Şimdi Ara

z10 kullanicilarina sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lumia kullaniyordum 720 modeli ekran kirildi ya lumia 925 alacagim yada z10 wp'de facebook,whatsapp,fbmessenger,instagram,vine,snpachat,spotify,bir kac oyun asphalt 8 gibi bunlari kullaniyodum z10 cok hosuma gidiyor tasarim ve arayuz olarak ama uygulamalar kullanisli mi ? Bildirim skintisi buyuk mu ? Sosyal medya icin alinir bir cihaz mi ? Birde on arka kamera hakkinda bilgi verir misiniz tesekkurler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doness

Arkadaslar lumia kullaniyordum 720 modeli ekran kirildi ya lumia 925 alacagim yada z10 wp'de facebook,whatsapp,fbmessenger,instagram,vine,snpachat,spotify,bir kac oyun asphalt 8 gibi bunlari kullaniyodum z10 cok hosuma gidiyor tasarim ve arayuz olarak ama uygulamalar kullanisli mi ? Bildirim skintisi buyuk mu ? Sosyal medya icin alinir bir cihaz mi ? Birde on arka kamera hakkinda bilgi verir misiniz tesekkurler ?

Paranız varsa z30 alın. Gittigidiyorda 990 tl ye var 2 yıl garantili ve sıfır... Bildirim konusunda BlackBerry den daha iyisi yok. Özellikle klavye olarak BlackBerry yi tek geçerim... z10 da batarya 1 günü zor çıkarıyor ama z30 da 1 günü çok rahat çıkarıyor 3g açıkken. Facebook Whatsapp kullanıyorum. BlackBerry uygulaması ikisi de ama asphaltı falan bilmiyorum...

• Facebook messenger, instagram, vine bb mağazasında yok. Android marketten instagram ve vine gibi şeyleri halledip kullanabilirsiniz ama bildirim gelmiyor diyorlar. Facebook Messenger android mağazadan yükleyince çalışmıyor. Normal Facebook uygulamasını BlackBerry yapıyor, o uygulama içinden sohbet yapabiliyorsunuz. Asphalt 8 var, Türkçe oynuyorum. Ben teknosadan 700e aldım z10 cihazı. şarj konusunda 1 gün çıkıyor benim ama çok kurcalamıyorum. Size yetmeyebilir.

Ön ve arka kamerada yüz tanıma ve timeshift özelliği mevcut. Ön kamera 2 pixel. Karanlık yerlerde karlı çıkıyor ama aydınlık yerlerde çok iyi.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Facebook dıger platformlarla yarısır mı ? Hızlı mı ınstagram acılısı kac sanıye bı vıdeoda 30 sn kadar surmustu ama 10.3 le hemen acılıyor dedıler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum Lumia 925 kullanıcısyım ve kesinlikle tavsiye ederim,alüminyum tasarımıyla Z10'dan daha hoş görünüyor,kamerasını zaten tahmin edebilirsin ama Z10 kamerası seni tatmin etmeyecektir.Z30'u bilmem ama biraz daha pahalı bir şey alabilirim dersen de Lumia 930 al derim,şahsen ben hala 1520 ya da 930 almakta kararsızım ikiside çok iyi cihazlar.Passport çok hoşuma gitti o da sana çok pahalıya patlar şu sıralar.Lafın kısası Lumia daha geliştirilebilir bir sistem üzerine kurulu,W10 geliyor öte yandan BB beni PlayBook'la büyük hayal kırıklığına uğratmıştı.
  • Facebook uygulaması diğer platformlardan geride. Örneğin bir hesap ayarı için mobil siteye atıyor. BlackBerry eğlence amaçlı alınmaz. Ama yeterli düzeyde iş görüyor. Benim bu telefonu almamın sebebi kullanmak gerçekten zevkli olduğu için. Yoksa öyle snapchat, instagram falan uğraşan insan değilim. Bunu alıp da şu veya bu yok diye pişman olmayın sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.