Arkadaşlar Z-5500 ile Creative X-Fi Surround 5.1 Ses Kartı kullanıyorum. Cihazları birbirine optik ses çıkışından bağladığımda, sesi arkadaki (Rear) hoparlörlerden dalgalı bir şekilde duyuyorum. Bunu Tv'nin optik çıkışındanda denediğimde aynı sonucu aldım. Testlerimi 5.1 DTS Müziklerde yapıyorum. Her biri 20 MB'lık müziklerle, yada 1080p filmlerde bunun sebebi nedir acaba ?
Abime aldığım Z-906'da Creative ile gayet net çalıştığınıda belirtmek isterim. Yani benim Z-5500 Bozukmu ? Tabi ses sistemini normal digital çıkıştan güzel bir şekilde 5.1 (Optikte denediğim film ve müzikleri kullanarak) kullanıyorumki; Creative yazılımı deli etmediği sürece. Bazen kendini güncelliyor bazen güncellemiyor.
1.ve 2. videodaki Sağ Arka Hoparlör Ses Farkına Dikkat ederseniz Sorunu Daha Net Anlarsınız arkadaşlar.
dalgalı farkı olarak ben videolardan bir sounuca varamadım,
tvyi geçiyorum, windowsta olsaydı sorununuz sadece, x-fi yi hangi işletim sisteminde hangi sürücü ile kullandığınızı sorardım, ama tv de de aynı sorun! yaşanıyor sa eğer bu donanımsal bir sıkıntıyı işaret edebilir, z5500ün decoderi arızalı olabilir, veya optik kablo ile ilgili bir durum olabilir düşük bir ihtimal de olsa.
en kötü ihtimalle logitech teknik destek ile mailleşerek çok net bir şekilde sorun yaşayıp yaşamadığınızı öğrenebilirsiniz.
mrb z-5500 e thx550 uydularını bağladım...analog bağlantıda aldığım kaliteyi malesef optik bağlantıda alamadım yani digitalde seslerde çok fazla kayıp oluyo bilhassa dts filmlerde..bunun nedeni ne olabilr tşkler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme