Şimdi Ara

z2 nasıl şarj edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z2 nasıl şarj edilmeli.yeni aldım.sanırım daha düzelmedi pil,ultrustaminada sadece bekledi konuşmu bile yok 100 den 95 1 saate düştü.şarj olunca biraz daha bekleteyimmi prizde?çabuk bitecek gibi pil.siz nasıl şarj ediyorsunuz?

• Bende yeni aldım sayılır z2. 2 buçuk saatte tam doluyor. benim stamina modu sürekli açık. ama senin kadar düşüş olmadı açıkcası 1 saat içinde en fazla %2 düşer.

sen arka planda bişey bırakma. rami işin bitince hızlandır. iyi sonuç alırsın

bide bişey dicem ben kutudan çıkan jelatini kullanıyorum. ayrıca orjinal sony kılıf aldım. sen nasıl kullanıyorsun şu an? ayrıca kılıf alırsan beyaz almamanı öneririm
  • 1. telefonu her zaman batarya tam bitmeden şarja koy.
    2. telefonu istediğin zaman şarja takabilirsin.
    3. tavsiyem telefon kapalı iken şarj etmendir ilk günlerde.
    4. Önemli burası; telefonun bataryasını tamamen bitirme batarya ömrünü yersin.
    5. şarj olduktan sonra şarjdan çekmesen de bir şey değişmez, çünkü telefonla şarj cihazı arasındaki güç alışverişi durur yani zarar vermez. Ama boşuna şarjda tutmaya da gerek yok tabi.
  • teşekkürler.kılfı malasef beyaz aldım ve kırılmaz cam taktırdım.kılıf normal bir kılıf siz orijinali nerden aldınız ve rengi ne ayrıca tlf ne renk?
    yüzde ondayken şarja koydum.6502 model.kapalıyken şarj oluyor.daha çok ultra stamina modunda kullandım.ayrıca arada bir kaç müzik ve resim buluetoothla attım yada yükledim.yasklaşık bir saat filan google playdan bazı uygulamalar yükledim ve hiç müzik vedinlemedim ve oyun pynamadım yaklaşık 2 gün gitti.şu anda şarjda ve kapalıyken şarj ediyorum.açıkçası umduğumdan çok az bir şarj gitme süresi var bana göre.çünkü oyun ve nette olanlar bile 2 gün gidiyor diyorlardı.ben en az üç gün bekliyordum benim gibi bir kullanıcı için ama ne yapalım inşallah stabil hale gelir.saygılar ikinize de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsel1 -- 6 Şubat 2015; 21:55:08 >
  • imsel1 İ kullanıcısına yanıt
    Sarj aleti takarak sarj etmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Sarj aleti takarak sarj etmelisin

teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu(!).
  • Şarjı bitince.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.