Bildirim
İtalya'da almaya değcek ya da Türkiye'ye göre ucuz neler vardır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ferrari? -
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
Ferrari?
Kargo masrafı olmasa alacam vallaha.Bir vergi falan pahalıya geliyor biraz, daha ucuz şeyler bakıyordum -
iphone 4,macbook pro,veya herhangibir telefon,bilgisayar vs. -
Tiramisu -
gezmene bak boşver gerisini -
Ferrero'nun ürünleri(Rafaello, Ferrero Rocher, Nutella), makarna, şarap gibi yiyecek çeşitleri. Elektronik fiyatları biraz daha ucuz zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sexuality
İtalya ve Güney Fransa'ya gidiyorum, 1.30 saat sonra çıkcam evden, 8 günlük tur.Alıncak-yapılcak özel neler vardır?Tavsiye edebilceğiniz şeyler varsa sevinirim.
Vay , abi ben geçen yaz çıktım bu tarz bir tura ve inan ki ucuz hiçbirşey yok.Benimkisi de cote de azür , bologna , milano vb. gibiydi ki dünya sosyetesinin kalbinin attığı yerler olarak su , burger king gibi temel ihtiyaçlar bile çok pahalı maalesef.Ayakkabı fiyatları biraz yakın sayılır o da sayılır yani bir de parfümler buradakine göre biraz daha uygun ama duty freeden pahalı maalesef. -
Ayakkabı almalısın bence.Yanılmıyorsam orda ki ayakkabı fiyatları ülkemize göre çok ucuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Trakonya´
Ayakkabı almalısın bence.Yanılmıyorsam orda ki ayakkabı fiyatları ülkemize göre çok ucuz.
şahsen ayakkabıcı olarak italya'ya ayakkabı ihracat ediyoruz 33 $ çifti
bence şarap getirmelisin bir güzel içersin ordaki şarapları hiç bi yerde bulamazsın -
pizza -
Xbox360 Slim
Yurt dışında sudan ucuz ama Türkiye'de 2 katı kadar kâr yapılarak fahiş fiyatlarda satılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Xbox360 Slim
Yurt dışında sudan ucuz ama Türkiye'de 2 katı kadar kâr yapılarak fahiş fiyatlarda satılıyor.
yurt dışı derken nereyi kastettiğine bağlı usta ; asgari ücretin 1000-2000 avro olduğu bir yerde takdir edersin ki Türkiyeden ucuz olamaz , yurt dışı kavramını tek bir ülke zannetmeyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X