Şimdi Ara

Z2 Almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haber etmeseniz farkında değilim kusra bakma. şimdi bakabilirsin
  • Ben de ikisi arasında kalmıştım iksini kıyaslayan videoları izledim. Yazıları okudum. Malzeme kalitesi, Pil ömrü, hız, su geçirmezlik özellikleriyle z2 bir adım önde bu yüzden z2 aldım. memnunum, aldıktan sonra hoşuma giden özellikleri şarjı gerçekten eski bi iphone kullanıcısı olarak çok çok daha iyi yoğun kullanan biri olarak 1,5 gün gidiyor. izlediğim videoyu kaydedebilme özelliği var, kulağıma götürdüğümde telefona cevap verme özelliği hoşuma gitti. Memnunum tavsiye ederim..
  • arkadaşlar z2 kullananlar z2 ile sorun yaşayanlar.by telefon alınır mı? en az 5 6 aydır kullanan kisiler bana tecrubelerini yazabilirmi?
  • 17 Mart 2015; 21:45:09 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    arkadaşlar z2 kullananlar z2 ile sorun yaşayanlar.by telefon alınır mı? en az 5 6 aydır kullanan kisiler bana tecrubelerini yazabilirmi?

0Paylaş

Arkadaşım yaklaşık olarak 6 aydır z2 kullanıyorum.
    forumlarda karşına çıkmıştır, ilk aldığım zamanlarda 3g ve şebeke problemim vardı ama son 3-4 aydır hiç yaşamadım.
    Telefon kamerası 20.7 Mp yazmasına rağmen otomatik çekim ve modlar 8 Mp yi destekliyor. Manuel mod'da çekim yaparsan 20,7 Mp sunuyor.
    Ön kameraya gelince 2 Mp bir kameraya göre iyi diyebileceğimiz bir performansı var.
    Su geçirmemezliğe gelince direk suya sokmadım ama yağmur altında kullandım bir sorun olmadı ama atlanmaması gereken bir konu var şarj tıpaları çok çabuk gevşiyor buı bir sorun çıkarır mı bilmiyorum.
    ısınmaya gelirsek kılıf ve kırılmaz camla kullanmama rağmen aşırı rahatsız eden bir ısınma sorunu yapamıyorum aradaoyun oynarken işlemcinin olduğu yerde belirgin bir sıcaklık olsa da oyunlarda bir kapanma yaşamadım.
    4k video ve ısınma dersen bildiğim kadarıyla 5 dk üstünden 4k video çeken bir telefon şuan mevcut değil hepsinde kapanma oluyor kamer da ki kaldı 16 gb bir telefon için bence gereksiz bir özellik
    aralarında çok büyük fark olduğunu söyleyemem tamamen kişisel tercih ve zevk meselesi her telefonun mutlaka bir sorunu ve ya diğerinden aşağı kaldığı yönleri vardır.
    Benim tercih etme sebebim tek parça kasa yapısı,suya dayanıklı olması ve göze hoş gelmesi

• Z2 şuan en ucuz fiyata ve kılıfı kırılmaz camıyla indirimkartimda.com da var.Öneririm

https://www.indirimkartimda.com/sony-xperia-z2-akilli-cep-telefonu-flip-cover-ve-kirilmaz-cam-bandi-hediyeli-p
  • ben şuan kullanıyorum çok güzel kaliteli telefon her anlamıyla donanım da yazılım da kamerasını çok beğendim sadece ön kamera daha iyi olabilirdi ayrıca telefonumu sürekli suyun içine sokuyorum tozlandığın da yıkıyorum temizliyorum sorun yok :D geçen mangala gittim "ayıptır söylemesi" derenin içine girip suyun altından foto çektim çokta kaliteli çıktı resimler ben hiç böyle beklememiştim telefonu çok memnunum ayrıca hız konusunda da 3 gb ram desteiğiyle de sorunsuz kullanıyorsun. yani şu demek oluyor ki sony xperia z2 bu denli sağlam telefon yapıp piyasaya sürmesiyle "bak kardeşim böyle sağlam telefon satıyoru daha sonrası gelecek iyi izle" demeye getirmiş gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: melihocal

Merhaba arkadaşlar...Öncelikle z2 ve g3 arasında kaldım.Kararımı sağlamlık ve bana daha çekici geldiğinden z2 olarak vericem.
    Fakat çekmeme sesin az gitmesi v.b sorunlar var 4k videoda ısınıp kapanmasına takılmıorm g3 de kapanıyor.
    Sizin görüşleriniz nelerdir bu ses sorunu ve çekmeme sorunu hal olmuş durumdamı ?Böyle skıntılar varsa mecburen almayacağım.

İPHONE 6 PLUS KULLANAN ARKADAŞLAR BİLE Z2'YE HAYRAN KALIYOR.

Z2 TAVSİYE EDERİM HER TÜRLÜ
  • En hızlı odaklanan hangisi arkadaşlar?
  • G3 alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.