Şimdi Ara

Z2 - G3 - G2 Kararsızlığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baya araştırdım, z2 için sorunlu cihaz demeleri aklımı karıştırdı hatta bazı forumlarda z2 yi yerin dibine sokmuşlar ve z3c önerenler hatsafada, 2 gb ramli olması, kasasının plastik olması gibi sebebiyle ben hala z2 taraftarıyım fakat birde sizlerden fikirlerinizi almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiveBrothers -- 12 Mart 2015; 22:47:23 >
  • Z2 den kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim daha doğrusu sony den z3 aldım kutudan bozuk çıktı kamerası pembe çekiyordu şans dedim geri iade ettim z2 aldım oda kutudan bozuk çıktı ahizesi cızırdıyordu onuda iade ettim en sonunda artık daha uğraşmamak için z2 z3 ve g3 ten daha eski ve geride bir cihaz olduğunu bildiğim halde kronik sorunsuz diye galaxy s5 aldım çok şükür sorunsuz çıktı cihazı memnun bir şekilde kullanıyorum g3 içinde kasasının zamanla çatladığı yönünde çok sayıda şikayet var size tavsiyem şu zamanda yeni gelecek modelleri beklemeniz yönünde olur kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun..

• fiveBrothers kullanıcısına yanıt
    Bence altın kurallar...

1.sorunsuz cıhaz yok ve olmaycak
    2.Herkesın olumlu yada olumsuz bırcok ornegı her model ıcın olabılır
    3.Bılgısı olmadan fıkrı olabılen kısılerın her soyledıgını kaale alma.

baslıkta belırttıklerın ıcınde en ıyı cıhaz Z2,
  • aralarından z2 tavsiye ederim ama g2 de diğer cihazların yanında sönük kalmaz, yani bütçe olarak zorlanıyorsan g2 yeter
    Kullanıyorum kesinlikle z2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Htc e8 derim onun disinda z2 de iyi gibi ama sikayetci olan cok var.g2 ile g3 arasinda performans farki yok hatta g3 2k ekrana yetisemedigi icin bir tik geride gozümde son model olsun gibi bir takintiniz yoksa 32 gb lik bir g2 ekonomik bir secim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

aralarından z2 tavsiye ederim ama g2 de diğer cihazların yanında sönük kalmaz, yani bütçe olarak zorlanıyorsan g2 yeter

Hocam ZenFone 2 beklenir mi sizce?

g2 alabilen birisinin beklemesine gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

benim tercih sıralamam şu olurdu
    1-m8 veya z3
    2-e8
    3-z2
    4-g2
    5-YOK.g3 değil kesinlikle.g3 10.sırada anca

Niçin e8 ? Türkiyedeki versiyonu 2,3 ghz olunca bir avantajı kalmıyor ki z2 den hatta baya eksisi var kasa kalitesi, dayanıklılık 3 gb ram olması, sıvı sogutma olması, bunun yanı sıra kamerası, ekran büyüklüğü gibi şahsen e8 e baya uzağım şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: fiveBrothers

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

benim tercih sıralamam şu olurdu
    1-m8 veya z3
    2-e8
    3-z2
    4-g2
    5-YOK.g3 değil kesinlikle.g3 10.sırada anca

Niçin e8 ? Türkiyedeki versiyonu 2,3 ghz olunca bir avantajı kalmıyor ki z2 den hatta baya eksisi var kasa kalitesi, dayanıklılık 3 gb ram olması, sıvı sogutma olması, bunun yanı sıra kamerası, ekran büyüklüğü gibi şahsen e8 e baya uzağım şuan

Ghz ye takilma. S800 ile s801 arasinda aman aman bir fark yok. Neticede alt tarafi telefon. Kimse telefonda muhendislik programlari calistirmiyor. 2.0 ghz bile yeterli. Z2 icin gap issue yazin ve hatayi gorun. Kasa acikligi falan. Vs. Bence z2 alma. Zaten o cercevelerle note4 u yanyana koyunca boyutlari ayni oluyor ama z2 ekran kucuk cerceve buyuk olmus oluyor. Bende z3c ile s5 arasinda kaldim ama z3c de de bircok kronik hata var diyorlar. G2 kullaniyorum. Eger s6 cikinca satayim alayim diyeceksen bence bekle

• Merhaba arkadaşlar benim butcem biraz daha düşük 1000 TL te Z1 ithalatçı garantili alıcağım sizce o nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Merhaba arkadaşlar benim butcem biraz daha düşük 1000 TL te Z1 ithalatçı garantili alıcağım sizce o nasıldır?

Z1 TFT ekran onun dışında iyidir sağlamlık, performans bakımından ama ben genede bütçeyi biraz artırarak g2 32 gb alman tarafındayım, son karar senin.
  • Sony modellerini kafandan tamamen atmanı tavsiye ederim sana öncelikle. En ufak bir cihaz probleminde teknik servis hizmeti en alt seviyede ve inanılmaz uğraştırıyor Teleservice bu konuda.
    LG'nin modellerini çok beğeniyorum G2 ve G3'ü bizzat test ettim turkcell çalışanı olarak.. G3 son derece harika ötesi bir cihaz diyebilirim. Özelliklerine ve emsallerine oranla fiyatı da gayet makul.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Merhaba arkadaşlar benim butcem biraz daha düşük 1000 TL te Z1 ithalatçı garantili alıcağım sizce o nasıldır?

Z1 TFT ekran onun dışında iyidir sağlamlık, performans bakımından ama ben genede bütçeyi biraz artırarak g2 32 gb alman tarafındayım, son karar senin.

Hocam Sony çok şık sağlam ve stabil çok aklım kayıyor LG g2 tasarımı çok eskidi

• Xperia Z2 şuan elime geçti hayırlısıyla 1 hafta içinde görüşlerimi paylaşacağım

• quote:

Xperia Z2 şuan elime geçti hayırlısıyla 1 hafta içinde görüşlerimi paylaşacağım

Ne kadara aldiniz hayirli olsun

• 1450 hocam, teşekkürler ilk izlenimlerim baya iyi olduğu yönünde bir hafta sonra ayrıntılı yazacağım

• hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız
  • Hayırlı olsun hocam doğru seçim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.