Şimdi Ara

z 570 recovery var ama çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lenovo z 570 kullanıcısıyım. win7 home basic vardı. disk bölmek için bir hdd manager programı kullandım fakat galiba driverların içinde olduğu D: LENOVO diskine zarar verdim. ama recovery bölümü aynen duruyor ve sağlam gözüküyordu. daha sonra win7 ultimate kurdum. C ve D yi ayırdım. tabiki ilk halinde olan D: LENOVO diski hiç gözrünmüyordu. gerekli driver ve programları yükledim. pc de sorun yok. ama one key recovery programı tek tuşla format atıyordu. şimdi ise aynı programı kullandığımda '' program servis bölümü bulunamıyor. bu işlem şu an kullanılamıyor'' şeklinde bir mesaj geliyor. yani var olan recovery yi çalıştıramıyorum. recovery bölümü hala gözüküyor.

ilk sorum recovery yi çalıştırmam mümkün mü?
    pc garanti dışı sayılır mı?

şimdiden teşekkürler.

• Muhtemelen recovery bölümünü sildiniz.
    Atrıca bu işlemler sonucu garanti dışı kalmaz.
  • resimde gösterdim orsası recovery olması lazım. silinen 30 gb lik D diski. yazılımsal olarak hangi durumlarda garanti dışı kalır bilginiz var mı?
  • 14,75 gb olan bölüme sağ tıklayıp özellikler dermisiniz.
    Ne kadarı dolu bi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 17 Mart 2012; 21:38:39 >
  • bilgisayarym a sa? tyk yapyp yönet dedikten sonra disk yönetimine tykladym. orda C ve D var ayryca harf girilmemi? 14,75 gb lik sa?lam(birincil bölüm) adynda bir disk var. sorun çykmadan önce C D:LENOVO ve 14,75 gb lik sa?lam(birincil bölüm) vardy. bu silinmeyen bölümün recovery olmasy lazym.
  • o bölüme sa? tyk yapynca birim sil.. ve yardym a tyklanabliyor.
  • bilgisayar > yönet> disk yönetiminden bakynca %100 bo? gözüküyor.

minitool partition wizard programyndan bakynca ise LENOVO_PART 10,05 gb dolu gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanım kılavuzunda bu konuyla ilgili aşağıdaki ekran görüntüsündeki açıklama bulunmakta.

z 570 recovery var ama çalışmıyor!

http://consumerdl.lenovo.com.cn/UserFiles/UserGuide/tr/Z370Z470Z570/Lenovo%20IdeaPad%20Z370Z470Z570%20User%20Guide%20V1.0%20(Turkish).pdf

• tek sorun recovery diski ile bağlantı kuramamam. çözüm bulamadım.
  • arkadaşlar z570 kullanıcısıyım pc yi yaklaşık 2 ay önce aldım ve aldığım gibi d diskinin boyutunun küçük olmasından dolayı hemen format atıp büyütmek istedim ve attım.. nitekim atarken herşeyi silip tekrardan c ve d olarak 2 bölüm oluşturdum.. ve sanırım bu yüzden recovery için ayrılan kısmı da silmiş oldum.. şimdi recovery yi çalıştırırken program servis bölümünü bulamıyor blablabla diyor.. şimdi tekrardan recovery nin sistemini nasıl geri getirebilirim? yardımcı olacak warsa şimdiden çok teşekkür ederim..
  • aynı bilgisayar aynı sorun yokmu yardımcı olacak ?
  • Arkadaşlar sorunun çözümünü bulan varsa yazabilirmi acaba?
  • Garantisi devam ediyorsa ara çağrı merkezini. OKR alanında sorun olduğunu söyle. Hatta format attım yanlışlıkla de. Güzel düzgün bir şekilde anlat derdini. Rica et. CD gönderirler ücretsiz. Onunla kurulum yapmanız lazım. Partition zarar görmüşse OKR alanı çalışmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.