Şimdi Ara

z2 ve g3 hakkında karsılastırmalı bilgi hangisini almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • söylediğim gibi z2 almaya karar verdim büyük oranda aslında g3 32 gb alcaktım ancak drop testlerini izledim g3 çok dayanıksız gözüktü ama z2 dede ısınma sorunu faalan diyolar acayip kafam kafam karıştı alırsam bizdeuygundan alıcam galiba yardımcı olabilcek arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

• z2 güzel bi telefona benziyor ama benim de kronik sorunlarıyla ilgili aklıma takılanlar var. ısınma, lens kayması, kasa açıklığı gibi sorunlarıın bi kısmı veya tamamı üretilen yeni serilerde veya gelen güncellemelerde düzeltilebildi mi? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten güzel olur.
  • Bütün telefonlar ısınıyor fazla üstüne gitmeye gerek yok bence. Sadece z2 nin aliminyum kasası sayesinde ısıyı daha fazla iletiyor. Ben olsam Z2 alırdım veya Z3 beklerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azda olsa z2 daha iyi cihaz,bugun piyasadaki en iyi iki android cihazlari zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi

http://www.youtube.com/watch?v=7GUKr_EyQOA

izlemeni tavsiye ederim.

la şu soldakine piyasaya çıktığından beri tav oluyorum :D ilk videoları çok amatörceydi acaba onun mu etkisi :D
  • o karşılaştırmayı baz alma sakın hocam adamlar lg den para almış gibi görünüyor en basitinden 30sn 4k çekimi daha iyiymiş onu söylüyorlar da stereo hoparlör deneyiminin lafını etmiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben z2 yi ilk çıktığı zamanlarda aldım kasa açıklığı yok lenste hafif kayma var ısınma var ama g3ten azmı çokmu bir şey diyemem.g3 ün tek avantajı bence +16 gb olması.

• bizdeuygundan z2 siparişi verdim daha elime gelmedi ama müsteri hhizmetlerine lens kayması ve kasa acıklıgı konnusunda net bilgi istedim hani olursa iade edebiliyoruz mu diye ürününüzde kasa acıklıgı ve lens kayması gibi sikayetlerin olmıcagına garanti verdi ayrıca 7 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz dendi inşallah güzel bir alışveriş olur elime geçince burdan haber veririm
  • 2 cihazda hemen hemen aynı ısınıyor.
    Z2 çabuk ısınır, çabuk soğur.
    G3 yavaş ısınır yavaş soğur.

• ya 3g sorununu gördüm sipariş ettikten sonra yazızlımla halledilcek veya hallolmus birşey midir aklıma takıldı az uz para değil 1700 yani hani uzun süre sıkıntısız kullanmam lazım yardımcı ola ilcek arkadas varsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.