten arkadaşlara şimdiden teşekkurler

Alıntıları Göster
    Senin yazının bir üstünde yazdım bu konuyu. Eğer Uydu Receiver'iniz yok ve Lcd Tv aldıysanız, bir zahmet uydu Receiver'i de alın da bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Senin yazının bir üstünde yazdım bu konuyu. Eğer Uydu Receiver'iniz yok ve Lcd Tv aldıysanız, bir zahmet uydu Receiver'i de alın da bari.

Alıntıları Göster
    uydum var d smart yeni aldım modeli NEXT YE-9950 CIS ama arkasında coax çıkışı yok sadece sarı kırmızı (R-L) çıkışı var. İlla surround olması gerkmez ben sadece tüm kolonlardan ses almam yeterli yardımlarınız için saolun o zmn bi z-5500 siparişi verim Bu arada bildiğiniz uygun fiyata satan bi yer varsa ismini verirseniz çok sevinirim yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• quote:

uydum var d smart yeni aldım modeli NEXT YE-9950 CIS ama arkasında coax çıkışı yok sadece sarı kırmızı (R-L) çıkışı var. İlla surround olması gerkmez ben sadece tüm kolonlardan ses almam yeterli yardımlarınız için saolun o zmn bi z-5500 siparişi verim Bu arada bildiğiniz uygun fiyata satan bi yer varsa ismini verirseniz çok sevinirim yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Vallaha dönem dönem onun kampanyası değişik yerlerde oluyor. Ama aklında olsun 510 Ytl'den fazla para verme. Çünkü, fiyatı öyle.

• quote:

Vallaha dönem dönem onun kampanyası değişik yerlerde oluyor. Ama aklında olsun 510 Ytl'den fazla para verme. Çünkü, fiyatı öyle.

Alıntıları Göster
    Hadi yaa... Desene o zmn dün az daha teknosadan kazığı yiyodum 649 ytl yazmışlardı Peki önerisi olanvarsa pm yada buraya yazabilrimi mağaza olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_y_86 -- 28 Temmuz 2008; 11:40:17 >

• quote:

Hadi yaa... Desene o zmn dün az daha teknosadan kazığı yiyodum 649 ytl yazmışlardı Peki önerisi olanvarsa pm yada buraya yazabilrimi mağaza olarak.

Alıntıları Göster
    İnternette bakıyodumda kaç çeşit z 5500 var anlamadım. Aynı sitede iki adet z 5500 var biri 530 biri 650 ytl

Logitech Z-5500 5+1 Hoparlör

LOGITECH Z-5500 505W 5.1 DİJİTAL HOPARLÖR

Logitech Z-5500 505W 5.1 Dijital Hoparlör THX

Bu ürünler birbirinden farklımı? Farkları nelerdir?

• quote:

Alıntıları Göster
    Mesela.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14584

• quote:

Mesela.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14584

Alıntıları Göster
    Vatan'da kampanyalı 535 YTL .Süper fiyat

• quote:

İnternette bakıyodumda kaç çeşit z 5500 var anlamadım. Aynı sitede iki adet z 5500 var biri 530 biri 650 ytl

Logitech Z-5500 5+1 Hoparlör

LOGITECH Z-5500 505W 5.1 DİJİTAL HOPARLÖR

Logitech Z-5500 505W 5.1 Dijital Hoparlör THX

Bu ürünler birbirinden farklımı? Farkları nelerdir?

Alıntıları Göster
    1 çeşit Z5500 var.

Ürün kampanyaya girdiğinde bazen eski fiyatlı bölümde görünebilir internet sitelerinde.

Ama gerçek olan bir şey varsa bil ki, şu anda Z5500 490-540 Ytl arasında alınır ve var zeten o fiyatlara. Araştır.

• quote:

1 çeşit Z5500 var.

Ürün kampanyaya girdiğinde bazen eski fiyatlı bölümde görünebilir internet sitelerinde.

Ama gerçek olan bir şey varsa bil ki, şu anda Z5500 490-540 Ytl arasında alınır ve var zeten o fiyatlara. Araştır.

Alıntıları Göster
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Sanırım bu akşam vatandan alıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.