Şimdi Ara

Z2 TELEFONUMA SU GİRMESİ VE YAŞADIKLARIM - GÜNCEL KARAR=PARA İADESİ 02.04.2016 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim z3 sony değiştirmişti. Kendım test amaçlı suya soktum dememe rağmen. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
  • gelişme var mı?
  • geçmiş olsun, ben yine de telefon sahiplerine su geçirmez olsa bile suya sokmamalarını söylüyorum
  • [Deleted by Admins]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende delta servise su geçirdiği için gönderdim 1 kereliğe mahsus kabul ediyoruz dediler ve hiç bir ücret talep etmediler ancak 1 ay oldu hala ürün elime ulaşmadı geçen hafta aradıgımda hafta başı elinize ulaşır denmişti bi daha aradigimda ise ana kartı tedarik etmekte sıkıntı çıktıgını ve en geç cumartesi elime ulaşacagını söylediler hăla ses seda yok...
     Z2 TELEFONUMA SU GİRMESİ VE YAŞADIKLARIM - GÜNCEL KARAR=PARA İADESİ 02.04.2016 Z2 TELEFONUMA SU GİRMESİ VE YAŞADIKLARIM - GÜNCEL KARAR=PARA İADESİ 02.04.2016

• hocam keşke sony eu alsaydınız dediğinizin aynısı z3 e oldu yolladık servise kasada vuruklar vardı o bile değişip gelmiş 1 gün daha parça gelmese 0 cihaz yollamak üzerelerdi
  • up hala bekliyorum :)
  • Vallah ben hiç cesaret edip suya sokmadım.yüzyüz su geçirmeme garantisi yok malesef,örnekte olduğu gibi.Hocam umarım hakkınızı alırsınız.Geçmiş olsun

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hatmehit kullanıcısına yanıt
    son durum nedir ? bende test yapıp sorun çıkarsa ümraniyeden heyete vermeyi düşünüyorum ama çok uzun zaman alıyorsa değmez. şöyle 2-3 ayda çözümlense denemeye değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

son durum nedir ? bende test yapıp sorun çıkarsa ümraniyeden heyete vermeyi düşünüyorum ama çok uzun zaman alıyorsa değmez. şöyle 2-3 ayda çözümlense denemeye değer

Aman hocam sakın test filan etmeyin ben alır almaz test ettim sorun yoktu 3-4 ay sonra muslukta yıkadım sonra açılmazdı telefon bir daha.
  • Hatmehit kullanıcısına yanıt
    neredeyse 1 senelik telefon sıkıntı çıkarsa değişimle sıfır telefon ya da iade ile z3 alırım diye düşünüyordum hiç bulaşmayım mı ? ne gibi sıkıntılar var ?

bu arada sony eurasia garantili arada başka kurum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 27 Eylül 2015; 1:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

neredeyse 1 senelik telefon sıkıntı çıkarsa değişimle sıfır telefon ya da iade ile z3 alırım diye düşünüyordum hiç bulaşmayım mı ? ne gibi sıkıntılar var ?

bu arada sony eurasia garantili arada başka kurum yok

yukarıda yazıyor okuyun
  • Yukari

•  Z2 TELEFONUMA SU GİRMESİ VE YAŞADIKLARIM - GÜNCEL KARAR=PARA İADESİ 02.04.2016

GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE ARKADAŞLAR EĞER HAKLIYSANIZ,EĞER HAKKINIZ YENİYOR İSE İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN.AMA EĞER Kİ HAKSIZSANIZ SIRF ZARAR ETMEMEK İÇİN BAŞKALARININ HAKKINI YEMEYİN NOLURSUNUZ. HAYIRLI OLSUN

• Yukari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 5 Nisan 2016; 22:32:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.