Şimdi Ara

Z2 de ısınma varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z2 de ısınma oluyormu oyunlarda veya normal kullanımda ısınma oluyomu

• Lollipop güncellemesinden sonra büyük oranda azaldı gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyunlarda ısınma olur, eğer ısınma olmasın(az ısınsın) istiyorsan S6/S6 Edge veya iPhone 6/6 Plus almalısın.
  • Her konuya yazmış gibi oldu ama arkadaşta s3 mini var kesintisiz 35-40 dk asphalt 8 oynuyoruz ısınma olmuyor şarj da fazla gitmiyor bu normal mi? Valla ilk gördüğümde oyunun çalıştığına şaşırdım sonra bu performansa ağzım açık kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Her konuya yazmış gibi oldu ama arkadaşta s3 mini var kesintisiz 35-40 dk asphalt 8 oynuyoruz ısınma olmuyor şarj da fazla gitmiyor bu normal mi? Valla ilk gördüğümde oyunun çalıştığına şaşırdım sonra bu performansa ağzım açık kaldı

Isınma oluyordur mutlaka ama rahatsız etmeyebilir. Asphalt 8 ağır bir oyun değil ve S3 mini'nin ekran çözünürlüğü düşünüldüğünde bu durum normal. Bir de oyun üst grafiklerde açılmıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenceman

Lollipop güncellemesinden sonra büyük oranda azaldı gibi geldi bana.

kardeşim sen z2 kullanıyorsun galiba. oyunlarda ısınma ne gibi oluyor mesela 30 dk boyunca gta oynadım telefonun durumu ne olur veya senin oynadığın oyun varsa kaç saat oynuyorsun ve nezaman ısınmaya başlıyor
  • Z1 kullanıyorum ve ısınma fazlasıyla oluyor ama güçlü bir işlemcisi ve grafik kartı olduğundan normal bir durum bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Ben pek oyun oynamıyorum ama 30 dk gta rahat gider, sonra rahatsız etmeye başlar sıcaklık.ama tabi koy soğuk suyun altına yeniden soğut.öyle bi şansın da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her telefon gibi bunda da ısınma var. Ama rahatsız edici boyutta değil. Kılıf kullanırsın eline rahatsızlık vermez. Zararı yok...
  • S3 miniden Z2ye geçen biri olarak yanıtlayayım s3mini oyunda ısınmayan ama 3g açar açmaz yanan bir telefondu .Z2 her şekilde ısınıyor ama 30 saniye masaya bıraktığında soğuyor hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.