Şimdi Ara

Z2 çıksa da alsak diyenler elleri görelim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z2 çıksa da alsak diyenler elleri görelim :)

• büyük be yaa
  • Biraz ucuza gelirse z1 i satıp alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı soluk mu olacak acaba?

• Ekran İps

• Paranız bolsa, bir tane de bana alın.
  • Yıllar sonra üstün teknolojiyle buluşacağım (yaklaşık 3 yıldır Galaxy Ace kullanıcısıyım). Beklemedeyim, heyecan dorukta.

Bu konuda da ilk sayfadan yerimizi alalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekliyorum gelince de muhtemelen alacağım ama karar vermeden önce s5 ve htc one'ı da değerlendirmek istiyorum
    önceki z1 tam bir hayal kırıklığı idi benim için bunda tüm hatalarını düzeltmiş gözüküyor Sony
    tüketici feedbacklerini kaale alan firmayı da ihya etmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Ekran İps

tam anlamıyorum hocam diğer amirallere göre soluk oluyor galiba? Yada amoledlere göre?

• hocam amoledler de çok abartı be :D ben s4 kullanıcısıyım bir fotograf çekiyorum telefonda mükemmel görünüyor (ya da bir film izliyorum) full hd tv ye atıyorum alakası yok :D reality iyidir ... z1 de görüş açısı sorunu vardı onu giderdiler ön incelemelerde rahatlıkta görülebiliyor... çıkmasını bekliyoruz bakalım nisanın 3. haftası diyorlar umarım daha ileri atılmaz tarih :)
  • s4 ü satıp alacagım nerede o bizde para... olsa da araba alsak :D
  • Uyuz olduğum nokta bu yıl içinde z3 ün de tanıtılacağı.2 böyle ise 3 de neler var Allah bilir.

• hocam takip edemeyiz teknolojiyi ben 1 ay kaldı diye bekliyorum birde şu ekran olayı var tabi ki ... yoksa çoktan almıştım z1 i :D
  • minkara kullanıcısına yanıt
    Keşke bende de S4 olsa... Ben hâlâ Nokia E6 kullanıyorum. Symbian.
  • minkara kullanıcısına yanıt
    Orası öyle takip etmemiz çok zor ama şahsen telefonu aldıktan 3 4 ay sonra yeni modelinin çıkması bana koyar.... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: minkara

hocam amoledler de çok abartı be :D ben s4 kullanıcısıyım bir fotograf çekiyorum telefonda mükemmel görünüyor (ya da bir film izliyorum) full hd tv ye atıyorum alakası yok :D reality iyidir ... z1 de görüş açısı sorunu vardı onu giderdiler ön incelemelerde rahatlıkta görülebiliyor... çıkmasını bekliyoruz bakalım nisanın 3. haftası diyorlar umarım daha ileri atılmaz tarih :)

İnşallah hocam şimdiden size hayırlı olsun :) bende mayıs,haziran gibi almayı düşünüyorum orta sınıf bir telefon.
  • Fiyat 2000tl üstü olursa alınmaz
  • Bir zamanlar hayalini kurarak aldığım Xperia P cihazımdan geçebileceğim tek ürün diyebilirim hele bir gelsin kampanyalarla 2000 lira seviyesinde alınabilir ürün ama fazlası için tartışılır
  • En az 2200 tl olur Türkiye'de. Bende bekliyorum çıksa da alsam
  • Z3 cikicak diyosunuzda cikmasi turkiyeye gelmesi fiyati falan z2 iyidir iyi bende almayi planliyorum gelince

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.