Şimdi Ara

z2300 aldım.. çok acil yardım arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiyeleriniz için logitech z2300 aldım.. ancak sub ından çok memnun değilim.. pc de kullandığım x230 un 20 wattlık sub ı bile daha iyi vuruyor diye bilirim..

z2300 ü laptopuma taktım... peklediğim gibi bi ses alamadım daha.. ses kartı laptopun içindeki kendi ses kartı var 16bit...

z2300 den verim alabilmek için ses kartını kesinlikle yeni almalımıyım..???

alırsam ne alayım?? lütfen acil yardım....gördüğüm kadarıyla CREATIVE AUDIGY 2 ZS PCMCIA öneriliniyor ses kartı...

• creative muvo v200 marka mp3 çalarımda da denedim.. ses ondada aynı ???
  • arkadaşım o setin subwooferı bi gariptir zaten.Hiç mi bass sesi gelmiyor ya da uğultu gibi bir bass mı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 19 Mart 2007; 19:45:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem7

creative muvo v200 marka mp3 çalarımda da denedim.. ses ondada aynı ???

demekki x230'un daha iyiydi
  • audigy 2 zs veya üstü x-fi tarzı bi ses kartın yoksa piyasadaki çin malı 5+1 gibi ses alıosun bendede var 2300 audigy 2 zs platinium ile ii bass alıorum ama ses için aynı şeyi söleyemem
  • bass sesi geliyor ama çok sağlam değil.. kısık seste nerdeyse hiç vurmuyor bass
  • quote:

bass sesi geliyor ama çok sağlam değil.. kısık seste nerdeyse hiç vurmuyor bass

dediğim gibi ses kartın olsun bak bakalım x230 un kaç katı bass vuruyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

audigy 2 zs veya üstü x-fi tarzı bi ses kartın yoksa piyasadaki çin malı 5+1 gibi ses alıosun bendede var 2300 audigy 2 zs platinium ile ii bass alıorum ama ses için aynı şeyi söleyemem

teşekkürler.. ancak 2 zs 200 ytl gibi bir fiyata satılıyor.. alında 120watt bass alabilecekmiyim? yani verdeiğim 200 ytl deyicekmi ?
  • arkadaşım benden sana bir tavsiye gidip o seti geri vermen. onu kullanıpta memnun kalan çok az.
  • quote:

quote:

audigy 2 zs veya üstü x-fi tarzı bi ses kartın yoksa piyasadaki çin malı 5+1 gibi ses alıosun bendede var 2300 audigy 2 zs platinium ile ii bass alıorum ama ses için aynı şeyi söleyemem

teşekkürler.. ancak 2 zs 200 ytl gibi bir fiyata satılıyor.. alında 120watt bass alabilecekmiyim? yani verdeiğim 200 ytl deyicekmi ?

değicek bana güvenebilirsin kardeşimama dünyanın en ii professional ses kartınıda alsan o mid ve tiz sesleri düzeltemezsin

• quote:

quote:

quote:

değicek bana güvenebilirsin kardeşimama dünyanın en ii professional ses kartınıda alsan o mid ve tiz sesleri düzeltemezsin

cevaplarınızı için teşekkür ederim...
    aykutx : büyük ihtimalle geri veremem goldpc den aldım.. heralde geri almıyolardır..
    neyse alıcam artık creative 2 zs ses kartını.. teşekkürler

• galiba logi 2300 ü savunan yok
    bu sıstem 200 watt rms gucunde ve thx sertifakılıdır. Bana logitech x230 un thx sertıfakısını gosterın nasıl oluyorda 2300 den daha iyi vuruyor
    x230 un wooferı kucuk oldugu ıcın daha az bass vurur bu sana bass vuruyormus gıbı gelır bu boyledır Bıraz yuksek ses lazım olabılır
    ben soylıyım sana kullanmadım o sıstemı ama dınleme sansı buldum. Sistem kısık seste bıle x230 dan daha derin ve yumusak bass vurur
    Ama senın sub konumun yanlıs oldugu ıcın ayarların demıyorum cunku zaten mp3 playerdan dınlemıssın
    sistem bassıı vuruyor fakat sen duyamıyorsun.Duvar kösesıne alıp denemenı tavsıye ederım bak bakalım x230 u kaca katlıyor. ayrıca sistemını ıade etme ne almayı dusuncen o zaman mms230 fılanmı yanı bı kac kısı yuzunden guzelım sıstem ıkı dakkada cope atıldı. Bence sadece bılgı yetersızlıgınden sıstemler kotulenıyor Lutfen daha dıkkat Ses kartı almanı tavsıye edıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

galiba logi 2300 ü savunan yok
    bu sıstem 200 watt rms gucunde ve thx sertifakılıdır. Bana logitech x230 un thx sertıfakısını gosterın nasıl oluyorda 2300 den daha iyi vuruyor
    x230 un wooferı kucuk oldugu ıcın daha az bass vurur bu sana bass vuruyormus gıbı gelır bu boyledır Bıraz yuksek ses lazım olabılır
    ben soylıyım sana kullanmadım o sıstemı ama dınleme sansı buldum. Sistem kısık seste bıle x230 dan daha derin ve yumusak bass vurur
    Ama senın sub konumun yanlıs oldugu ıcın ayarların demıyorum cunku zaten mp3 playerdan dınlemıssın
    sistem bassıı vuruyor fakat sen duyamıyorsun.Duvar kösesıne alıp denemenı tavsıye ederım bak bakalım x230 u kaca katlıyor. ayrıca sistemını ıade etme ne almayı dusuncen o zaman mms230 fılanmı yanı bı kac kısı yuzunden guzelım sıstem ıkı dakkada cope atıldı. Bence sadece bılgı yetersızlıgınden sıstemler kotulenıyor Lutfen daha dıkkat Ses kartı almanı tavsıye edıyorum.

seti çöpe atmadık korkma sagopa kardeş demek istediğimiz o seti adam gibi kullanmak isteyen adam gibi bir ses kartıyla iyi bir bass ve sesde dolgunluk elde edilir yoksa gercekten onboard kartlarda olsun giriş seviye ses kartlarında olsun randıman alamaman audigy zs ayarında bir ses kartıyla memlun kalına bilinir kaldıki sana bi canlı örnek veriyim benim en yakın arkadasım bizim ewde seti dinlemiş ve bassdan cok memlun kalmıstı ve onada gidip aynısından aldık kurduk seti 1-2 gün test ettik bana arkadasım aynen sunu dedi ya aga bana baska setmi aldırdın hiç iyi bass vermiyoo bu set demişti bende ona gülerek ee kardeşim onboardla bu kadar demiştim umarım nedemek istediğimi anlatabilmişimdir herkeze kolay gelsin iyi formlar

• notebook için ses kartları gercekten pahalı aynı dert bendede oldugu ıcın ben gıdip 2+1 almıstım valla keske bastan dusunseydin onboard ses kartıyla ne verim alabılırım dıe ama artık almıssın bence butceyede uygunsa git bi ses kartı al derim
  • z2300 + zs2 notebook = bose companion 2.1 in fiyatına gelir.Bose nin sesini ise laptopun kulaklık çıkışından alacağın tatminkar bi ses olarak ifade edebiliyorum bu durumda.logitech z5500 kullanıcı olarak hayatımda nadir duyduğum bi bas sesi var bu sistemde. 2300 ü denemedim bilmiyorum tavsiyem 2.1 sisteme o kdr para verilmez bence iade et yazık parana...
  • yorumlar için teşekkürler..
    bugün creative audigy 2 zs ses kartını aldım.. taktım laptopa yükledim.. ve şimdi z2300 ümden gayet iyi verim alabiliyorum. cidden çok iyi bi ses alabiliyorum..
    bütün arkadaşlara ve özellikle @armagedon@ a çok teşekkür ederim..
    kolay gelsin saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem7 -- 20 Mart 2007; 22:12:27 >
  • 2300 bomba ya.bendede war.ancak 5500 geçersem degıstırırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

2300 bomba ya.bendede war.ancak 5500 geçersem degıstırırım.

evt bomba bassa sahip ama sadece BASSA başkada bişey yok ben 2300 e kısaca aktif sub diorum
  • quote:

quote:

evt bomba bassa sahip ama sadece BASSA başkada bişey yok ben 2300 e kısaca aktif sub diorum

logitech uyduları yapmayı unutmuş heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

quote:

logitech uyduları yapmayı unutmuş heralde...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.