Şimdi Ara

Z-one 150 hız göstergesi düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler geçen çarşamba 2. El zone 150 aldım lastikleri bitikti internetten 2 adet lastik söyledim herhangi önüme çıkan bi motorcuya lastikleri değiştirdim bir baktım hız göstergesi çalışmıyor geri gittim ön tekeri 5 6 kere söktü yapamadı ben de sinirlenip gittim.

Şuan bazen gösteriyor mesela 25 ile gidiyorum bir anda 11 oluyor sonra 30 oluyor frene basarsam direk 0 oluyor yavaşlamayı da göstermiyor. Başka bir ustaya gittim ön tekeri yine söktük siyah bir kase var onun içinde beyaz halka şeklinde plastik var. O usta da ne olduğunu anlayamadı parça mı eksik yoksa bozuldu mu. Komple hız ölçer 110 lira civarı internette. Hiçbir sorunu yoktu ,bir lastik değiştirmede bu kadar masraf yapmak istemiyorum sizce sorun nerde olabilir ?
    Z-one 150 hız göstergesi düzgün çalışmıyor

• Öncelikle yetkili servise gidip bir gösterin. Şanslıysanız 20-30 liraya kurtarırsınız. Birde o km regülatörü elektronik olduğu için kabloları kontrol edin. Temassızlık vs olabilir. Eğer bunlar sonuç vermezse yeni bir km regülatörü alıp taktırmanız gerek. Geçmiş olsun. O gittiğiniz ustayı bırakınız.
  • Lehimler düzgün duruyordu ama tabi tam emin olamayız. O beyaz kısım jantın içine giriyor ama doğru ölçmüyor sanırım. Belki de ön tekeri çok hızlı çıkardı çıkarırken kablonun girişini göstergeden mi çıkardı diyorum belki temazsızlık yapıyordur. En iyisi servise götürmek dediğiniz gibi teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.