Şimdi Ara

Z2 Almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Öncelikle z2 ve g3 arasında kaldım.Kararımı sağlamlık ve bana daha çekici geldiğinden z2 olarak vericem.
    Fakat çekmeme sesin az gitmesi v.b sorunlar var 4k videoda ısınıp kapanmasına takılmıorm g3 de kapanıyor.
    Sizin görüşleriniz nelerdir bu ses sorunu ve çekmeme sorunu hal olmuş durumdamı ?Böyle skıntılar varsa mecburen almayacağım.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp sorunsuz kullananlar da var teknoloji şans işi.

• bence iki telefonu da eline al enine boyuna incele hangisi hoşun giderse onu al çünkü özellikleri çok yakın bir tek g3 ün ekranı 2k olduğu için performans sıkıntısı yaşayabilirsin.
  • ya hocam ben z2 yi övenleri anlayamıyorum. Bende aldım daha 3 hafta oldu. Su geçirmezlik kapağı tamamen gevşedi düşüp duruyor. Ses boğuk gidiyor. Ön kamera rezalet. Arka kamera tamam iyi ama g3 e bence üstünlük sağlamıyor çünkü lg g3 de telefonu çıkarıp çat diye çekersiniz bunda odaklanması için beklemeniz lazım

2 defa düşürdüm arka taraf komple pert, gps hafif delirdi, şarjı da artık gitmiyor

avantajı şarjının hakikaten inanılmaz gitmesi. full hd film izledim 2 saat sadece %20 gitti (kırılmadan önceydi)

açıkcası satabilirsem satıcam ve ilk kararım olan note 3 almaya çalışıcam

lg g3 alın geçin zaten türkiyede z2 gereksiz pahalı yurt dışında z2 1000 lira g3 1300 lira
  • Bende aynı dönemeçteyim. G3'ün ekran çözünürlüğünün yüksekliği işime yarar mı diye düşünüyorum çünkü şarj durumunda önemli etken. Tasarım olarak z2 daha çok hoşuma gidiyor. Donanımhaber'de inceleme videolarını izledim. İki telefon arasında bence fark yok. Z serisi çıktıktan sonra bizim şirkette sony'e geçmeyen kalmadı gibi :) hepsi memnun telefonlarından. G3 alacaksanız 32 gb bellekli 3 gb ramli modeli alın, 16/2 gb'lık modelden daha iyi 4k'yı düşününce... Z2 fiyat açısından biraz daha uygun. Sanırsam bende Z2 tercih edeceğim.
  • kamera odaklanma sorunu düzeltildi mi acaba? z2-g3-mx4 arasında kaldım, hangisi daha iyidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z2 alalı 1 hafta oldu. kesinlikle z2 . g3den daha iyi bence . yalnız çok düşük ışıkta çok iyi diyemem. ama yeterli ışık olduğunda mükemmel. örnek fotoda koydum . odaklanma problemide yok çok hızlı ve güzel. 4k çekimde ilk bakışta g3 daha iyi gibi görünebilir ama g3 ün videolarında titreme görürsünüz. z2 nin çektiği 4k videolar çok iyi bence. müzik konusundada bendeki kutunun içinden mh750 çıktı. bence hertürlü yeter. .flac müziklerde baslar ayrı güzel. kesinlikle gözünüzü kırpmadan alın. ekran çözünürlüğünde ise gözle görünür farkı anlamak için dikkatlice bakmanız lazım. yani sizi hertürlü tatmin eder .
  • https://store.donanimhaber.com/21/e6/4e/21e64e305b969851c13bfec88777ff34.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SENTINEL -- 12 Mart 2015; 0:20:35 >
  • Z2 kullanmış birisi olarak tavsiye edebirim. Bu G3 ün kötülediğim anlamına gelmesin, G3 özellikle 32 gb modeli de üst düzey bir telefon,fakat G3 Z2 ye göre daha nazik. En basidi kullandığım z2 değilde G3 olsa o kadar düşme çarpmaya karşın muhtemelen servislik işi olurdu, ama Z2 de tık yok. Kasa çerceve sapasağlam. Plastik birde klıf kullanıyorsanız rahatlıkla 2-3 yıl vadeden bir telefon.

• G3 alacağına z2 al daha iyi
  • İkiside iyidir

• SENTINEL kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim son bir şey daha sormak istiyorum bi inceleme videosunda örnek video çekiminde z2 sürekli odak arıyordu bu hata giderilmiş mi? cevabınız için teşekkür ederim
  • hacking67 H kullanıcısına yanıt
    Cevabını görür görmez denedim. Ne sürekli odak aradığını gördüm nede titreme. Zaten güzel bi an denk getirirsem çekip youtube a koyarım. Burayada link atarım.

• hacking67 H kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=AWsiODnuqPU buda benim çektiğim Timeshift örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SENTINEL -- 13 Mart 2015; 17:10:37 >
  • 2side müthiş telefon . İkiside birbirine eşit telefonlar . Fakat ben olsam G3'ü tercih ederim . Çünkü G3te daha güçtü işlemci var , daha yüksek çözünürlüklü ekran var , daha büyük ekran var , ve biraz daha hafif . Karşılaştırma yaparsak ;

G3 te Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz
    Z2 de Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz ve performans açısından G3'ün işlemcisi daha iyi .

G3 te 1440 x 2560
    Z2 de 1080 x 1920 ve çözünürlük açısından G3'ün ekranı daha iyi .

G3 149 gr
    Z2 163 gr ve ağırlık açısından G3 daha hafif.

Z2'nin avantajlı yönlerinde ise kamerasının G3ten daha yüksek çözünürlüklü olması ve biraz daha ince olması var .
  • Hacı sen ve senin mantığındaki insanları anlamıyorum. Aradaki 200 mhz farkı kim nasıl anlayacak. Ekran çöznürlüğünde ise iksindede piksel görmek için çok uğraşmak lazım. Sonynin menüsü daha hızlı. Sanki sidik yarıştırıyoz. İnternet sitlerindeki bilgilere göre daha iyi olabilir. Bence z2 çok daha kullanışlı.

• xperia z2 kulanıcısıyım.Kamera,ses performansı,tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok güzel bir telefon.Ses az gitme tarzında bir sorun daha önce hiç duymadım.Sanırım şansızlık eseri rastlaşmış olan insanların deneyimlerini orda burda ifşa etmeleri sonucunda sizin de kulağınıza çalınmış.Kronik bir problem değil yani.
    z2 kamerası g3 ten daha iyi
    z2 nin ses performansı g3 e göre daha iyi
    z2 nin batarya ömrü g3 e göre daha iyi
    z2 nin malzeme kalitesi g3 e göre daha iyi
    z2 nin oyun ve genel performansı g3 e göre daha iyi
    G3 iyi bir telefon fakat ekran çözünürlüğü bir telefon için,daha doğrusu mevcut işlemcisi için çok gereksiz
  • Bana göre bana saatten sonra plastik kasalı telefon alınmaz onca para vereceksin sonra kasada çatlama problemleriyle uğraşacaksın teknoloji elbette şans işi ancak g3 ün sorunlarıda yabana atılır gibi değil.
  • SENTINEL kullanıcısına yanıt
    videoyu açtım gizli yazıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.