Şimdi Ara

Z1 compact hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z1 mini modelini almayı planlıyorum yalnız kafama takılan bir soru var yardımcı olursanız sevinirim.Ben çerçevesine kötü bakanlardan değilim o konuda sıkıntı yok lakin şu sanal tuşları hiç sevmiyorum.4.3' lük ekranı biraz daha küçültüyor.Sorum şu bu telefonda film izlerken veya oyun oynarken o sanal tuşlar lg g2 de olduğu gibi ekranda belli mi oluyor yoksa kayboluyor mu? o konuda aydınlatırsanız karar vermem kolaylaşacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ayti_QJ

Arkadaşlar z1 mini modelini almayı planlıyorum yalnız kafama takılan bir soru var yardımcı olursanız sevinirim.Ben çerçevesine kötü bakanlardan değilim o konuda sıkıntı yok lakin şu sanal tuşları hiç sevmiyorum.4.3' lük ekranı biraz daha küçültüyor.Sorum şu bu telefonda film izlerken veya oyun oynarken o sanal tuşlar lg g2 de olduğu gibi ekranda belli mi oluyor yoksa kayboluyor mu? o konuda aydınlatırsanız karar vermem kolaylaşacaktır

ben farklı bir şey soylicem compact ne kadar olcak ve nerede satılıyor.
  • hocam bugün ces 2014 fuarında tanıtıldı.ülkemize ne zaman gelir bilemeyeceğim.Fiyat olarak gönlümden geçen rakam 1499 tl.Umarım çok fazla olmaz.
  • Şimdilik kimse bilemez yeni tanıtıldı çünkü bekleyip göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım ben yanlış aktarmışım hocam.muhtemelen z1 ile aynıdır diye düşünüyorum.Yani z1 kullanan arkadaşlar eğer söylerse minisinde de öyle olur diye düşünmekteyim.
  • büyük ihtimal 1700-1800 liraya gelir ülkemize bu telefon. doların bu denli yükselmiş olması ve 4.3 '' kategorisinde bu donanımı veren ilk telefon olması sebebiyle bizim fırsatçı distribütörler el atarlar büyük ihtimalle. e

bende çok beğendim ama bu paraya gelirse yazık olur. en fazla 1500 tl olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victerorr -- 8 Ocak 2014; 0:15:59 >
  • umarım öyle olmaz.öyle olsa 200 daha koyar abisini alırım.Bakalım artık bekleyip görelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayti_QJ A kullanıcısına yanıt
    Bir Z1 kullanicisi olarak video,resimlerde gidiyor ancak oyunlarda her oyunda degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda 1600e düşer
  • eyvallah hocam sağolasın.
  • görünüp kayboluyor ama kaybolunca ne geriye gideilirsin ne açık uygulamalara.. Yani o ekranı mutlaka küçültecek..
    fiyatı eğer sony bu cihazı satmak istiyorsa 1400tl'den yukarıya satmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.