Şimdi Ara

Z3 COMPACT - HTC M8 KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle merhaba.iphone samsung radyo seçeneği sunmuyo.bense radyolu sıkıntısız bi telefon istiyorum.lgnin de sanırım radyolu güzel telefonları var.

önceliğim sağlamlık,ses ve akıcı olması.hangisini almalıyım.genel olarak nasıldır bu cihazlar.

• Bak,bu konu buraya 9171819 kere açildi.Burada bircok fanboylar var.Simdi,senin kendi ihtiyaclarina gore cihaz belirlemen guzel.simdi karsilastiralim bakalim.

Htc one m8 saglamdir,metal oldugu icin hissiyatida iyi.
    z3c ise saglam,ayni zamanda su gecirmez bir yapida,ama icine su kacirirsan garanti bakmaz belirteyim.
    ses konusuna girmeyeyim,m8 acik ara farkla alir bunu fanboylar bile kabul ederler.
    m8 kullanicisi olarak,z3c daha cok buyuk telefon sevmeyen,ama hem guclu hem kompakt tasarim olsun diyenler icin yapildi.2side yaklasik ayni donanima sahipler (yaklasik).Htcnin sense arayuzu cok akici keza z3 compactta oyle.Objektif yorum yapmak gerekirse,akiciligi ayni olan 2 cihazdan m8 secerdim ve sectimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekran istiyorsan m8 küçük istiyorsan z3c.

• HTC E8 e bakmanı öneririm , kendim z2, z3c, g3 falan düşünürken , bi hafta önce baktigim e8e hepsinden çok isindim . Tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S9 vs S9 FE+
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.