Şimdi Ara

z2300 aldım.. çok acil yardım arkadaşlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cem7 kardeşim, burda @helsloot, @armagedon ve @aykut nick li üyeler logitech karşıtı kişilerdir. Kendilerinin logitech firması ile bugüne kadar olumlu bir tek yorumları olmamıştır ve bu kişiler bu firmayla sanki alacak verecek meselesi olan insanlar gibi sürekli olumsuz yorumlar yapmaktadır. Bir de bu üyelerden biri z2300ü kötülediği halde imzasında z2300 yazmaktadır. Bu kişilerin daha kendileriyle çeliştiğini burdan anlamak mümkündür. Madem beğenmezsin neden imzana koyarsın diye sorarlar adama... neyse, z2300ün eski setinden (x230) daha az ses vermesi olanaksız birşeydi zaten.. Mutlaka bir yerlerde hata yaptın diye düşünüyodum ama daha laptopun kendi ses kartıyla o sete yazık ettiğin de belliydi ama olayı çözmüşsün zaten.. farkındaysan şimdi sen memnun olduğun için diğer bazıları da sustu..

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@cem7 kardeşim, burda @helsloot, @armagedon ve @aykut nick li üyeler logitech karşıtı kişilerdir. Kendilerinin logitech firması ile bugüne kadar olumlu bir tek yorumları olmamıştır ve bu kişiler bu firmayla sanki alacak verecek meselesi olan insanlar gibi sürekli olumsuz yorumlar yapmaktadır. Bir de bu üyelerden biri z2300ü kötülediği halde imzasında z2300 yazmaktadır. Bu kişilerin daha kendileriyle çeliştiğini burdan anlamak mümkündür. Madem beğenmezsin neden imzana koyarsın diye sorarlar adama... neyse, z2300ün eski setinden (x230) daha az ses vermesi olanaksız birşeydi zaten.. Mutlaka bir yerlerde hata yaptın diye düşünüyodum ama daha laptopun kendi ses kartıyla o sete yazık ettiğin de belliydi ama olayı çözmüşsün zaten.. farkındaysan şimdi sen memnun olduğun için diğer bazıları da sustu..

ben bassına ii dedim ama ii olmayan mid ve tiz seslere ii diyemem malesefimzamda z2300 var evt denemek için aldım ve hayal kırıklığı yaşadım satamıyomda satmak istiom alan yok para etmio çöpede atamam mecburen kullanıyoruz

• z2300 yedek subwoofer olarak kullanılabilir. Para boşa gitmesin
  • Siz sadece bir firmanın bir setine olumsuz gözle baksanız hadi neyse, ama her ses sistemine aynı şekilde yaklaştığınız için ve bunu ısrarla yaptığınız için yorumlarınız taraflı olduğu için kaale alınacak kişiler değilsiniz.. Size göre logitech'in hangi seti iyi ki z2300 de iyi olsun?? (aykut-armagedon ikilisi)
    Ayrıca seti kullanan arkadaş memnun, boşuna uğraşmayın artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine
    (aykut-armagedon ikilisi)

• abicim ama doğruya doğru. z2300 ün uyduları bence de pek başarılı değil yani (subına bişey diyemem ama)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

abicim ama doğruya doğru. z2300 ün uyduları bence de pek başarılı değil yani (subına bişey diyemem ama)

ve bu kalitede bir set için çok pahalı. üzerine biraz daha ekleyip altec lancing 6021 alınabilir.Mükemmel sesi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

abicim ama doğruya doğru. z2300 ün uyduları bence de pek başarılı değil yani (subına bişey diyemem ama)

ve bu kalitede bir set için çok pahalı. üzerine biraz daha ekleyip altec lancing 6021 alınabilir.Mükemmel sesi var

bence s750 ye sub ayarla bi tane 2300 gayet başarılı bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

quote:

quote:

hocam işi yokuşa sürdüğünün farkında mısın? s750 ne alaka. tartışma ortamı yaratıyorsun resmen... z2300ü beğenmen gerçekleri değiştirmiyor maleesef...

ayrıca bu forumda z2300 kullanıcılarının şikayetlerine hiç mi rastlamadınız da başarılı bir ürün diyorsunuz? z5500'le özdeşleştirmeyin z2300ü... ses boğuk ve düzelmiyor diye kaç kişi setini iade etti...

açıkçası z2300 yerine altec yada creative i-trigue almayı tercih ederdim. denge unsuru daha önemli bence. ve tekrar söylüyorum; z2300 bence vasat bir set ve ses kalitesinden uzak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

quote:

quote:

hocam işi yokuşa sürdüğünün farkında mısın? s750 ne alaka. tartışma ortamı yaratıyorsun resmen... z2300ü beğenmen gerçekleri değiştirmiyor maleesef...

ayrıca bu forumda z2300 kullanıcılarının şikayetlerine hiç mi rastlamadınız da başarılı bir ürün diyorsunuz? z5500'le özdeşleştirmeyin z2300ü... ses boğuk ve düzelmiyor diye kaç kişi setini iade etti...

açıkçası z2300 yerine altec yada creative i-trigue almayı tercih ederdim. denge unsuru daha önemli bence. ve tekrar söylüyorum; z2300 bence vasat bir set ve ses kalitesinden uzak

ben satıcamda seti alıcı bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 22 Mart 2007; 13:15:27 >

• Aynı şey benim de başıma geldi bi mağazada dinlemiştim ilk defa z2300ü bass yok denecek kadar azdı ses sonda olmasına rağmen az çıkıyodu sesini de açtırmıştık.Ama daha sonra başka bi mağazada dinledim orda da ses çok kuvvetli geliyodu.Sonra eski dinlediğim mağazaya bi daha uradığımda yerini değiştirmişlerdi ve ses daha iyi çıkıyodu yani konum çok önemli bi de bağladığın cihaz.
  • Aynen öyle, ama gel de anlat bunu burdaki bazılarına...
    quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Aynı şey benim de başıma geldi bi mağazada dinlemiştim ilk defa z2300ü bass yok denecek kadar azdı ses sonda olmasına rağmen az çıkıyodu sesini de açtırmıştık.Ama daha sonra başka bi mağazada dinledim orda da ses çok kuvvetli geliyodu.Sonra eski dinlediğim mağazaya bi daha uradığımda yerini değiştirmişlerdi ve ses daha iyi çıkıyodu yani konum çok önemli bi de bağladığın cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Aynı şey benim de başıma geldi bi mağazada dinlemiştim ilk defa z2300ü bass yok denecek kadar azdı ses sonda olmasına rağmen az çıkıyodu sesini de açtırmıştık.Ama daha sonra başka bi mağazada dinledim orda da ses çok kuvvetli geliyodu.Sonra eski dinlediğim mağazaya bi daha uradığımda yerini değiştirmişlerdi ve ses daha iyi çıkıyodu yani konum çok önemli bi de bağladığın cihaz.

Bu seti kullanıp memnun kalmayanların zatan subwooferdan yana herhangi bir şikayetleri yok.Güçlü bir subwoofera sahip.Ama bu set 2+1 bir sistem. Yani +1 varda baştaki 2 yok. Uydular çok kötü.Logitech in genel sorunu bu setde de mevcut.Ben de satarken çok bir zarar etmiştim.
  • sol uydudan bozuk sesler gelmeye başladı benim aykut hocam acaba set çırtladımı garantiye verelim mi acaba yarı sesi geçtimi pöh pöh diye ses vermeye başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

sol uydudan bozuk sesler gelmeye başladı benim aykut hocam acaba set çırtladımı garantiye verelim mi acaba yarı sesi geçtimi pöh pöh diye ses vermeye başladı

uydu girişlerini değiştir bakalım sorun nerede. uydudamı yoksa subwoofer çıkışındamı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

sol uydudan bozuk sesler gelmeye başladı benim aykut hocam acaba set çırtladımı garantiye verelim mi acaba yarı sesi geçtimi pöh pöh diye ses vermeye başladı

uydu girişlerini değiştir bakalım sorun nerede. uydudamı yoksa subwoofer çıkışındamı?

değiştirdim sanırım uyduda sorun çünkü diğer uyduda öle bir sorun yok solda bi bozukluk var yerini de değiştirsen sol uydu yapıo

• o zaman sana garanti yolları gözüktü.Hadi bakalım kolay gelsin.
  • quote:

o zaman sana garanti yolları gözüktü.Hadi bakalım kolay gelsin.

• @armagedon

Aklıma harika bir fikir daha geldi s750 de nasıl olsa uydu çok.Çıkart 2 tane uyduyu bağla z2300 ün subwooferına Hem tizlerde de düzelme olur.Bir dene bakalım
  • bence set almadan önce bir player la gidin deneyin.Çünkü setin gerçek sesi böyle anlaşılır.Ses kartıydı falan onlarla olacak işlere bırakmayın kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.