Şimdi Ara

İtalya'da almaya değcek ya da Türkiye'ye göre ucuz neler vardır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtalya ve Güney Fransa'ya gidiyorum, 1.30 saat sonra çıkcam evden, 8 günlük tur.Alıncak-yapılcak özel neler vardır?Tavsiye edebilceğiniz şeyler varsa sevinirim.

• Ferrari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Ferrari?

Kargo masrafı olmasa alacam vallaha.Bir vergi falan pahalıya geliyor biraz, daha ucuz şeyler bakıyordum
  • iphone 4,macbook pro,veya herhangibir telefon,bilgisayar vs.
  • Tiramisu
  • gezmene bak boşver gerisini
  • Ferrero'nun ürünleri(Rafaello, Ferrero Rocher, Nutella), makarna, şarap gibi yiyecek çeşitleri. Elektronik fiyatları biraz daha ucuz zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'de var mı
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

İtalya ve Güney Fransa'ya gidiyorum, 1.30 saat sonra çıkcam evden, 8 günlük tur.Alıncak-yapılcak özel neler vardır?Tavsiye edebilceğiniz şeyler varsa sevinirim.

Vay , abi ben geçen yaz çıktım bu tarz bir tura ve inan ki ucuz hiçbirşey yok.Benimkisi de cote de azür , bologna , milano vb. gibiydi ki dünya sosyetesinin kalbinin attığı yerler olarak su , burger king gibi temel ihtiyaçlar bile çok pahalı maalesef.Ayakkabı fiyatları biraz yakın sayılır o da sayılır yani bir de parfümler buradakine göre biraz daha uygun ama duty freeden pahalı maalesef.
  • Ayakkabı almalısın bence.Yanılmıyorsam orda ki ayakkabı fiyatları ülkemize göre çok ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakonya´

Ayakkabı almalısın bence.Yanılmıyorsam orda ki ayakkabı fiyatları ülkemize göre çok ucuz.

şahsen ayakkabıcı olarak italya'ya ayakkabı ihracat ediyoruz 33 $ çifti
    bence şarap getirmelisin bir güzel içersin ordaki şarapları hiç bi yerde bulamazsın
  • pizza
  • Xbox360 Slim

Yurt dışında sudan ucuz ama Türkiye'de 2 katı kadar kâr yapılarak fahiş fiyatlarda satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Xbox360 Slim

Yurt dışında sudan ucuz ama Türkiye'de 2 katı kadar kâr yapılarak fahiş fiyatlarda satılıyor.

yurt dışı derken nereyi kastettiğine bağlı usta ; asgari ücretin 1000-2000 avro olduğu bir yerde takdir edersin ki Türkiyeden ucuz olamaz , yurt dışı kavramını tek bir ülke zannetmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.