Bildirim
z170 serisi 2 anakart arasında kararsız kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Asus alınabilir , yalnız sli yapacaksanız x8 x8 olarak alırsınız değerleri. x16 x16 için x99 serisine bakmanız lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ezio4141
Asus alınabilir , yalnız sli yapacaksanız x8 x8 olarak alırsınız değerleri. x16 x16 için x99 serisine bakmanız lazım.
hocam sonradaan fark ettimde msida hem sli hem cf destegi var o dsha mantikli gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sli yapmayı düşünmüyorsanız asus z170k tavsiye ederim.Ben şuan kullanıyorum çok memnunum
Z170-A MSI dan daha iyi oc olur. Daha kaliteli bileşenleri mevcut MSI göz boyuyor sadece. Asus'unda servisi kötü ama 3 yıl garantisi mevcut. Belirtelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre9110
Z170-A MSI dan daha iyi oc olur. Daha kaliteli bileşenleri mevcut MSI göz boyuyor sadece. Asus'unda servisi kötü ama 3 yıl garantisi mevcut. Belirtelim.
hocam arkadasin dedigi gibi pci expres 8 denmis 16 lar x99 daymis 800 liradan baslio z serisi alip yuzde 50 performans vericekse hic bulasmiyim sli ya fln tek ve guclu olsun yeter
Asus Z170-A yı tavsiye ederim.F/P ürünü proclock sayesinde stabil oc yapabilirsin.
Gigabyte z170x gaming7
3 yıl garantili servisi de asustan iyi
Asus 10 yıl garanti verse nolacak sms infocom şikayet diye arayın bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X