Şimdi Ara

z170 serisi 2 anakart arasında kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS

asus çok şık görüntüsü var msi ledli olsun oda çok iyi ama şimdi anakartta pek anlamam sli yapmayı düşünüyorum ikisindede o destek var sizce hangisini almalıyım

• Asus alınabilir , yalnız sli yapacaksanız x8 x8 olarak alırsınız değerleri. x16 x16 için x99 serisine bakmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Asus alınabilir , yalnız sli yapacaksanız x8 x8 olarak alırsınız değerleri. x16 x16 için x99 serisine bakmanız lazım.

hocam sonradaan fark ettimde msida hem sli hem cf destegi var o dsha mantikli gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sli yapmayı düşünmüyorsanız asus z170k tavsiye ederim.Ben şuan kullanıyorum çok memnunum

• Z170-A MSI dan daha iyi oc olur. Daha kaliteli bileşenleri mevcut MSI göz boyuyor sadece. Asus'unda servisi kötü ama 3 yıl garantisi mevcut. Belirtelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Z170-A MSI dan daha iyi oc olur. Daha kaliteli bileşenleri mevcut MSI göz boyuyor sadece. Asus'unda servisi kötü ama 3 yıl garantisi mevcut. Belirtelim.

hocam arkadasin dedigi gibi pci expres 8 denmis 16 lar x99 daymis 800 liradan baslio z serisi alip yuzde 50 performans vericekse hic bulasmiyim sli ya fln tek ve guclu olsun yeter

• Asus Z170-A yı tavsiye ederim.F/P ürünü proclock sayesinde stabil oc yapabilirsin.

• Gigabyte z170x gaming7

3 yıl garantili servisi de asustan iyi

Asus 10 yıl garanti verse nolacak sms infocom şikayet diye arayın bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.