Şimdi Ara

Z 5500 MÜ ALMALI Z 906YI MI BEKLEMELİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lepistes2255

Z 906 Türkiye'ye gelmedi mi hala Temmuz başı deniliyordu temmuzun 7 si oldu ama hala yok. Ne zaman gelecek duyum alan arkadaş var mı?

Mediamarkt'te var. Son gördüğümde 999 liradan satılıyordu.
  • Logitech Z906 daha ağır başlı duruyor bence özellikle konturol paneli çok daha kullanışlı. z5500 de oldukca şık tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Logitech Z906 daha ağır başlı duruyor bence özellikle konturol paneli çok daha kullanışlı. z5500 de oldukca şık tabi.

Kontrol panelinin tasarımını ben de çok beğendim. Güzel yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Logitech Z906 daha ağır başlı duruyor bence özellikle konturol paneli çok daha kullanışlı. z5500 de oldukca şık tabi.

Kontrol panelinin tasarımını ben de çok beğendim. Güzel yapmışlar

ekransız kontrol panelıne hayran kaldınız yanı ılgınc zevkler ve renkler tartısılmaz o ayrı konu tabıde tasarım olarak z5500'ün yanından gecemez bu alet

• Şu ana kadar herkesin hayran kaldığı bir sistem üretilemedi, üretilemez de zaten. Doğru söylemişsin zevkler tartışılmaz.
  • 906'yı hollandada dinledim arkadaşlar. z5500 kullanıcısı olarak, türkiye fiyatı yaklaşık 1000 tl olacak olan 906 ya bu fiyat kesinlikle fazla diye düşünüyorum.Tiz ve mitlerde pek geliştirme duyamadım.Optik bağlantıyla demo edilen 906 yı dinledim fakat kocaman bir demo odasındaydım.Z5500 ile aynı karakteristiğe sahip görünüyor.
  • z906'yı çok merak ediyorum. Test etme fırsatım olduğunda deneyimimi ilk burada paylaşacağım.
  • Sesi gayet güzel,görünümüde hoş.Ses konusunda z5500den geri kalmıyor.Fiyat makul olsa,alınabilecek bir sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Sesi gayet güzel,görünümüde hoş.Ses konusunda z5500den geri kalmıyor.Fiyat makul olsa,alınabilecek bir sistem.

o paraya araba alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

Sesi gayet güzel,görünümüde hoş.Ses konusunda z5500den geri kalmıyor.Fiyat makul olsa,alınabilecek bir sistem.

arabanın havasını alırsın o para
  • quote:

Bir set subdan ibaret değildir.

Bu söz z5500 den konuşuyorsak doğru bir söz olmaz.

Çünkü z5500 ün tek özelliği subwooferı. Diğer abidik gubidik home cinema setlerden tek farkı subwoofer boyutu başka hiçbir özelliği yok. Beğenirsin beğenmezsin orası ayrı konu, tutupta 600 tllik sete süper kaliteli bir woofer zaten koyamazlar. Kablosunu bile alamazsın o fiyata..

Subın boyutuyla reflexini bir tutmanda ayrı bir yanlış.
  • quote:

Şu an 500-600 lira civarına alınabilse çok güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

arabanın havasını alırsın o para

• kağıt üzerinde verilen datalarda z906'nın uydu çıkış güçleri daha yüksek z5500 ise sub gücü .....

z5500'ün üstüne bir sistem çıkmadığı herkesçe kabul gören bir tabir diyebiliriz... z906'nın yenilik olarak kontrol paneli ve 3dstereo gibi durmakta....

müzik ve ses herkes için göreceli bir kavram olduğundan bu sistemler için iyidir diyende olacak beğenmedim diyende...

ama makul bir fiyat politikası olsa alınası güzel bir sistem ve yeni teknolojiyi desteklemeside cabası diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelgt -- 15 Temmuz 2011; 14:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Ses sistemi Subwoofer'dan ibaretmidir acaba . Eğer öyleyse ne sublar var insanın ciğerini söküyolar z5500 hikayedir onların yanında.

Bunlar sinema sistemleri yani tizleri midleri bassı bir bütün, herşeyi önemli eğer o 35 W kayıp olmasına rağmen uyduları iyileşmiş ise neden alınmasın.

Z5500 alanların iki önemli sorunu vardı biri sigorta biri led . Bu sistemde o sorun giderilmiş gibi görünüyor.

Ama ses kalitesi değişmiş midir? Pek sanmıyorum ben ama dinlemek lazım

Arkadaşa tamamen katılıyorum. Bir set subdan ibaret değildir. Heleki z5500 subunu filimlerde pek başarılı bulmuyorum açıkcası çapının büyük olması itibari ile ani tepkimelere geç tepki veriyordu. Bu sorun eminimki bu sistemde fark edilip çözülmüşki, ufaltılmış.

Bir ses sistemi vaat ettiği frekans aralığını tam verebilmeli ve arıyetten dengeli olmalı biri fazla biri az olusa o set başarılı değildir. Güç olarak az olması onun başarısız olması anlamınada gelmez açıkcası. Ayrıca aratırsanız uyduları üreten firma gerçek gücünüde açıklamıştır bir ara. Fakat ben hatırlamıyorum gerçek değerlerini

Önemli olan z5500 olan eksiklikleri giderilmişmi (-) ve (+) olarak bakmak lazım olaya verilen paraya değer değmez piyasaya çıkınca dinlenir değerlendirilir.

Benim görüşüm görünüş olarak oturma odasına sokulacak bir sistem olmadığı kanısında. Çok gudubet geldi

Çok tartışmıştık o konuyu.O değerler gerçek değerleri değil.Daha farklı bir ölçüm hesabıydı.

• bir z5500 kullanıcısı olarak büyük hayal kırıklığı içerisindeyim.... ben dts hd, dolbytrue hd destekleyen, tweeter ları geliştirilmiş , iki yollu uyduları olan; kısacası z 5500'ün eksikliklerinin gidrildiği bir sistem beklerken bize tamamen plastik kokan , subwoofer kapağı silikonla dışardan tıtıturulmuş, uyduları ağırlığı %33 azaltılmış, garip bir gri rengi olan, decoderinde 90'lı yıllardan kalma lambalar kullanılan, ve hepsinin üstüne 900 tl gibi bir fyata sahip biraz ağır olacak ama ucube bir sistemi reva gören logitachi kınamak istiyorum.

allah aşkına denon 1311 3d dahil bütün codekleri destekleyen bir reciever ve 5.1 ses sistemini 999 tl ye satarken bu garip şeye 900 tl niye verelim?

gidin elektor world ten 650 liraya z5500 alın lütfen.

çok sinirlendim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

bir z5500 kullanıcısı olarak büyük hayal kırıklığı içerisindeyim.... ben dts hd, dolbytrue hd destekleyen, tweeter ları geliştirilmiş , iki yollu uyduları olan; kısacası z 5500'ün eksikliklerinin gidrildiği bir sistem beklerken bize tamamen plastik kokan , subwoofer kapağı silikonla dışardan tıtıturulmuş, uyduları ağırlığı %33 azaltılmış, garip bir gri rengi olan, decoderinde 90'lı yıllardan kalma lambalar kullanılan, ve hepsinin üstüne 900 tl gibi bir fyata sahip biraz ağır olacak ama ucube bir sistemi reva gören logitachi kınamak istiyorum.

allah aşkına denon 1311 3d dahil bütün codekleri destekleyen bir reciever ve 5.1 ses sistemini 999 tl ye satarken bu garip şeye 900 tl niye verelim?

çok sinirlendim yahu

Çok haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

bir z5500 kullanıcısı olarak büyük hayal kırıklığı içerisindeyim.... ben dts hd, dolbytrue hd destekleyen, tweeter ları geliştirilmiş , iki yollu uyduları olan; kısacası z 5500'ün eksikliklerinin gidrildiği bir sistem beklerken bize tamamen plastik kokan , subwoofer kapağı silikonla dışardan tıtıturulmuş, uyduları ağırlığı %33 azaltılmış, garip bir gri rengi olan, decoderinde 90'lı yıllardan kalma lambalar kullanılan, ve hepsinin üstüne 900 tl gibi bir fyata sahip biraz ağır olacak ama ucube bir sistemi reva gören logitachi kınamak istiyorum.

çok sinirlendim yahu

Kontrol panelinin tasarımını ben beğenmiştim ama dediğin diğer herşey doğru. Bu tweeter meselesi iyice kafamı bozdu. Fiyatı alınabilecek seviyede kesinlikle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 16 Temmuz 2011; 20:29:57 >

• Z 5500 ideal. Eniştem kullanıyor. Gayet memnun. Dijital ses veriyor. Sesi sonuna kadar açtığın da dahi sesi bozmuyor. Eniştem 600TL'a almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L206wu -- 17 Temmuz 2011; 16:17:17 >
  • Bana göre Z906 Türkiye fiyatı çok yüksek, ederi 400-500 TL arası. Avrupada da hemen hemen Türkiye ile aynı fiyata satılıyor, yeni bir set olduğu için olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.