Şimdi Ara

Z3 COMPACT VS Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa bir süre sonra telefon alıcam fakat kafam çok karıştı ne alacağımı bilmiyorum kafam çok karıştı
    -----------------------------
    |Z3 COMPACT EKSİLERİ:|
    -----------------------------
    1)BATARYA(2600)
    2)EKRAN(1080X720 HD)
    3)RAM(2GB)
    ------------------------------
    |Z3 COMPACT ARTILARI:|
    ------------------------------
    1)FİYAT
    2)İŞLEMCİ(2.5 GHZ)
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    |Z2 ARTILARI:|
    -----------------
    1)BATARYA(3200)
    2)RAM(3 GB)
    3(EKRAN(1920X1080)
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    |M5 ARTILARI:|
    -----------------
    1)KAMERA(ÖN 13 MP)
    2)İŞLEMCİ(2GHZ 8 ÇEKİRDEK)
    3)RAM(3GB)
    4)EKRAN(1920X1080)
    -----------------
    |M5 EKSİLERİ:|
    -----------------
    1)BATARYA(2600)

EОERKİ M5 İN FİYATI 1400'DEN AŞAОI OLURSA O ZAMAN KESİN M5 ALIRIM Z2 Yİ ALMAMA SEBEBİM ARTIK ESKİDİ

• 2600 batarya o ekrana gore cok avantaj ve 720 p ekranla sarjı cok ıyı gıdıyor. 720 ıle 1080 arasındakı farkı bellı olmayacagını dusunuyorum ayrıca herseyı kagıt ustundekı bılgılere bakarak hareket edersen yanılabılırsın. Bence z3 compact almalısın daha yenı,sorunlar gıderılmıs vb. Ama bence sorunun cebabı buyuk mu yoksa kucuk ekranmı? Eger cevabın buyukse m5 almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı fark etmez kamerası ve işlemcisi iyi olsun yeter şu an s4 mini kullanıyorum bıktım duvara vurmak istiyorum birdaha hayatta samsung almam 5 dk da ısınıyor herşey donuyor facebook donuyor durduruluyor bıktım artık sarj 15 den aşağı saniyede iniyor ve hemen kapanıyor dediğim gibi m5 1400 tl den aşağı olursa kesinlikle m5 alırım eğer yüksek olursa o zaman z3 compactan yararlanmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat755

ekranı fark etmez kamerası ve işlemcisi iyi olsun yeter şu an s4 mini kullanıyorum bıktım duvara vurmak istiyorum birdaha hayatta samsung almam 5 dk da ısınıyor herşey donuyor facebook donuyor durduruluyor bıktım artık sarj 15 den aşağı saniyede iniyor ve hemen kapanıyor dediğim gibi m5 1400 tl den aşağı olursa kesinlikle m5 alırım eğer yüksek olursa o zaman z3 compactan yararlanmaya çalışacağım

rehberi ve fotoları yedekle. Fabrika ayarlarına dön.

Bişeyler arka planda çalışıp ısıtıyordur, pil de ondan bitiyordur. Yap düzelir
  • Eksileri derken düşünüp kıyaslayın. Full hd ekrana koyulan batarya ile hd ekrana koyulan batarya bir olması zaten mantıksız.Z3 compact zaten iyi bir batarya süresine sahip gayetde iyi telefon z2 ye göre.en önemlisi yeni nesil
  • Ya deli olicam samsung bok gibi hemen isiniyor oyun oynayamiyoz 10dk isiniyor oyun oynanmiyo en kisa surede degistircem

• Z3C batarya açığını ekran çözünürlüğü ile kapatıyor bence daha iyi sonuç verebilir bu konuda ben Z3C modelini diğer modellerden daha çok seviyorun nedense elde duruşu filan daha bir hoş geliyor.
  • Ya simdi m5 i beklemek istiyorum m5 in on kamerasi 13 mp die bekliyorum yoksa z3c alicagim herseyiyle iyi ama m5 3 gb ram falan baya iyi z3c de 2 gb ram o biraz sikinti heralde

• Ufacık ekranda FULL hd ye neden ihtiyaç var anlamıyorum
    720 p gayet yeterli
    koskoca 15 inch notebooklar 1368 li
    5 inhc tel ekranı 4k..

bence Z3C seçmelisin
  • Ya ekran tamam sikinti olmaz 720 hd ama ramdan biraz korkuyorum sıkınti cikarir diye simdi m5 i beklemek istiyorum fakat 1400 den yuksek olursa m5 bosuna beklemis olucam simdi z3c alirsam m5 1500 alti cikarsada zarar etcem cok kafam karisti

• bence ramden korkulcak durum yok günümüzde bir çok kişi 3 gb ram bile olsa ram boşaltma uygulamaları kullanıyor. ayrıca ramden önce snapdragon 801ac kullanıyor. m5 işlemci olarak daha iyi 64 bit. günümüzde artık 64 bit işlemci alınmalı. m5 in bence en kötü yanı bataryasını 2600 olması çünkü ekran full hd. biraz daha beklemeni tavsiye ederim yeni ürünler çıktı. bekleyemme dersen z3c yada m5 düşün.
  • tercihim z3 compt. yana olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.