Şimdi Ara

Z flip 4 Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İphone 11 kullanicisi olarak telefonumu degistirmeye karar verdim. Z flip 4 cok hosuma gidiyor ancak kafamda 2 tane sorun var. Birincisi ekran koruma kutunun icinden cikiyor mu yoksa sonradan mi taktirmak gerekli? Takildiginda uzun sureli kullanimda bir sikinti oluyor mu? İkincisi ise malum ekranin dagilma olayi. Özellikle youtube ve sikayetvar’da kullananlarin cok basina gelmis. Darbeye bagli olmadan, daha 1 senesi dolmamis telefonlarda bile ekran siyah siyah oluyormus. Bunu da gectim servis en az 7-8k para istiyormus. Bu durum cok kafami karistirdi acikcasi.

Uzun sureli flip 3 veya 4 kullanan varsa goruslerini almak isterim.

• Böyle şikayet varsa ki araştirmişsin kafandan sil derim:) Yani şikayetsiz cihaz yoktur ama işin sonunda rezillik varsa bu şikayet öyle ekrani haşat edicek düzeydeyse bulaşma derim:)
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Valla bir hayli var hocam

• Ben kullandım. Dış ekran kullanissiz çünkü ufak, sürekli iç ekranı açmak zorunda kalıyorsunuz deneyim kötü oluyor zor oluyor yoruyor sıkıyor bir ise yaradigi yok. Büyük ekranın oranından dolayı video vs içerik tüketmek kötü çünkü ufak kalıyor videolar sırf bu yüzden sattım. Onun haricinde telefonunuza özen gösteren biriyseniz ekrana bir şey olmaz katlarken arada cisim kalmamalı, durduk yere ekranda oyle bir sorunun olmasi pek mumkun degil bende bir sorun olmadi. Kutudan büyük ekran jelatinli çıkıyor dış ekran jelatinsiz. Dış ekranın bir işe yaramamasi telefonu sürekli açmak zorunda kalmanız ve ekran en boy oranı yüzünden videoların ufak kalması haricinde taş gibi telefon. Bence almayın bu ikisi çok temel sorunlar. Keşke flip 5 bu fiyata olsaydı onun dış ekranı çok kullanışlı olmuş.

Ekleme: Pil sorunu da var. Şarjı bana hiç yetmiyordu, şimdiye kadar şarj aleti taşımayan ben şarj aleti taşımaya başlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 17 Ağustos 2023; 0:28:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.