Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500'e TWEETER TAKMAK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hep bahsedip duruyoruz şu setin tweeteri şu setin bilmemnesi yok diye acaba Z-5500'e piyasadan alınan bir tweeter eklenemez mi? Bildiğim kadarıyla tweeter cok az elektrik cekiyor ben daha once creative inspire 5700'e iki tane dandikde olsa tweeter takmıştım tweeterlar 1-2 milyonluktu ama seste fark yaratmışlardı acaba Z-5500'e şöyle pioneer veya baska kaliteli bir markanin tweeterini harici olarak taksak nasıl olur belki setin orjinalliğini bozar ama ses cok daha iyi olacaksa bence buna deger bu tip harici tweeter satan bir yer bilen var mi ankarada? (Yalniz tweeterlar sadece tweeter olmali hoparlörle bütünleşik tweeterlar satılıyo onlar işime yaramaz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 14 Nisan 2005, 21:58:47 >

• Kaliteli bir ses kartı ile tizleri açınca çok iyi çözüm gelmiş oluyor olaya. Ama bu sadece pc için. Dvd player için ben de hakkaten buna bir çözüm getirilmesini isterim.
    Bu konuda atalayalper arkadaşımız jazz 9940'a tweeter takarak çözüm bulmuştu, sanırım aynı olayı z5500e de uyarlamak mümkün olur. Alpere pm göndermeni öneririm. Burda daha sonra çözümü yazarsan iyi de olur.
  • iyi bir ses kartiyla tizlerini acmanin tam bir cözüm oldugundan emin degilim sebebi ise tweetersız bir hoparlörün tweeter kadar iyi tiz veremeyecegini düsünüyorum cünkü tweeterlar sadece tiz ses icin yapilmis halbuki bizdeki hoparlorler orta sesler icin dizayn edilmis ozellikle oyuzdende tiz verebilme kapasiteleri sınırlı dısardan takılacak bir tweeterin sese zenginlik getirecegini düsünüyorum belki atalayalper burayi görür ve benim pm atmama gerek kalmadan yazar eger bir süre yazmazsa pm aticam sonucu sanada bildiririm.
  • peki nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz?
    yöntemi buradada anlatırsanız insanlarada yardımcı olursunuz belki
  • Daha önceki creative 5700'e centerdan kablo alip bir kondansator araciligi ile baglamistik aldigimiz tweeterı bundada ayni yöntem uygulanabilir bence. Ama dedigim gibi center'ı acmak garanti dısı kalmasina sebep olabilir benimki sadece bir fikir zaten uygularmiyim bilmiyorum öncelikle ayrı satılan kaliteli bir tweeter bulmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.