Şimdi Ara

Z2 çıksa da alsak diyenler elleri görelim :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _conscript_

En az 2200 tl olur Türkiye'de. Bende bekliyorum çıksa da alsam

z1 2200 olduğuna göre daha fazla bir fiyat ile gelir diye düşünüyorum. yada z1 'in üretimini durdurup onun yerine satışa başlarlarsa bilmem
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    bence z2 yi 2200 çizgisinde çıkarıp z1i 2000 ya da 1900 düzeyine çekecekler... tahminim 2200 e alabileceğiz z2 yi
  • Almanya fiyatı 599 euro olacakmış. Ben Almanya'dan almayı düşünüyorum, vergi iadesini de alırsam ucuza gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

bence z2 yi 2200 çizgisinde çıkarıp z1i 2000 ya da 1900 düzeyine çekecekler... tahminim 2200 e alabileceğiz z2 yi

Öngörünüz gerçekleşirse z1 almak mantıklı olurmu sizce? Birde ekran çok sorun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.xperiaplatform.com/xperia-z2-nin-ips-ekrani-xperia-z1-in-ekraniyla-yarisiyor/ bu sayfayı incelerseniz dikey görüş açısında bir fark olmadığını göreceksiniz ama yatay açılardan çok çok fark var görüntü kalitesinde ... tabi ki seçim size ait ben display e önem verdiğim için z2 daha mantıklı benim için...
  • Merhabalar,
    https://www.facebook.com/groups/xperiaZturkiye/ xperia kullanıcılar sayfasında bayağı butartışılıyor alınmalımı alınmamalımı.
    öncelik ile Sony kullanıcılarını dinleyip adam akıllı cihaz çıkarmış neden alınmasın yoksa millet yara bandı tasarımı S5mi alsın sizce
  • bende düşünüyorum ama taksitle alma imkanı yok mu ? yoksa o zaman 2. el alacağım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

bende düşünüyorum ama taksitle alma imkanı yok mu ? yoksa o zaman 2. el alacağım gibi

Var teknosada kliksada tuşlagelsin.com da taksitli telefon satışı var.Gelirse hediye çeki uygulaması ile alabilirsin.
  • Hocam z1 in ekranında sorun görüş açısında onunda hiç bir önemi yok neredeyse telefonu masaya koyup çappraz bakmıyacaksınız sonuçta ben en kısık seviyede kullanıyorum parlaklığını oldukça iyi görünüyor. Fazla abartıyorlar sony düşmanları
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    küçük esnaf da 2000 tlye kılıfı taksitle satıp telefon hediye ediyor (!) :D Türk milletinde çare tükenmez ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

küçük esnaf da 2000 tlye kılıfı taksitle satıp telefon hediye ediyor (!) :D Türk milletinde çare tükenmez ...

Evet hocam buzdolabı falan gösterende var.Şimdi bide hediye kartı var teknosa,kliksa falan başlamış.Böyle daha uygun ama küçük esnaf geçiriyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Hocam z1 in ekranında sorun görüş açısında onunda hiç bir önemi yok neredeyse telefonu masaya koyup çappraz bakmıyacaksınız sonuçta ben en kısık seviyede kullanıyorum parlaklığını oldukça iyi görünüyor. Fazla abartıyorlar sony düşmanları

z1 ve z nin ekranı gerçekten yakışmıyor o telefonlara. Ben şuan xperia ion kullanıyorum onun ekranı z den daha iyi diyebilirim. Ama z2 ekran konusunda muhteşem
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Berbat derecede bir ekranı yok hocam bir ekran ne kadar performans verebilirki hadi desek güneşte gözükmüyor ekran orasına eyvallah ama bakış açılarına göre çok berbat diyen insanlar var.
  • +1
  • amerika fiyatı 950 dolar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.