Şimdi Ara

Z1 imi 5s ile takas yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar büyük hevesle aldıgım z1 imi sony nin azizliğine ugrayıp ( normalde yeni model çıkatmayı pek sevmeyen sony hemen Z2 çıkardı o da benim şanssızlığım) takas yapmak istiyorum.alacagım telefonda 5s olur acaba 6 nın çıkıp 5s lerin fiyatlarında bir düşme olurmu yoksa telefoncuya gidip z1 i satıp takaslatıp 5s mı alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kafa kafaya değişim yapacaksan mantıklı diğer türlü aksiyona gerek yok ama emin ol apple ın eskisi diğer markaların eskisinden kat kat daha iyi. Bunu 4S kullanan ve abimde 5S olan biri olarak söylüyorum benim yapabilceklerimle onun yapabilecekleri arasında fark 1 elin parmagını gecmez :D adamlar IOs 8 bile vercek benim telefona yani iphone un eskisi bile iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

Eğer kafa kafaya değişim yapacaksan mantıklı diğer türlü aksiyona gerek yok ama emin ol apple ın eskisi diğer markaların eskisinden kat kat daha iyi. Bunu 4S kullanan ve abimde 5S olan biri olarak söylüyorum benim yapabilceklerimle onun yapabilecekleri arasında fark 1 elin parmagını gecmez :D adamlar IOs 8 bile vercek benim telefona yani iphone un eskisi bile iyidir

İşte kafamı si...yim 2150 vereim z1e iphone 5s yanında duruyodu almadım aynı para

• quote:

Orijinalden alıntı: teknocini

quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

Eğer kafa kafaya değişim yapacaksan mantıklı diğer türlü aksiyona gerek yok ama emin ol apple ın eskisi diğer markaların eskisinden kat kat daha iyi. Bunu 4S kullanan ve abimde 5S olan biri olarak söylüyorum benim yapabilceklerimle onun yapabilecekleri arasında fark 1 elin parmagını gecmez :D adamlar IOs 8 bile vercek benim telefona yani iphone un eskisi bile iyidir

İşte kafamı si...yim 2150 vereim z1e iphone 5s yanında duruyodu almadım aynı para

Olan olmuş hocam sonuçta z1de güzel telefon ayrıca dediginiz gibi benimde takıntım vardı eskiden böyle hep en yenisi olcak hemen eskimicek 4Si ilk alanlardanım sonra 5 cıktı üzüldüm biraz sonra baktım aynı seyleri yapıyo 5s 5c cıktı yine aynı seyleri yapıyo takmamaya başladım. Sizin telefonunuzda iyidir 2gb ram falan var sony tarafından destek görmezse custom romlarla falan 4-5 sene gideri var canınızı sıkmayın

• Z1 güzel telefon. Bende iphone 5 imi satıp z2 almayı düşünüyorum. Yada z3 ün cıkmasını bekleyecegim. Bence cok takmayın kafanıza. Z1 harika bi telefon

• sadece yenisi çıktı diye z1'i değiştiriyorsan gidip iphone 3gs al kafan rahat olsun hiç uğraşma..
  • Walla haklısınız ama işte bi hevesle aldık suanda ne oyun ne bişey müzik bile dinlemiyorum hevesimi aldım yani iphone daha kibar felan ama adamlar 1150 seninki 500 üste verirsin alırız felan diyorlar 2150 ye aldım 1000 tl zarardayın 500 daha vericem 2.el 5s 3500 e gelicek bana çok kararsızım bol para geçerse elime hemen alcam ama suanlık ertelemem gerek galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ekşına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocini

Walla haklısınız ama işte bi hevesle aldık suanda ne oyun ne bişey müzik bile dinlemiyorum hevesimi aldım yani iphone daha kibar felan ama adamlar 1150 seninki 500 üste verirsin alırız felan diyorlar 2150 ye aldım 1000 tl zarardayın 500 daha vericem 2.el 5s 3500 e gelicek bana çok kararsızım bol para geçerse elime hemen alcam ama suanlık ertelemem gerek galiba

Android telefonların ikinci eli gerçekten çok değer kaybediyor,iphone o yüzden taş gibi telefon. Ama şu şartlarda z1 de android drki iyi seçimlerden biridir bence. Bir düşün elinde s4 olsaydı ne olacaktı

Bence şu an z1 seni iki yıla yakın götürür. İlla ki 5s istiyorsan dediğin gibi üste para koyman gerekecek.

• O z1'i satana kadar ne uğraştım,bu android telefon dünyası böyle dostum şak diye düşüveriyor,bende gittim millet övdü diye z1 aldım,gittim iphone 5 i sattım vs. ah ah ne çektim o telefondan 2200 liraya geldiği gün aldım ben sonycenter'dan 3. ayı falan baktım ortalıkta ... bilişim garantilileri 1700 1600 lere düşmüş,noldu bizim z1 ler anında düşüverdi,millet bakmıyorki ya sony garantili ... bilişim garantili sıfırını alması daha iyi diyor gidiyor alıyor,o sıra bize vurdu yani olay satamadım ben gittim 5c ile takasladım onuda zorlana değil nakit satmak takasta bile zorlandım ki sen 5s ile takas istiyorsun üste para hertürlü isterler,ben mesela geçende z2 takası için 5s i koydum birsürü pm geldi,taaa ücra köşelerden vs. baktım z1 den yedik kazığı diye z3 haberleri düşüyor z2 ile takastan vazgeçtim,5s in değeri anca 6 çıkınca düşecek zaten tavsiyem nakit satıyorsan anında sat en kötü iphone 5 bile alsan daha iyi 5s içinde dediğim gibi üste para istemeleri çok normal 2. eli şuan 16 gb olanının garantilisinin temizinin 1500-1600 civarı yani o yüzden istemeleri çok normaldir,android telefonlar böyle yapıcak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

O z1'i satana kadar ne uğraştım,bu android telefon dünyası böyle dostum şak diye düşüveriyor,bende gittim millet övdü diye z1 aldım,gittim iphone 5 i sattım vs. ah ah ne çektim o telefondan 2200 liraya geldiği gün aldım ben sonycenter'dan 3. ayı falan baktım ortalıkta ... bilişim garantilileri 1700 1600 lere düşmüş,noldu bizim z1 ler anında düşüverdi,millet bakmıyorki ya sony garantili ... bilişim garantili sıfırını alması daha iyi diyor gidiyor alıyor,o sıra bize vurdu yani olay satamadım ben gittim 5c ile takasladım onuda zorlana değil nakit satmak takasta bile zorlandım ki sen 5s ile takas istiyorsun üste para hertürlü isterler,ben mesela geçende z2 takası için 5s i koydum birsürü pm geldi,taaa ücra köşelerden vs. baktım z1 den yedik kazığı diye z3 haberleri düşüyor z2 ile takastan vazgeçtim,5s in değeri anca 6 çıkınca düşecek zaten tavsiyem nakit satıyorsan anında sat en kötü iphone 5 bile alsan daha iyi 5s içinde dediğim gibi üste para istemeleri çok normal 2. eli şuan 16 gb olanının garantilisinin temizinin 1500-1600 civarı yani o yüzden istemeleri çok normaldir,android telefonlar böyle yapıcak birşey yok.

vallahi kafama bu konuları çok takan biriyim onun için konuyu artık takip etmek istemiyorum yoksa hırs yapıp alacam 5s 'i neyse konuya gelirsek bu z1 bni iphone 6 çıkana kadar idare etsin bi 3-4 ay kadar iphone 6 çıkınca 5s 'in degeri 1400-1500 civarında sabitlenebilirse (temiz ikinci eller şuanda 1500-1800 arası) ki bu iphone 6 benm telefonun parasını ne etkiler bilmiyorum belkide bnm tel 1000 tl ye düşer TAKASTA ! ! ! ama o zman satmayıp aileden birilerine veririm 5s alırım nakit çünkü takasta bnm tel eriyip gidecek
    hepsini bosverelim bu tel benı 10 sene goturur ne olacak sanki değiştirmesem ama bi 5s gorunce içim eriyorrrr

• Takma hocam bu kadar. Teknoloji dünyası bu her an her şey olabiliyor.
  • Hic gerek yok o kadar zarara.

5S'te yapip da Z1'de yapamayacagin sey bir elin parmaklarini gecmez.

Fiyati dusmeyen sey bu ulkede sadece benzin.

10 kurus inince 30 kurus yukseliyor meret.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.