Şimdi Ara

Z3 Compact ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sony xperia z3 compact alıcam nasıl bi telofon birde 4.5 g ile uyumlumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet85246 -- 7 Eylül 2015; 1:10:32 >

• Ben yeni aldım şimdiye kadar kullandım en iyi telefon kesinlikle tavsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat özellik bakımından daha iyisi yok..
    Çok kullanılışlı çokta şık bi telefon..

Ancak yan kulakçıkları (şarj aleti kapağı, sim kart kapağı) bazen tam kapanmayabiliyor. Buda su geçirmezlik özelliğinin bir işe yaramaması demek. Benimkinin sim girişi tam kapanmıyordu, şeffaf bir kılıf aldım, hem telefonu koruyor hemde bu kapağın açılmasını engelliyor..

Bir de son bir kaç haftadır yakınlık sensörü devreye girmemeye başladı, zaten bugün bu konuyu forumdada sordum, bakalım ne yanıt gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matuk

Fiyat özellik bakımından daha iyisi yok..
    Çok kullanılışlı çokta şık bi telefon..

Ancak yan kulakçıkları (şarj aleti kapağı, sim kart kapağı) bazen tam kapanmayabiliyor. Buda su geçirmezlik özelliğinin bir işe yaramaması demek. Benimkinin sim girişi tam kapanmıyordu, şeffaf bir kılıf aldım, hem telefonu koruyor hemde bu kapağın açılmasını engelliyor..

Bir de son bir kaç haftadır yakınlık sensörü devreye girmemeye başladı, zaten bugün bu konuyu forumdada sordum, bakalım ne yanıt gelecek..

kameracı nasıl peki iyimi sizce
  • ahmet85246 A kullanıcısına yanıt
    Telefonun en kötü donanımı kamerası ha kamerası kötü demiom sadece diğer özelliklerine göre kötü diyorum tek kelimeyle süper telefon fiyatına çok uygun ben 2.el çok temiz aldım 5 gün önce 900 e buldum çok memnunum

• Kamerası kötü ama çok iyi bir telefon bende kullandım kısa bir süre öneririm z3 compactı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Kamerası kötü ama çok iyi bir telefon bende kullandım kısa bir süre öneririm z3 compactı.

Kamerası kötü derken 20.7 mgp kamera var daha ne kadar iyi olmal ı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Samsung S9 vs S9 FE+
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmet85246 A kullanıcısına yanıt
    Megapikselle bir kameranın iyi veya kötü olduğu ölçülemez dostum. Kötü kamerası yani berbat değil ama amaç kameraysa farklı modele yönel telefon hızlı ve hoş görünüyor ama konu kameraya gelince geride kalıyor. Megapikselle olsa Nokia Lumia 1020 modeli 41 megapiksel fakat canon 700d fotoğraf makinesi 18 megapiksel Çalıştığım yerde devamlı telefonları deneme şansım oluyor media markta çalışıyorum o fiyat aralığına bir telefon seçme fırsatım olsa ben gene z3 compact'ı alırım zaten şuanda z5 compactın gelmesini bekliyorum geldiğinde denicem beğenirsem ona geçiş yapıcam.
  • Kamerası aşırı kötü değil bence. Sadece 20 megapixel diye millet acayip bir beklentiye girdiği için tatmin etmiyor bence. Kamera gayet güzel geldi 1320 den sonra. Hele 4k video çekimi dehşet zaten. Bu telefon zaten android m alacak. Belki kamera yazılımınıda düzeltirler. Ama şuan bile gayet güzel bence.
  • Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum, kamerasının kötü bir tarafını da görmedim yeterli bence
  • İyi telefon, tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 g desteği yok. 4k çekimi bir kaç dakikalık çekimler için iyi sayılır. Daha uzun çekimler için yeterli değil. Bir de yan kapakçıklar devinim klipsli olmadığından su geçirmemezlik özelliği mükemmel sayılmaz! Hele tuzlu suda....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.