Şimdi Ara

Z170 m5 gaming anakartın hdmi çıkışından ses gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartın onboard HDMI çıkışından tv ye bağlasam tvde ses alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkan -- 13 Mayıs 2017; 21:20:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben alıyorum

hdmi zaten bunun gibi şeyler için var...

• HDMI görüntü sağladığı halde ses kayıt kısmında hdmi takılı değil yazıyor görüntü var ses yok

• Anakartın ne işlemci ne ? böylece onboard ekran kartın ne (oncpu da olabilir yeni onboardlar gpular işlemci içinde).

Muhtemelen intel onboard kullanıyorsun. denetim masasında ses aygıtları gibi bir seçenek olacak. Ben windows 10 da başlat menüsünde ses aygıtlarını yönet diyip buluyorum. Orda intel high definition audio gibi bir seçenek olmalı. Gelişmiş kısmında sesi sınamak için play tuşu vardır. Ordan bu aygıt ses veriyormu vermiyor mu deniyebilirsin.
  • Z170 m5 anakart 6700K işlemci ekran kartım yok ses kısmında digital audi hdmi var ama takılı değil yazıyor

Z170 m5 gaming anakartın hdmi çıkışından ses gelir mi

• valkan V kullanıcısına yanıt
    TV ye hdmi kablosu ile bağladın mı ? Monitörede hdmi ile bağlasan monitörde hoperlör varsa ( ki bende hoperlör olmamasına rağmen hdmi audio takılı diyor ) yada tv ye hdmi ile bağlarsan hdmi audio takılı demesi gerekli.

İşlemcine uygun en son intel gpu sürücüsünü yükleyebilirsin hdmi ses driver'ınında beraberinde gelmesi gerekli.

Win 10 win 8 win 7 64 bit için:https://downloadcenter.intel.com/download/26772/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-45-?product=88195

Win 10 win 8 win 7 32 bit için:https://downloadcenter.intel.com/download/26228/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-40-?product=88195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 14 Mayıs 2017; 1:0:42 >

• Eline ayağına sağlık çok teşekkür ederim gecen hayrola

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.