Şimdi Ara

Z 5500 MÜ ALMALI Z 906YI MI BEKLEMELİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün test ettim. Z906, z5500 den üstün değil ona yakın bir sistem ancak olabilir. Z5500 alma imkanı olanlar hemen bunu değerlendirsinler. Z906 daha pahalı ama daha güçsüz. yinede z906 diyenler taksim saturnde 799 a satıyolar.
  • ARKADAŞLAR Z5500 TEKNOSADAN TESHIR URUNU ADI ALTINDA TANIDIK VASITASIYLA 1 HAFTA ONCE ALDIM URUNDE ENUFAK BIR SORUN VEYA CIZIK KIRIK HICBISEY YOKTUR URUN SIFIRDIR... 550 TL SATIYORUM 24 AY TEKNOSADAN GARANTILIDIR ISTANBUL ICI URUNU EWIMDE GELIP GOREBILIR DENEYEBILIR ANADOLU YAKASINDA YASIYORUM ALMAK ISTEYEN ARKADAŞLAR zrdms143@hotmail ADRESINDEN BANA ULASABILIR KARGO KARSI TARAFA AITTIR PAZARLIK VS SOZ KONUSU DEILDIR VE ALTINI CIZIYORUM TEKNOSADAN 24 AY GARANTILI 550 TL DIR.....
  • ARKADAŞLAR Z5500 TEKNOSADAN TESHIR URUNU ADI ALTINDA TANIDIK VASITASIYLA 1 HAFTA ONCE ALDIM URUNDE ENUFAK BIR SORUN VEYA CIZIK KIRIK HICBISEY YOKTUR URUN SIFIRDIR... 550 TL SATIYORUM 24 AY TEKNOSADAN GARANTILIDIR ISTANBUL ICI URUNU EWIMDE GELIP GOREBILIR DENEYEBILIR ANADOLU YAKASINDA YASIYORUM ALMAK ISTEYEN ARKADAŞLAR zrdms1453@hotmail ADRESINDEN BANA ULASABILIR KARGO KARSI TARAFA AITTIR PAZARLIK VS SOZ KONUSU DEILDIR VE ALTINI CIZIYORUM TEKNOSADAN 24 AY GARANTILI 550 TL DIR.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.