Şimdi Ara

z3 compact mı 5s mi ACİLL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende aveadan faturaya ek almayı düşünüyorum ikisinden birisini
    z3c 90*24
    ip5s 92*24
    bana göre alırsam ikisi arasında fiyat fakı yok gibi
    ve aldıktan sonrada en az iki sene kullanmayı düşünüyorum. iki sene sonunda ikinci eli az ölecek telefon hangisi olur .yada iki sene boyunca en rahat kullanılabilecek tek hangisi olur
  • z3c
    ios go home !
  • bende iki telefon arasında kaldım ama zc3 alacağım
  • şarjım bitmesin diye istiyordur siz anlayamamışsınız
  • ozan2348 O kullanıcısına yanıt
    GİT Bİ Z2 AL 1900 TL YE BAK BENİ DİNLE PİŞMAN OLMAYACAKSIN.
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Telefonu şarjdaydı zaten. Ciddi ciddi s4 daha hızlı giriyor bu fark çok hissedilmese de ekranın büyük oluşu ve kaydırma konusunda sıkıntı olmayışı itiyor onu. O sadece daha rahat diyor. O da telefon chrome'de en fazla 1.100 mhz'ye çıkıyor bende. A7'den daha düşük saat hızı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Telefonu şarjdaydı zaten. Ciddi ciddi s4 daha hızlı giriyor bu fark çok hissedilmese de ekranın büyük oluşu ve kaydırma konusunda sıkıntı olmayışı itiyor onu. O sadece daha rahat diyor. O da telefon chrome'de en fazla 1.100 mhz'ye çıkıyor bende. A7'den daha düşük saat hızı yani.

Büyük ekran avantajları için bir sey diyemem kesinlikle haklısınız. Iphonelarda suan iOS 8.1 karmaşayı tam olarak çözebilmiş degil. 1-2 minör güncelleme daha gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans
    Güncel kalma
    Donanım kalitesi
    Uygulama zenginliği
    2. el'de fiyat kaybetmeme

için 5s

Su geçirmezlik
    Kamera
    Batarya ömrü

için Z3 c
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Performans
    Güncel kalma
    Donanım kalitesi
    Uygulama zenginliği

için 5s

Su geçirmezlik
    Kamera
    Batarya ömrü

için Z3 c

5s gold alındı cevap veren herkese teşekkür ederim ben satın aldıktan sonra kullanıcı desteği ve stabilite için tercihimi 5s den yana kullanıdm
  • Hayirli olsun bence yanlis secim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan2348

quote:

Performans
    Güncel kalma
    Donanım kalitesi
    Uygulama zenginliği

için 5s

Su geçirmezlik
    Kamera
    Batarya ömrü

için Z3 c

5s gold alındı cevap veren herkese teşekkür ederim ben satın aldıktan sonra kullanıcı desteği ve stabilite için tercihimi 5s den yana kullanıdm

Hayırlı olsun, masal anlatanlara takılma. Tercih doğru.
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 9 Kasım 2014; 0:55:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Önümuzdeki yıllarda anlayacaksınız doğru tercih oldugunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaşlar 5s vatanda 1849 tl ye düştü sizce z3 compact mı 5s mi pazar gününe kadar karar verip alacağım.benim için performans, kamera ve telefonun güncel kalması önemli.her iki telefonunda birbirinden üstün yönleri var. 1 hafta öncesine kadar z3c ye karar vermiştim ama pembe kamera sorunu, hafıza kartına uygulama atamama ve 64bite geçince piyasasının bayağı düşme olasılığı gözümü korkuttu. Bir de vatanda 5s in fiyatı da düşünce kafam bayağı karıştı.
    siz telefon alacak olsaydınız hangi telefonu tercih ederdiniz?

Açıkçası 5s derdim sebepleri ise fiyatını daha bayağı bir koruyacağı için (bu demek oluyor ki ikinci elde de hala değerli ) , hiz,stabilite,gorsellik, daha çok yenilik sunması bence, touch id hele ki su sıralar çok aşikar fazlasıyla işimi görmeye başladı, daha güncel kalacağı için.

Z3c de tercih edilesi fakat alacaksınız şimdi 1800 e falan bir bakmışsınız 22-3 ay sonra 1500 e falan ikinci el değeri desek telefon değiştireceğiz zaman satmakta zorlanacaginjz ve size verilen fiyatları düşünmek istemeyeceğiniz ben 1800 e ladim o paraya veremem deseniz de karşınızda ne yapalım bu telefonların iphone dışında böyle tepkisi ile karşılaşacağınız zamanlar gelecek, çok fazla güncel kalmayacak, su geçirmeyecek diye mat bir parlaklık sunacak sana, kasa çok hoşuna gitmeyecek arada donma ve kasmazlar yaşayacaksın. Sebepler bunlar diğer türlü normal işlerini her iki cihaz da görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Performans
    Güncel kalma
    Donanım kalitesi
    Uygulama zenginliği

için 5s

Su geçirmezlik
    Kamera
    Batarya ömrü

için Z3 c

Hop ben hala tercihiniz için yorum attım süte mesajı görmeden :-)

Hayırlısı olsun emin olun pişman olmayacaksinizkamerasi da gayet iyi cekimler yapıyor. Profesyonel fotoğrafçı değilsiniz heralde :-) 5s in rahat bir 3-4yıl daha güncelleme alacağı aşikar. Ve ikinci elde çok fazla değer kaybetmeyen bir cihaz hayırlısı olsun :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Batarya konusunu da artık kalem gibi powerbankler taşıyarak sorunumu çözüyorum.
    Market konusunda Jb olmadan yüklenebilen bir sürü ücretli app mağazaları var. Açıkcası android in materyal tasarımı benim de hoşuma gidiyor fakat arkadaşlarımın note 4, g3 lerini kulaandıkça soğuyorum androidden. Dosya paylaşımı konusunda dropbox, drive gibi birçok alternatif mevcut.
    32Gb tüm kullanıcılar için yeterlidir günümüzde herkes müzik için spotify fotolar için bulut kullanıyor. Yani Iphone a Sd card takılamadığı için alınmaz diye birşey kalmadı.

• teşekkür ederim sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Batarya konusunu da artık kalem gibi powerbankler taşıyarak sorunumu çözüyorum.
    Market konusunda Jb olmadan yüklenebilen bir sürü ücretli app mağazaları var. Açıkcası android in materyal tasarımı benim de hoşuma gidiyor fakat arkadaşlarımın note 4, g3 lerini kulaandıkça soğuyorum androidden. Dosya paylaşımı konusunda dropbox, drive gibi birçok alternatif mevcut.
    32Gb tüm kullanıcılar için yeterlidir günümüzde herkes müzik için spotify fotolar için bulut kullanıyor. Yani Iphone a Sd card takılamadığı için alınmaz diye birşey kalmadı.

Birsey diyemem.sizin.dusunceniz kendi acinizdan hakli oldugunuz taraflar vardir elbet.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.