Şimdi Ara

z-5500 uydu ayaklığı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün gece itibariyle z5500 ses sisteminin uydu hoparlörlerinden birisine tekme atarak, ayaklığını kırmış bulunmaktayım. aklıma bant yapıştırıcı gibi (DIY kendin yap) gibi çözümler geliyor ama belki burada aynı sorundan muzdarip arkadaşlar vardır.
    evet, kırılmış bir ayaklığı yenisiyle değiştirmek mümkünmü? türkiyede z5500 ün yedek parçası bulunurmu?
    bi el atın bu pişmanlık son bulsun, yüzüm gülsün vs.

• japon la yapıştır derim. benimde megaworksun subwoofer ayaklarından biri kırılmıştı japon sürdüm 10 saniye sonra eskisinden sağlam oldu. bu arada neden tekme attığını merak ettim.
  • oh olsun......
  • çevresel ses okadar gerçekciki, izlediğim filmde motherfocker diyen zenciye tekme sallama ihtiyacı hissettim. sonra bakmışım hoparlörün ayağı kırılmış.
    hahaha. teknoloji nelere kadir. buradan yetkililere sesleniyorum.dts li filmlerde küfüre sansür uygulasınlar. yoksa her küfürde bir uydu ayaklığı kırılacak.

buradan oh olsun diyen insanada bir sözüm var. senin anan bacın yokmu? küfür karşısında nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun.
  • quote:

izlediğim filmde motherfocker diyen zenciye tekme sallama ihtiyacı hissettim. sonra bakmışım hoparlörün ayağı kırılmış.
    hahaha

HAHAHA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.